Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
stablex
csendes tag
válasz
KillHates
üzenetére
nem, fekete. sry 'karbantartás' volt a szolgáltatónál, ki-kihagyogatott a netem, de azért köszi, ezt nem tudtam, hogy különböző színektől is függhet hogy mi mehet bele
Tudom, hogy nem arra tervezték ezt a gépet, hogy majd x felhasználó y év múlva tuningolja, de ha nincs info semmi, hogy milyen befogadó képessége van a gépnek, esetleg bios-ból vagy valahonnan nem lehet kiolvasni? Az lenne az egyszerű persze, ha találnék olyan eladót akinek van mindene, és akkor belepróbálgatjuk, de mivel vatera/ebay vásárlás játszik, így nehéz.
Az is meglepett, hogy 64bites cerka (wat?!) bele megy, 64bites rendszer felmegy, fut, működik. -
stablex
csendes tag
válasz
rolii21
üzenetére
Hűtéssel nincsen gond, mondhatni nem is lesz, ebay-ezés alkalmával sikerült, hozzájutni+3 gyári állapotú ventilátorhoz, 4 kábeles ventije van, amiből ki van kötve az ami a fordulatszám szabályozásáért felel, így állandóan megy. Újkorában a rendesen melegedett a gép, noha akkor még 4xx-as cerkával volt "felvértezve".
Aksi idő új proci után uannyi maradt (proci kevesebbet eszik, venti többet=zéró) aksi újkorában viszont 2 órát bírt most 1,5 órát és a gép 2007-es
-
stablex
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy ASUS X51r lapitop, CPU-t szeretnék benne cserélni, jelenleg (intel core duo) T2300 van benne, van lehetőségem bele tenni T2700 ig. ezek Yonah magosak. Ez így pöpec is lenne, de felmerült bennem egy kérdés, mikor utána néztem a prociknak.
Volt elrakva nekem egy Cerka M520 as cpu, ami viszont Merom mag, beletettem, szépen megy stb. No most akkor ebből kiindulva, a T5xxx és a T7xxx (intel core2duo) procik Merom magosak. Kérdésem lenne, hogy ezek elmennek a a laptopban? (sehol nem találtam leírást, se support, se pitypang)(laptop leírás: cpu: T2300, 4Gb DDR2 667, 120Gb SSD, Win7, bios verzió: 209)
Nyilván T2700-al elég jó lesz ez a gép, de kíváncsi vagyok, hogy mi a bővítés vége.
Válaszokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Flint 2 OFF topik
- További aktív témák...
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudom, hogy nem arra tervezték ezt a gépet, hogy majd x felhasználó y év múlva tuningolja, de ha nincs info semmi, hogy milyen befogadó képessége van a gépnek, esetleg bios-ból vagy valahonnan nem lehet kiolvasni? Az lenne az egyszerű persze, ha találnék olyan eladót akinek van mindene, és akkor belepróbálgatjuk, de mivel vatera/ebay vásárlás játszik, így nehéz.

Pyttawrx