- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
Gergosz2 #26492 üzenetére
Most egy ideje eltűntek a csíkok, és a fekete villogás is ritkább lett, már csak a pixel vibrálás van, de az meg csak maximum fényerőnél zavaró. Pedig nem mozdítottam el az eddigihez képest, meleg meg eddig sem volt.
De mielőtt egyszer csak teljesen eltűnne a kép, inkább megy szervizbe.
-
ElDiabloo
senior tag
K501-nél mennyire gyakori a kijelző meghibásodás ? Hónapok óta asztalon volt tárolva a gép, most egymás után két nap ágyban fekve néztem filmet, és a második alkalom óta vibrálnak a pixelek, csíkozódik a kijelző, és néha egy két tizedmásodpercre a kép is elfeketedik. Mindig nyitva van, szóval még folyamatosan nyitogatásnak sincs kitéve, ezért érdekes, hogy egy kis ölben tartás miatt történhet ilyen ?
Garancia még van rá, de hát a régi asus garanciás történeteket hallva kicsit félek elküldeni, mert a végén még kijelző nélkül kapom vissza
Az asus bizalom programban meg sajnos nem lett regisztrálva a gép, így még a pénz visszafizetést sem tudom kihasználni. -
ElDiabloo
senior tag
Sziasztok, van egy K501LX-em, kb 3 hónapja használom és ma elkezdett nagyon hangosan zörögni a ventilátor.Ha mozgatom különböző erősséggel zörög. Segíthet ha szét szedem és bele kukkantok ? Volt már másnak ilyen ?
-
ElDiabloo
senior tag
Az ASUS oldalán ahogy néztem rendesen kibővült a win 10-hez a driver lista, szinte mindenből megvan már az új változat. De ezekből mind a 70-et fel is kéne telepíteni ? Vagy a win 10 elintézi magának, és amit nem talál azokat kell csak külön ?
-
ElDiabloo
senior tag
-
ElDiabloo
senior tag
Engem még mindig foglalkoztat a kérdés, hogy jobban megéri-e a K501LX-nél az I3-as SSD-vel mint az I5-ös. SSD gyorsít a gép bekapcsolásán például, de az I5 leheletnyi plusz ereje nem hiányzik néhány játéknál? Nem akarom, hogy játékhoz hamar gyengévé váljon az I3. Bár tudom, hogy szinte 2-3 fps javulást jelent csak az i5. Nem tudom megéri-e tovább várni heteket míg kapható lesz az i5-ös, vagy vegyek most egy DM145D-t.
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
SMartin-HU #23860 üzenetére
Én úgy tudom, hogy LX-ből is csak a DM116D-ben van bill. világítás.
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
NTonee #23843 üzenetére
A Milyen notebookot vegyek topicban is felmerült most ez a kérdés. Az asus tájékoztatása szerint csak annyi hogy a DM046 BGN wifivel van szerelve, míg a DM116 AC wifivel.
De mint [ez] a hozzászolás is mutatja, a bill. háttérvilágításban is lehet különbség.
NTonee Megelőztél
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
Permet Elek #23095 üzenetére
Köszönöm a választ. Ezek szerint ennyiért nem veszek semmit.
Az asztalimban egy nvidia 250gts 512 van, ami végképp nem mai darab
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
Permet Elek #23093 üzenetére
A 840m jobb mint a 940m ? Vagy csak az erősebb processzor miatt javaslod?
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
szabonagyur #23090 üzenetére
Hát szerintem akkor inkább a minőség legyen gyengébb.. Sokra nem jó a jobb minőség, de ennél is gyengébb hardver.. Szétesni meg talán nem fog a kezembe. 😅
Szerk.: Igazad van, amit néztem videó, ott az i5-ös processzor van benne.
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
szabonagyur #23088 üzenetére
Azzal tisztába vagyok, hogy teljesítményben nem a legdurvább, és gondoltam, hogy ilyen árért nem fog rajta ultran futni pl a GTA 5 (bár láttam videót ahol low-medium beállításokkal játszhatóam futott)
Igazából ennél az árnál többet nem tudok rászánni, és még így is ez tűnt a legjobb teljesítményűnek. -
ElDiabloo
senior tag
Ezzel a laptoppal van valakinek tapasztalata ? [link] Első laptop, és első asus termékem lenne
Minden napi használatra lenne, de az sem ártana, ha egy két játék is elfutna rajta, de 150 ezer forint a plafon, és ennél jobbat nem igazán találtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged