Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbobacsi
senior tag
Kérdésem lenne, van egy eladó laptopom, vevő is lenne rá (ismerősöm), csak fogalmam sincs mennyi a gép "piaci" ára, amiből persze majd engedek.
Erről lenne szó: [link]
Asus N751JX, +8GB RAM, +25GB SSD, patika állapotban van
Kb. mennyiért lehetne eladni? -
Turbobacsi
senior tag
Billentyűzet problémám van (M51KR): ha kinyitom a gépet, a bal felső sarokban a billentyűzet "kipattan" a helyéről, felfele kiáll pár mm-t. Ha rátaposok, visszapattan. Tudom ezt házilag javítani? még garis fél évig, érdemes ezt garanciában megoldani? gondolom elvinnék egy időre a gépet...
-
Turbobacsi
senior tag
meghibásodási statisztika: [link]
Elég jól állunk.... -
Turbobacsi
senior tag
Hello...2magos Turion procis gépen (M51kr) a procihőmérsékletfigyelő progi ezeket az értékeket mutatja (éppen): 1.mag: 31fok, 2.mag: 45fok. Lehet ekkora eltérés? Egy tokban vannak...
Az asztali gépen (Core2duo) max. 2-3 fokos különbségek szoktak lenni... -
Turbobacsi
senior tag
válasz
Lucyferr666 #7953 üzenetére
linuxhoz értesz?
-
Turbobacsi
senior tag
tegnap este felheggesztettem az M51Kr-re egy külön particióra a WIN 7-et, hát qrva jó, gyors, stabil, mindent felismert a gépben!
-
Turbobacsi
senior tag
HDMI van, bluetooth nincs. SPDIF nincs, XP driverek nincsenek, AMD proci korrekt. forrás: www.asus.com
Én ezt vettem: http://www.ipon.hu/webshop/product/asus_m51kr_as087/39074
van bluetooth, hdmi nincs, de van DVI (van dvi-hdmi átalakitó), vannak xp driverek, nagyon jó képernyő, 3G Ram, bővitett billenytyüzet, van spdif, firewire, nagyon meg vagyok elégedve vele -
Turbobacsi
senior tag
válasz
Vazallus #7519 üzenetére
az gyári cd-röl kell hozzá feltenni a megfelelő progit (talán ezt: Fingerprint driver and utility), nálam müködött xp-vel, kipróbáltam, kicsit macerás, nagyon kényes a beolvasásra, szórakoztam vele, aztán uninstall...
ja: nézd már meg légyszi a procid 2 magjának hömérsékletét, nálam elég fura értékek vannak (mondjuk Everesttel...) -
Turbobacsi
senior tag
ASUS M51kr laptopom van Turion X2 TL62-es procival.
Ami feltünt, hogy a 2 mag hőmérséklete közt nagy eltérés van, most éppen a core0=25 fok, és a core1=41 fok. Normális ez igy?
(Az asztali gépen a core2dou 2 magja szinte mindig u.a. hömérsékletüek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell WD19S + 180W adapter
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Alkalmi áron Acer Nitro 5 Ryzen7 5800H/16GBRAM/512SSD/Geforce RTX3060/144Hz kijelző
- Üzletből,DELL garanciával, Dell XPS 9310 2in1 ultrabook, i7-1165G7/16RAM/512SSD/13,4"FULLHD IPS TOCH
- HP Zbook 15 G4 TÖBB DB! (Core i7-7700HQ / 16GB / 512Gb / Quadro M620 2GB / Win 11) 27% Szla
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest