Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faist
csendes tag
Én is meglepődtem, mert ahhoz képest, hogy nem tartozik a drága notebook-ok közzé szerintem elég sokat tud! 1,73 GHz-es Intel Core Duo processzor, 120 GB HD, és 2x1024 MB memória!
Játékra mondjuk szerintem nam való, de igazából nekem nem is arra kell!
Majd küldöm az infókat az esetlegesen előforduló bakikról! -
-
Faist
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig azután szeretnék érdeklődni, hogy vannak-e valakinek tapasztalatai az Asus X51H-AP036C típusú notebookokkal kapcsolatban, ugyanis ilyet vettem kb 1 hete és kiváncsi vagyok a véleményetekre, mert neten nem túl sok mindent találtam róla
!
Előre is köszi! -
Faist
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy X51H-AP036C típusú notebook-ot és kiváncsi lennék a véleményetekre! Én próbáltam rákeresni neten, de nem találtam róla semmi érdemlegeset.
Én eddig meg vagyok vele elégedve bár a hozzá kapott vistával megszenvedtem egy "kicsit", nem futottak rajta a progik (munkahelyi progi+mobil internet) ezért letöröltem és felraktam egy xp-t, na... csodák csodája ezzel meg a driverek nem futottak, úgyhogy gondoltam felrakom másod operációs rendszernek a vistát, hááát a vista meg azt gondolta, hogy leszedi a c meghajtóról az xp-t és oda rakja magát helyette!!! Erre én particionáltam és a másik meghajtóra felraktam az xp-t, azóta választási lehetőségem nincs, mert bár két operációs rendszer van a gépen, az xp önkényesen magát hozza be! Úgyhogy várom a reakciókat, véleményeket, leb....sokat!Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Játékra mondjuk szerintem nam való, de igazából nekem nem is arra kell!
! Ráfekszem a dologra, mármint a beszerzésre!
!
Pyttawrx