- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
BiOszi #22454 üzenetére
A G53 is volt szerelve 2630qm-el, de más volt az i5-el szerelt gép alaplapja. 2 vrm van rajta, viszont a 2630qm-es alaplapon 4 vrm van. Simán kinézem az asusból, hogy ugyanezt eljátszották a K-nál is.
Egyébként jahh, a hűtés még szóba sem jött ugye, és azzal is akadhatnak bajok. -
alfa20
senior tag
válasz
BiOszi #22329 üzenetére
Szia,
Én első körben kipróbálnám EZT a progit, ha ezzel sem tudod működésre bírni, akkor én elővennék egy GParted LiveCD-t és azzal legyalulnám az a partíciót, majd win alatt EaseUS-al vagy átméretezném az "E"-t és átnevezném "D"-nek, vagy csak szimplán megformáznám "D"-nek, az igény függvényében.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
BiOszi #22327 üzenetére
Vedd ki, és csatlakoztasd egy másik géphez. Felügyeleti ezközök-partíciók létrehozása és eltávolítása. Ott látnod kell a rejtett partíciót, ha van. Meg formázni is hagy, ha minden jól megy. Érdemes xp-s gépet keresni. Az még nem tudja ezt a sok hülyeséget mint a 7-8. Szóval ott tuti minden menni fog. Nekem a külső vinyóm nem látta a gép. 7-se. xp-alatt minden ok volt. Lementettem az adataim, megformáztam, utána ok volt minden.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
BiOszi #22322 üzenetére
Ez a javasolt megoldás. Többiről nem tudok nyilatkozni. De állítólag vagy leszeded a wint + deaktiválod. És újrahúzod. Mivel más hardverre telepíted. Így 2-őn nem lehet egyszerre ugyan az a win. Kivéve ha olyan verziód van. Vagy van a másik, hogy lemented lemezre a wint, és úgy húzod vissza. De mivel én sose caddyztem, fentartásokkal kezelendő az említett opció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED monitor topic
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Aspire A717 - i7-8750H I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I GTX1050 4GB I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest