Hirdetés
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: Egyszerű boot
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne92
kezdő
Szia,
Neked mi volt ez a Wifi probléma? Én szenvedek vele még mindig. a Többiek próbáltak de nekem a külső internet adás nem jött be, sajnos nem segített. ( Bár nem mobillal csináltam hanem wifi stickkel ).
Így nálam most egy rendszer újra rakás lesz azután majd kiderül. -
cs.zs.
veterán
-
vati
senior tag
Szia,
Az A17-sorozat miért esett ki? Jobban hűl, több a hely benne. Nekem Geforce RTX 3050Ti grafikus chippel van, régebbi játékokhoz teljesen elég.
A 3060-hoz nincsenek eléggé új játékaim:-) Ráadásul ennek még látom is a kijelzőjét, 14-15.6" esetén ez reménytelen...
16 GB RAM a minimum, SSD-t lehet bővíten később, ha van hely fizikailag, prociból i7 minimum.
-
Necc
addikt
Üdv.
Asus gaming laptopoknál a 144Hz-es kijelzővel szerelteket lehetőleg kerüld el nagy ívben, az összesbe egy olcsó, legalja gépekbe szánt panelt raknak, természetesen jó alaposan meghúzva overdrive-al hogy kipréseljék a 144Hz-et, cserébe a kéminősége szánalmasabb mint egy overdrive nélküli 60Hz-es belépőszintű office monitoré.
2022-es ROG strix-nél tudtommal az összes G513RC ilyen panellel van szerelve, én nagyon nem ajánlom a megvételét.
-
HartgeH3-2.8
addikt
A DASH úgy látom főként design-ban tér el, kicsit könnyebb is , de úgy kb hasonló a társaihoz specifikációban. Első ránézésre. Nekem a DASH amúgy nem jön be annyira. Igen az "A" TUF-ok nehezebbek , de nem sokkal.
Ugyan ilyen procim van, azt mondhatom bivaly, 8 mag 16 szál nincs kérdés, úgy konvertálta a videóimat melóba mint a kés a vajba. Mondjuk ebbe a több szálas, több magos történetbe az AMD mindig is élen ált. Én több tesztben is felfedezni véltem, hogy több ponton verte a procim az aktuális intel ellenfelét, ami azért jól esett. Persze volt ahol az intel. Ilyen ez.Délutános vagyok, melóba átnézegetem amiket linkeltél , mindegyik jó igazából, és egy belépő szintű dedikált gpu is van bennük. Mennyi a keret amúgy max? bocsánat ha már írtad.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Belépő TUF A15 (2022), de ha teljesen mellékes a játék akkor tényleg jó a kolléga által említett verziók közül valamelyik mert egy fapad CSGO-t elvisz egy iGPU is manapság
Sajnos a korábbi F sorozatok elképesztően sok hibát generálnak. Agyig tömve a külföldi csoportok Wifi modul hibákkal, nincs wifi elmegy a wifi, hardver hibák tömkelege stb. Mi meg az A szériások élünk mint Marci hevesen. Fújnak is ránk rendesen. (Igen ROG/TUF házon belül).
Más (hogy végre én is írjak egy problémát): Jött egy ilyen Dolby frissítés a rendszerhez (W11), rendszeresen feldobja, hogy állítsam be. Ezzel nincs is semmi gond, még nem állítottam be mindig kinyomom. Viszont windowsban mindig feldobja mint update hogy Audio Control frissítés elérhető. Leszedem, restart, majd ismét feldobja. Lehet be kéne konfigolni ezt a sz*rt neki? vagy beragadt az update? Egyértelmű windows oldali persze.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nekem a Dash kakukktojás. Nem kimondottan látok külföldi csoportban hibákat. Viszont az F kerülendő főleg a 2022 előtti. Érthető hogy jobban tetszik baromi jó design. (Ha irodai gép, de azért játszanál is az onnantól nem irodai gép szvsz). Szerintem egy belépő TUF-ot nézz ha belefér a keretbe. Én is dolgozom a géppel de üres órákban megy a dayz meg a Company of Heroes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Amatőr csillagászat
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 32 GB DDR5 256GB NVME 13.3" FHD+ Touch W11Pro
- Lenovo LOQ 15IRX9 Intel Core i7 / 16GB RAM / 1TB SSD / Nvidia GeForce RTX 4050 6GB / 36hó gari
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /I5-13420H/16GB 512 GB SSD NVIDIA RTX 4050 6 GB 144Hz
- -60% HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,256-512GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest