Hirdetés
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Adams15 #33652 üzenetére
Kotyogást nem észleltem, nagyon egyben lévő gépnek érzem most az A17-et
..viszont a touchpadba integrált jobb klikk bal klikk nekem kicsit fura. "Mintha" nem is mindig ugrana fel egyből jobb klikkre a menü win-ben. Viszont mivel külső egeret használok így nagyon a touchpad nem is kerül képbe
-
jlaci74
senior tag
válasz
Adams15 #33659 üzenetére
Megnéztem a videódat, de a lényeg nem jön át, hogy mekkora erővel nyomod a touchpadot, hogy kattanjon.
Szemre az enyém is így működik, de ez akkor derülne ki ha egymás mellett lenne a két gép. Az a tuti ha megmutatod a forgalmazónak ill. te magad próbálsz ki egy másik ilyen modellt . -
bkiky01
senior tag
válasz
Adams15 #33640 üzenetére
Pont ma jár le az oledlaptopokra az asuspromo.hu 90 napos elégedettség garancia.. 90 napig meggondolhatod magad, ha mégsem tetszene, szerintem nem sokan küldték vissza. Amit linkeltél parsméterekre nagyon rendben van. Nem néztem, de például nekem az egyik ami nagyon tetszik a 65w pd gyors töltés, újaknál van ahol 100w. Régi 19watthoz képest álom a töltés, de ez csak egy, nyilván a kijelző a top.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- VoIP telefonálás
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jövedelem
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő