Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Én inkább arra beszélnék rá mindenkit, hogy verjék szét azoknak a köcsög marketingeseknek és cégvezetőknek a fejét, akik - különösen az AMD-nél - szándékosan elavultatják a jó és használható, amúgy teljesen működőképes programokat és hardvereket (különös tekintettel az AMD chipsetekre és az ATI VGA-kra).
Az Intelnél vajon miért nincs ilyen gond? 
Nem fogok amúgy sem 6-9 éve használt és bevált perifériákat kidobni azért, mert valami szemétfilozófus (lásd még: fogyasztói társadalom, piacgazdaság) ezt akarja, sem drágán megvásárolt szoftvereket. / pill. pl. sehogy nem tudom működésre bírni a Republic Commando-t HD4870-en, amúgy meg a legjobb programok (pl. NFS High Stakes) meg sem nyekkennek 64-bites W7-en, miközben a hardver miatt azt célszerű használnom.
Havernak úgy telepítettem a SW Rebellion-t a notira (amelyre szerinted annyira nem kell az XP), hogy a saját gépemen, XP alatt feltelepítettem, kiszedtem a registry kulcsokat, átírtam őket 64-bitesre, aztán lementettem az egészet pendrive-ra, és átmásoltam a notira, reg-kulcsokat be, de még mindig nem ment ám, még egy pár fájlt össze kellett szedni az XP rendszeréből, azokat is átmásolni, de a játék könyvtárába, és "máris" működött a W7 alatt amúgy telepíthetetlen progi (persze ez nem minden programmal megoldható sajnos). Szóval a "fejlődés" kézzel fogható.
Bocsi, csak kicsit bepöccenek, amikor azt hallom, hogy hanyagoljam az XP-t, miközben az összes újabb rendszer lényegében egy kupac szemét, olyan "újításokkal", amelyekre nagyjából semmi szükség, ill. XP-ben is meg lehetett volna oldani, ha nem akarnának a gyártók szándékosan megkárosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iphone akkumlátor
- Elektromos autók - motorok
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ i7-13700HX// RTX 5050// 32GB, 2TB// Premium Care
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I9 10885H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Intel Core I7 10750H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az Intelnél vajon miért nincs ilyen gond? 

Pyttawrx