- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
woland
csendes tag
Változó. Eddig négyszer telepítettem újra a win-t (és vele a programokat), és néhányszor feltettem régi ghostolt működő állapotokat. A négy esetből teljesen eltérő volt, hogy mikor feküdt meg szegény gép: fél perc és több nap között változott a helyzet, de előbb-utóbb mindig előjött.
Egy szkenner (Canon Lide 60) telepítése volt az utolsó az előtt, hogy ez az egész elkezdődött (de a telepítés a probléma között kb. két hét telt el). Ezt a drivert először leszedtem, azután újrainstalláltam a wifi drivert, azután újrainstalláltam az egész windows lapolvasó nélkül, de a probléma innentől kezdve folyamatosan fennállt - kisebb-nagyobb szünetekkel.
A gépet alapvetően munkára használom, ezért a snapszeren és az ultin kívül más játék nincs rajta (kivéve persze a wineseket), és rendszeresen mentem ghosttal a rendszert. Tehát a driverek alapvetően azok, amelyeket helyből fel kellett tenni (és amellyel sokáig gond nélkül működött a gép).
Mindenesetre köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged