Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
asus topic lévén, gondolom az asus notira gondolsz?!?!
nos, nézd meg, hogy a te notid típusánál az F5N-AP222 jelzés után van-e egy "+" jelölés, mert ha nincs, akkor nem egyforma a notink...
de a viccet félretéve; nekem 2 * 2 gb memória van benne - igaz, nem használja mindet a 32 bites xp, de a dual channel miatt tettem bele -, valamint sata integráció.
de ha még hardveresen teljesen azonos is lenne a notink, akkor sem lenne azonos a betöltés ideje!
szoftveresen is több tényező befolyásolhatja a rendszer betöltődését és működését például az, hogy milyen oprendszert használsz (a különböző buherált oprendszerekre gondolok, továbbá sp2 vagy sp3...stb), valamint számít még, hogy milyen illesztőket használsz, mennyi és milyen alkalmazások indulnak az oprendszerrel...stb.
szóval semmi értelme az ilyen hasonlítgatásnak, de azért mindjárt lemérem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell WD19S + 180W adapter
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Alkalmi áron Acer Nitro 5 Ryzen7 5800H/16GBRAM/512SSD/Geforce RTX3060/144Hz kijelző
- Üzletből,DELL garanciával, Dell XPS 9310 2in1 ultrabook, i7-1165G7/16RAM/512SSD/13,4"FULLHD IPS TOCH
- HP Zbook 15 G4 TÖBB DB! (Core i7-7700HQ / 16GB / 512Gb / Quadro M620 2GB / Win 11) 27% Szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest