Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
skornail
csendes tag
válasz
radamsky
üzenetére
valami konkrétabbat mondjatok, mert kidobom ezt a szart nemsokára!
Leszedtem a drivereket a honlapról és újraraktam... semmi!
Lövésem nincs, hogy mi baja van, minden tesztet lefuttattam már, a videó is remek, a hang az külön is akad, és ha képpel együtt van, akkor akasztja a képet is.
Én nem tudom, hogy minek mennyi a normális értéke, és a géppel összességében nincs is baj, amire kell, mindenhez megfelelően gyors, de ez a görcs napok óta leírthatatlan, és ami megböbbentett, hogy a semmiből bukkant fel, és a teljes formázást, újratelepítést követően tökéletesen ugyanazt a hibát produkálja...
Ha egy sima winamp megy, vagy bármilyen más lejátszó, a proci 15-20%-on megy... de miért? Fent van a drivere, és működik, és minden ok látszólag...
A régi gépem kb negyed ilyen jó sem volt, és soha egyetlen egyszer nem volt vele ilyen baj, a procihasználat ott winamp mellett 2-3% volt max!
Ja és ez a 60 fokos hőmérséklet nem akkor van, amikor órákig nem tudom, spss-t számoltatok vele, hogy beleizzad a proci, hanem amikor semmit nem csinál, csak megy... mostmár zenét sem hallgatok, mert ha még egyszer bedadog, kivágom az ablakon!
Valami használható ötlete nincs valkinek?
Ok, telepítsem újra megint, de hogy? Már megtörtént, és semmi javulás!
Ja... nem tudom, de ez is kicsit furcsa, a thunderbird 10 percenként jelez, hogy kaptam 4-5 levelet, ami persze nem igaz... csak mint járulékos tünet!
Lehetne akár vírus is, gondolnátok, de gyári telepítőcd-n kívül mást nem tettem a gépbe.
HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- Gran Turismo
- Napelem
- Spórolós topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Asus Zephyrus G15 4K Ryzen 7 6800HS
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx