Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
válasz
Kovács84
üzenetére
ajjaj! megvettük végülis a Netgear Wgr 614-es wifi routert! nagyon pöpecül működik a cucc hallod! kétszintes családi házban lakunk és lentre került az irodába a router!
fent a szobámba nagyon jó a jelerősség, szal abszolút meg vagyok elégedve vele!
amúgy édesapámnak meg egy Asus A6F notija van és nemtom, de az én notim F3M még több környékbeli wifit is lát az ővé nem!
úgyhogy tuti egyaránt a router, valamint a noti!jah amúgy először megszenvedtem a rohadt winfosos wpa2 titkosítással, de a végére összejött, úgyhogy most azon megy a wifi ittohn!
plusz a napokban szereztem be egy usb bluetooth adaptert, azon is nagyon lehidaltam!
tudtam hogy jó vezeték nélküli átvitel e bluetooth is, de hogy a notit illetve a gépemet a SonyEricsson k750i-nek köszönhetően még vezérelni is tudom! teljes a kényelem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen autót vegyek?
- Óra topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Assetto Corsa EVO
- Gaming notebook topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx