Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Cybertruck Taipeiben
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz xXxian #37324 üzenetére
WD Drive Utilities van aki szerint segít [link]
Btw, múltkor láttam én is, hogy van ingyenes Acronis True Image for Western Digital progi, ha van WD háttértár a gépre kötve. Nekem külső m.2 usb keretben van és arról futtatok egy windows. Kb fél óra alatt átklónozta a belső 500-as ssd-ről a másik 10Gbps usb-re kötött ssd-re a meglévő rendszert. Backupnak sem utolsó. De majd át akarom cserélni az vivobookban az ssd-t nagyobbra.
Más:
Érdekes, hogy szerintem az ssd-n lévő réz fedél hátsó oldalán lévő hövezető pad szerintem hozzá sem ér az ssd-hez, mert az olyan vékony. Bár lehet csalóka, mert az m.2 kártya két végén vannak chipek, a közepén üres. De nem láttam lenyomatot sem rajta ahogy megnéztem múltkor. Érdekes, hogy teljesen az alaplapra simul a gyári ssd. Nem tudom, hogy minden ssd-nek kötelező-e, hogy egyetlen alkatrész se legyen a hátoldalán.A vivobookban lévő micron 2450 -hez az ssd gyártó oldaláról le lehet tölteni toolt és drivert, amivel ram bufferelés és más módok is bekapcsolhatók lehetnek. [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest