Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz
SunBreeze #198 üzenetére
Én nem találom ezt a progit a gyári cd-k egyikén sem
Melyiken kellene rajta lenni? Nem lehet letölteni vhonnan?
Más: a tegnapi ''milyen sorrendben csatlakoztassuk a töltőt'' vita után, - amit aztán Imy végül megoldott - elolvastam a használati utasítás azon oldalait is, amiknek eddig úgy gondoltam, hogy semmi újat nem tudnak mondani. A töltő csatlakozás nálam is szó szerint így van leírva.
Az akku élettartamára vonatkozóan a könyv azt írja nálam, hogy ha ''minden nap egyszer teljesen lemeríti és feltölti az akkut, akkor körülbelül egy év lesz az élettartama''.
(nem véletlenül van csak 1 év rájuk)
Na én amióta megvettem tényleg minden nap egyszer lemerítettem (használtam akkuról) majd mikor ''sikított'' feltöltöttem. De mivel legtöbbször úgyis otthon használom, én bizony kivettem az akksit (nem 100%-os feltöltöttséggel, mert állítólag úgy sem jó tárolni, kb.40-50%-osan), és nem merítem/töltöm feleslegesen. Végülis van még 2 tappancs az akku síkjában, így akku nélkül is fel tud feküdni, csak arra kell figyelni, hogy most könnyebben ''hanyatt lehet lökni'', mivel az akksi súlya nem húzza.
Szóval nem tudom más hogy van ezzel, de én igenis feleslegesnek tartom az akksi notiban létét, ha úgyis hálózatról megy. Persze egy áramszünet tud kellemetlen lenni, de ha tudom, hogy el fogok esni, leülök előtte
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest