Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• honda130

tag

válasz SeniorTilla #18385 üzenetére

Hát szerintem mindkettőtöknek igaza van. Neki azért, mert tényleg nem tudok letölteni, neked pedig azért, mert bevallom töredelmesen, hogy nem hagyott nyugodni és végülis kiderítettem hogy kell letölteni. Csakhamar rájöttem hogy be kell írni a mailcímet, hogy egy ember csak egyszer tölthesse le a progit. Sikerült is a dolog, a nagy gépemen ki is próbáltam már. Ennek a hdd-je 100%-osnak bizonyult. Az Asus A9RP-re meg épp engedve egy rábeszélésnek, telepítettem a win7-et. Mondván hogy sokkal jobb. Hát persze, csak az a baj hogy egyáltalán nem megy el ezen a gépen.
    Remélem fel tudom újra rakni az xp-t, mert kicsit sok már ezekben a napokban a laptopokból. Kollégám éjjel feltette, de telepakolta minden marhasággal nekem. Olyanokkal, amiket nem is kértem.
    Na mindegy.. Lényeg, hogy a letöltésekkel elég sokszor bajban vagyok, és ezt vállalom. Lúzer-e vagy nem? Lehet hogy az is vagyok.
    Ja akkor már kérdeznék is egyet: Ezt a tesztprogit lehet más gépen is használni és akár többször is? Vagy csak egy próba verzió lehet? Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák