- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
nussa5
aktív tag
válasz
Destroyer91 #14283 üzenetére
Elsőre azt mondanám merül az alaplapi elem, de gyanús, hogy random történik. Ajánlom töltsd le az MBAM free változatát, telepítés után frissítsd és csinálj egy teljes rendszervizsgálatot vele. A progi tud magyarul és az egyik legjobb malware kereső. Ha végzett légyszi közöld, hogy talált-e valamit. A progit innen tudod letölteni:[link] Ne a gyors vizsgálatot indítsd, mert az nem elég alapos.
-
knight1987
csendes tag
válasz
Mondjuk az fura, hogy az ikonjaid is eltűnnek, úgy hangzik, mint vmi rendszer-visszaállítás, de még olyankor sem állítódik vissza az óra!!! Itt vmi turpisság lesz a szoftverben!!! Telepítve mikor volt?
-
knight1987
csendes tag
válasz
Érdemes lenne egy teljes vírusellenőrzést lefuttatnod a gépen, valamint rá kellene mérned az alaplapi 3V-os elemre is, bár 2 évesen elég csúnya lenne, ha már rossz lenne.....
Nem tudom, mik vannak telepítve a gépeden...ha egy teljes újratelepítés után is ezt csinálja, az már probléma!!!
Amit megpróbálhatsz, esetleg mérés nélkül: amikor befejezted a gépezést (pontos időbeállítás után), vedd ki belőle az akkut, majd másnap tedd vissza, és első dolgod a BIOS-ba való belépés legyen, ott tudod ellenőrizni, hogy a dátum-idő beállítások elszálltak-e!
Ha el, akkor valszeg elem lesz, ha nem, akkor mindenképpen vmi szoftveres probléma!Off: Én oprendszer terén erősen ajánlanám (a sok finnyás-nyávogós emberrel ellentétben) a Win 7-et, mert sokkal biztonságosabb alapból, mint mondjuk az XP, valamint nekem a NOD32 vált be, én azzal érzem magam biztonságban! Tűzfalnak bőven elég a Win7 beépített Defender-e, főleg ha van otthon egy rendes routered, abban is van plusz tűzfal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged