Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• musculus

tag

válasz Aslan #12407 üzenetére

Ventillátor? Napokig úgy használtam, energiatakarékos üzemmódban, hogy azt hittem, nem is pörög... Persze, ha meg van hajtva (játék, ilyesmi), akkor van hangja. A fejlett, jó processzor miatt szinte alig kell hűteni. Ha csak programozok vele, néha azt írja ki, hogy 5 óra van vissza, de ezt természetesen csak kikapcsolt háttérvilágítással tudná hozni...

Viszont nekem filmnézés közben a VLC gyors jeleneteknél észrevehetően töri a képet.
    A HDD meg kifejetten lassú, a gépet is erősen visszafogja - egy haverom alsó-középkategóriás HP-je magasabb olvasási-írási értékeket produkált.
    A billentyűzetet még nem sikerült igazán megszokni. Tökegyforma, egymásba folyó gombok, megkönnyebbülés az egyetem régi(szar) PS/2-es billentyűzeteit használni.
    A kijelző csupán csak közepesnek mondható betekintésileg.
    Nálam 4GiB RAM, 640 GiB és 5400 RPM HDD, i7-2630QM SandyBridge, DVD-írós, 1366x768 pixeles TN+film paneles kijelzővel ellátott gép van.
    Amúgy szeretem, de erősen nem tökéletes.

Az lenne a jó kérdés, hogy 249.000 forintért ez elfogadható-e? Ezt én nem tudom eldönteni.

Egyébként úgy jutottam hozzá, hogy az egyik webshopban az ügyfél visszamondta a rendelést, különben még mindig várhatnék!

Új hozzászólás Aktív témák