Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
musculus
tag
Sajnálom, de nem tudok hitelesen válaszolni, tekintve, hogy nincs nagy tapasztalatom a különböző laptopok hangzásával kapcsolatban.
De igen, jól szól, hangos és van egy kis közép-mély is, és fut egy asusos kis manager is, ami szoftveresen még ehhez képest is nagyon komoly javulást tud elérni, főleg térhatásban.
A régebbi laptopomhoz viszonyítva nagy előrelépés, de az 5000 forintos kínai 2.1-esemhez képest - természetesen - alulmarad hangzásilag.
Remélem tudtam válaszolni, de mondom, nem tartom magam hitelesnek ezzel kapcsolatban -
musculus
tag
Ventillátor? Napokig úgy használtam, energiatakarékos üzemmódban, hogy azt hittem, nem is pörög... Persze, ha meg van hajtva (játék, ilyesmi), akkor van hangja. A fejlett, jó processzor miatt szinte alig kell hűteni. Ha csak programozok vele, néha azt írja ki, hogy 5 óra van vissza, de ezt természetesen csak kikapcsolt háttérvilágítással tudná hozni...
Viszont nekem filmnézés közben a VLC gyors jeleneteknél észrevehetően töri a képet.
A HDD meg kifejetten lassú, a gépet is erősen visszafogja - egy haverom alsó-középkategóriás HP-je magasabb olvasási-írási értékeket produkált.
A billentyűzetet még nem sikerült igazán megszokni. Tökegyforma, egymásba folyó gombok, megkönnyebbülés az egyetem régi(szar) PS/2-es billentyűzeteit használni.
A kijelző csupán csak közepesnek mondható betekintésileg.
Nálam 4GiB RAM, 640 GiB és 5400 RPM HDD, i7-2630QM SandyBridge, DVD-írós, 1366x768 pixeles TN+film paneles kijelzővel ellátott gép van.
Amúgy szeretem, de erősen nem tökéletes.Az lenne a jó kérdés, hogy 249.000 forintért ez elfogadható-e? Ezt én nem tudom eldönteni.
Egyébként úgy jutottam hozzá, hogy az egyik webshopban az ügyfél visszamondta a rendelést, különben még mindig várhatnék!
-
musculus
tag
válasz
Symbio
üzenetére
Én is erre a gépre vadászok.
A hivatalos Asus-honlap szerint nincs esata, de ez persze semmit sem jelent. Bár az is igaz, hogy itt vannak tesztfotók, én ott sem fedeztem fel.
Sajnos mindenhol mást írnak és mondanak...
Viszont nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre
- ha megkaptad a dögöt, írj róla pár szót, kérlek!!Az extremedigitalnál, és még sokaknál is 3 db USB-t írnak, de esatát nem.
Akkor a mérnökök rágóval beragasztották a negyedik USB-lyukat?!
Tényleg képlékenyek az információk.... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Creality Nebula Camera
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- ha megkaptad a dögöt, írj róla pár szót, kérlek!!
Pyttawrx