Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
válasz
ro_bert17
üzenetére
no, tapasztalatok: asus mo-t felhívtam, bejelentettem a hibát, még el se köszöntem és az ügyintéző rámbatyta a kagylót
szerdán betalicskáztam az árut hrp-hez, átvették, ok, ügyintéző srác helyesírás terén kihívással küzdött (táncsin mihály út, tartokzékok). amúgy már kész is, péntek estefelé jött mél róla, ha még munkaidőben megkaptam volna, ma már szaladtam volna érte.
remélem minden oké és végre tudok win7et tolni rá, ez az xp sp3 ritka trágya, nem ismeri fel az akksit és letölteni se tudok hozzá semmit mert nem talál, így nem igazán tudtam használni tápkábel nélkül, hogy szó szerint fingom nincs az akksi töltöttségéről... -
longjoe
csendes tag
válasz
ro_bert17
üzenetére
Nekem volt velük dolgom,sokan járnak oda szervizelni ezért egy kicsit várnom kellet.Garis ügyintézés amit a neten keztem intézni.Vállalási határ időre készlet a gép,és olyanokat is cseréltek ami nem lett volna garis,mert a használatból eredtek /tapipad gomb kopás/kértem a win matrica mentést megcsinálták.Hibája a gépnek háztörés a csukló pántnál.Comagolás a mibe vittem ugy kaptam vissza,tételes ellenörzés után.Ha visztek gépet csak azt kell vinni semmi mást Rendesen becsomagolva.Ha nem is voltak tulkedvesek,de igen gyorsan tették a dolguk,ami nálam pozitiv.Ennyi Ez a Véső utcai szerviz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Milyen okostelefont vegyek?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Suzuki topik
- Raspberry Pi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Asus ROG Strix - i7 10870H, RTX 2060, 16gb RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szerdán betalicskáztam az árut hrp-hez, átvették, ok, ügyintéző srác helyesírás terén kihívással küzdött (táncsin mihály út, tartokzékok). amúgy már kész is, péntek estefelé jött mél róla, ha még munkaidőben megkaptam volna, ma már szaladtam volna érte.
remélem minden oké és végre tudok win7et tolni rá, ez az xp sp3 ritka trágya, nem ismeri fel az akksit és letölteni se tudok hozzá semmit mert nem talál, így nem igazán tudtam használni tápkábel nélkül, hogy szó szerint fingom nincs az akksi töltöttségéről...
Pyttawrx