Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
light1994012
üzenetére
Nem kötekedem, de az asus és acer messze áll a megbízhatóságtól.

Sajnos szinte mindegy gyártónál esett a minőség. -
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Teljesen jo pl amit Mikulásbá is írt.
-
válasz
Fifaisshit
üzenetére
sziasztok. Amire te használnád, arra egyik sem ajánlott, hisz majdnem egyformák. A sata és az nvme közti különbséget csak akkor veszed észre, ha nagy fájlokkal dolgozol és sokat, ezt neked kell tudni.
ilyen szintü felhasználásra nem szabad U-s procit venni, azok mindig úgymond gyengébbek.
Ha ebben az ársávban tudsz mozogni, akkor inkább használt üzleti széria lehet a kiinduló, vagy workstation gépek. 200 körül elég brutálokat kapsz, 1-2 év akár gyári garral is. -
válasz
üzenetére
Szia. Az hogy usb bill meg képernyő bill megy annak nincs közé ehhez.
Próbáld ki live linux alatt, ha ott is rossz, akkor hardver hiba lehet. Ekkor vedd ki a billentyűzetet, takarítsd meg a csatiját, az alaplapon is. Tedd vissza jól, ès néz meg így is. Mindezt akksi és töltő nélkül. Ha ezután is ez a helyzet, akkor billentyűzet adta meg magát nagy valószínűséggel, kisebb eséllyel alaplap. -
válasz
light1994012
üzenetére
LEhet van egy szabad slot és tudja bővíteni
hogy írták ez eltérhet. Szeddje le a hátulját azzal még semmit nem csinál gar szempontból, és mindent lát egyből 
-
válasz
gumikacsa75
üzenetére
Szia. Mire lesz? Amúgy szerkezetileg elég gyenge.

-
válasz
22balu
üzenetére
Szia. Komolyan a brutál erősnek nevezed?

Mégha fel is megy rá a win10, mert hallottam már valami win10-ről é smost nem az N-re gondolok, akkor is mire betölt egy oldalt.........
Szereintem felejtsd. Telepítsd újra a startert max. Amúgy mire lenne használva?
A hivatalos gépigény szerint megy rajta, de kinlódás lesz. -
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Pontosan.

-
-
válasz
hulcsigerg
üzenetére
Szia. Tudtommal 2280-as pcie, azaz nvme megy bele, és mennie kell egyszerre mindkettőnek
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
Okok
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
Igen azok elegendőek, viszont most nézem a kijelző felbontás nagyon gyenge. Fhd ips. Amúgy használt géppel jobban jársz, üzleti kategória 1-2 év garral.
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
Értem, csak ha már veszel akkor jobb az ssd mindenképp, főleg amire írtad: doksik azért ne olyan nagyok, a nezetés meg nem kíván akkora tárhelyet.
Arra azért elég 256gb is bőven. Igen most nem lesz hordozva ez igaz. 
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
Szia. Én a HDD miatt nem venném meg, már ssd-vel szerelt gépeket szoktuk ajánlani.
De EBBEN a topikban kapsz pontosabb választ. Mindentől függetlenül én nem javaslom. Hordozhatóság iatt szerintem nagy, inkább 13,3"-14,1" közt nézelődnék, IPS panellel, ssd-vel. De ez csak egy vélemény -
válasz
Remekelek28
üzenetére
Értem pl [link] ez, akkor maradjon a régi laptopod a linkelt ssd-vel. Ezek az olcsó laptopok kukába valók, már bocsánat
-
válasz
Remekelek28
üzenetére
Nem jobb, ezek mind ilyen olcso semmilyen laptopok. Inkább vegyél ennyiért használt normális gépet. Lenovo t450 pl, vagy hp, dell ...stb
-
válasz
Remekelek28
üzenetére
Este megsasolom
-
válasz
Remekelek28
üzenetére
ezt több procival is szerelték, mi a pontos típusa? a 8-ast nem értem.

-
válasz
Remekelek28
üzenetére
Szia. N-es procival nem szabad gépet venni. Gyenge lesz. Linux van rajta nem windows. De igen a linux alatt menni fog minden nem kell driver. Ha windowst teszel rá, gyártói oldalról szedd le a megfelelő drivereket. De küszködni fog windowsal.
-
-
válasz
Papooo
üzenetére
Szia. Gondolom nem megy a touch?
Tudom hogy szaki vagy. Most vettem egy pavilion x360-at, és lecseréltem a os-t home-ról pro ra. Nah most akármit csináltam gyári drv gyáriszám alapján stb, vagy azt írta nem támogatott oprendszer, vagy mással állt le. És persze nem ment a touch meg a touchscreen sem Mérgembe újra raktam és hagytam, hogy a windows tegye tegyen fel mindent (ezt sose szoktam amúgy), és azóta hibátlan. Nem tudom nálad ez megoldás lenne-e, de gondoltam megosztom. küldesz képet a notiról? a kijelző amit megnéznék -
válasz
solyom76
üzenetére
Hülye kérdés lesz, de van benne? Én egy hp-val jártam így, mondjuk az friss vásárlás volt, rajta volt az nvidia matrica is, meg a specifikációban is, de sehogy nem tudtam elővarázsolni, majd visszavittem ahonnan vettem. elsőre hülyének néztek, majd sűrű elnézések következtek...
Lám tényleg nem volt benne. Azt meg tudod nézni, hogy pl az AIDA látja e, mert az látja driver nélkül is a megjeleenítés/gpgpu alatt. Ha itt sem látszik akkor vagy nincs benne, vagy hibás -
válasz
creative24
üzenetére
Szia. Igen menni fog, de mindenképp javaslok ssd-t, win7-hez is, nem csak a win10 miatt.
. esetleg ramt is tennék bele. 
-
válasz
tothjani81
üzenetére
Akkor ez ssd lesz. Ez a típus nem javasolt, elvileg a firmware frissítés segít
-
válasz
tothjani81
üzenetére
Szia. Kevés a ram is meg a cpu is. De mit értesz lassúság alatt? Pl amikor hdd-vel volt, attól gyorsabb?
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szia!
[link] -
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Jó paszta lett, az nt-h2 mèg jobb. 😀
-
-
válasz
zlito11
üzenetére
Szia! Ez egy core2duo procis gép ddr3 rammal. A Háttértár ha HDD, akkor tudod ssd-re cserélni, ez jelentős gyorsaságot ad neki, persze itt sem kell csodát várni. Ha 1db 4gb-os modul van benne, akkor tehetsz bele még egy 4gb-os modult DDR3 1066MHZ-t. az ssd kb 7-12 közt lehet nagyságtól függően, és ezek közül választanék:
WD Green 3D
Crucial BX500
Patriot Burst
Patriot P200
PNY
A ram kb 4-6, azaz kb 15-18-ból megvagy vele, ezt neked kell eldönteni, hogy megéri-e neked. ebben a formában, alpa dlgokra jól használható lesz: net, fil, irodai dolgok. No meg persze az újratelepítés is segít -
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Jó lesz ez, csak ne hurcold sokat.
-
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Több változata van, melyiket vetted?
i5 i7, ssd vagy hdd, illetve a ram? -
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Egy ilyen gépnek nem is csoda, az lenne a fura , ha 270-ért még netezni se tudnál vele. : D konfigja?
-
válasz
poli27
üzenetére
Nézd meg ezt a hdd-t hd tune pro-val, ott lehet sebességtesztet is csinálni. Ezt én úgyszoktam, hogy egy asztali gépbe teszem, így nem arról megy a rendszer, ha megfelelő az érték, akkor nem kell cserélni mert nem lesz gyorsabb bármit teszel bele. Ha jó a HDD, akkor egy tiszta telepítés is segíthet. Mekkora ram van a gépbe amúgy?
-
válasz
poli27
üzenetére
Szia. ennél a típusnál már többszőr belefutottunk ebbe igen, hogy ssd-re nem lehet telepíteni, és még nem sikerült rájönni, valószínűleg chipset miatt. Volt egy maire feltettem és lassabb volt mint hdd-vel meg bizonytalan, a driverek telepítése után már gyorsult, normális sebességre, de fagyogatott, így ebbe a típusba nem teszek ssd-t. Ez csak az én tapasztalatom eddig, lehet már más rájött a megoldásra. 10-ből 7 volt kb az arány, 3-nál nem volt gond. Remélem egyk vagy másik ldalról megerősítenek
-
válasz
Remekelek28
üzenetére
ment a PÜ
-
válasz
Remekelek28
üzenetére
Igen ez forrasztva van. Nem bonyolult
-
válasz
Remekelek28
üzenetére
Szedtem már ki, de milyen típus.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Dell és lenovonál azért találni, gyakorlatban is.

, örülök hogy megoldódott.
Pyttawrx