Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blurayvevő
üzenetére
Pedig az noti, egy jól készített telepítőről simán kell hogy menjen.
Másik pendrive?
umutato: [link] -
válasz
blurayvevő
üzenetére
Szia.
a pendrive uefi? -
válasz
Remekelek28
üzenetére
Ettől féltem! Nincs már forszem, nem csak elvált, hanem ki is szakadt. Nem tudom előtte ki forrasztotta, de ennek így nem szabad lett volna (a forrasztás előtt sem) kiszakadni, hiszen szinte ö hatás/terhelés éri, kivéve, ha nem történt más fizikai ráhatás.

Szerintem Mikulásbá is ugynazt javasolná, akit én. Ha ő át tudja hidalni, meg meg oda tudja forrasztani, akkor nyertél.
Ha nem akkor lapcsere. 
-
válasz
Remekelek28
üzenetére
Tudsz élesebb képez a lapról, ahonnan kitört?
-
válasz
Remekelek28
üzenetére
-
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Ebay/ali társai pengetőt kapsz fillérekért. Azt onnan vettem én is, viszont a csavarhúzószett az nálam is ifixit + Bosch go elektromos. Jó kombó. Vagy ha van olyan kártyád, bank kártya, amit nem használsz már, vagy sim kártya "nagy" része, azt egy pict átalakítod pvc vágóval, ha szükséges és kész a szerszám
sérülést nem okoz, ellenben hasznos nagyon 
-
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Pontos típus esetén a gyártó oldalán: [link]
-
válasz
Viharlovag
üzenetére
Lehet alaplapi gond is.
-
válasz
Viharlovag
üzenetére
Szia.
Régi akksival, amikor jó volt, et fennállt? Vagy ha pl bír 5-10 percet, a régi akksi teszteld azzal. -
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Hp noti 2 év használat után kb 3%-ot esett. És sosem foglalkoztam ezzel, szinte csak töltőn volt mindig.
-
válasz
Joker88
üzenetére
Jobb lett volna egy másik 8gb-os ram, akkor lenne teljes a dc (dual channel) így “csak” 2x4gb-ig van meg. Azért van ez a nincs várakozási idő, és nem azért mert van benne +4gb ram.
Pl ha van 2 gép amibe 1x8gb és egy másik gép amiben 2x4gb van, az utóbbi lesz a “jobb”.
Amúgy a 8gb már alap a mai használatra, de azért sok esetben elég is lehet.
Én is a 16gb-nak vagyok a híve. -
válasz
CortezX
üzenetére
A konkrét géppel nincs tapasztalat. Viszont x360 hp-vel volt:
Tablet funkciója miatt vettem, eleinte használtam is kb 6 hónap, de nekem kényelmetlen volt, hogy alul ott a billentyűzet. Természetesen, ilyenkor inaktív a bill. Mivel tettem rá típusspecifikus billentyűzet védőt, így az ilyenkor lejött, illetve le kellett vennem. Szóval ezt a funkcióját elengedtem, kényelmetlen volt számomra mint tablet. 14” nagy volt tabként.Az asus amit linkeltél, véleményem szerint rendben van.
-
válasz
üzenetére
Na igen, én sem találtam mást, és ez el is fogadható, mert ugye a 2,8k kijelzőm az meg 400nit elvileg, 90Hz. Hogy abból a win szerint hogy lett 616 az passz. De lehet más lesz ott a panel. ezt még nem tudjuk, hogy ott mi a panel pontosan.
Márpedig azért a gyártók ennyire nem lőnek mellé. Szép is lenne. Persze tudnak marketingelni, meg vetíteni is ha kell.
-
válasz
azbest
üzenetére
De a gyártói is ezt írja a te géped esetén:
6:10 aspect ratio, 2880 x 1800 resolution, 90 Hz refresh rate, Three-sided NanoEdge 85% screen-to-body ratio, 0.2 ms response time, 100% DCI-P3 color gamut, PANTONE® Validated, 600 nits peak brightnes
600 helyett 617 az szinte semmi, de a mi esetünkben 400 helyett van 616, azért az más. -
válasz
cs.zs.
üzenetére
Ramról ne hozz képet, ott csak azért írja ki, hogy dual channel, mert "bekapcsol" a kétcsatornás üzemmód, és nem azért mert megvan mind a 20GB-ig! Ezt ne tessék keverni!
(korábban én is ezt hittem, itt lettem kiigazítva a fórumon valamelyik topikban, majd utána is néztem)
De mivel nem hiszel nekem
, tessék: [link]Ezt kell keresd benne, ebből is az utolsó mondat:
Dual Channel (Flex mode)
This new, additional technology provides highest flexibility regarding the assembly of memory modules. It rather revokes all limitations and requirements for memory modules to date. The Dual Channel mode also works when using only two, three or four DIMMs with different total capacity in the memory channels.
The highest capacity available in both memory channels is being used in Dual Channel mode. Moreover, the address range operated in Dual Channel mode is mapped in the lowest, yet initially and mostly used area. The remaining memory is being run in Single Channel mode.A fényerő meg azért mert maga az asus oldalán írja, hogy 550:
[link], ami nem is a 2,8k-ra vonatkozik, arra elvileg 400nits max. Ez a panel van benne az enyémbe: [link] [link]
Ugye a 400 cd/m2=400 nit, tehát lehetetlen a 616 nit. [link]u.i.: Szeretném kihangsúlyozni, hogy nem neked nem hiszek! Csak nem értem, hogy miért ír ki neked 616-ot, mikor nem tud annyit a panel elvileg.
Tehát nem neked nem hiszek, és nincs bajom veled, ezt szeretném ha tudnád. -
-
válasz
TommiStyle93
üzenetére
Értem. Minek a fury. Mezei 2400MHz vegyél, samsung, kingston pl. Vedd olyan helyen, ahol belerakják mielőtt fizeted.
-
válasz
cs.zs.
üzenetére
Ezt:
Szia,
ha az akkut óvni akarod, akkor nagyon jó a 80%-os beállítás, hiszen így soha nem lesz maximális feszültség az akkun, akkor sem, ha rajta hagyod a töltőt. Szóval rajta is hagyhatod, innentől nincs jelentősége. Kérdés hogy kell-e neked sok-sok órát akkuról használni, mert ha nem, akkor a 60% mégjobb választás.Több topikban is kibeszéltük, hogy az akku óvása miatt ennek semmi értelme!
Gyakorlati tapasztalat. Eddig sem foglalkoztam ezzel soha 100%-on van az akksim mindig, és ha lehet töltőn. A legutóbbi HP notim akksija is: [link] alig használódott kb 2 év alatt.
Ma már nem kell ilyenekkel szórakozni ez csak inkább lelki megnyugvás.
Max annyit szoktam, hogy havonta 2x lemerítem (10% körülig), meg feltöltöm teljesen. -
-
Szia. Félre ne értsd teszteld már vezetékes egérrel, mert ugye ha eldobja, akkor hallani kellene a win hangot is, ami akkor van ha fel vagy le csatlakoztatunk vmit, ez itt nincs, annak pedig lennie kéne.
Ugyan ilyen UM5401-es notim van és ha mizgatom az lcd-t közben az egeret mozog ahogy kell a kurzor, meg akkor is ha megnyomom az USB-nél. Teszteld így is.
Vagy nézd meg másik új elemmel. -
válasz
TommiStyle93
üzenetére
8gb-ig tudja a celeron. De itt szerintem annyi lesz, hogy max 8gb, azaz 2x 4gb.
amúgy hány slot van?
El sem indul? Vagy mi a jelenség az új rammal? -
válasz
rolend89
üzenetére
Szia.
Hasonlóan jártam egy Samsung géppel, csak itt leöntötték egy kis folyadékkal. Kiszedtem, akksit, ramot, wifi-t, odd-t, ssd-t, meg a bill-t.
Ezek nélkül indult egyből. (Nyilván nem adott képet, de legalább lett életjel), amit kellett megtisztítottam, majd vissza egyesével próba. azóta is megy. A te esetedben nem biztos, hogy segít, de megér egy próbát.
Illetve másik töltővel próbáld meg, biztos ami biztos.
Szétszedős videó, ha kellene: [link]Illetve ha a töltőn is van led, az reagál akkor amikor rádugod a laposra, vagy amikor meg próbálod bekapcsolni?
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Úgy-úgy.
Én se kapcsolom ki gyakran, van hogy több hétig sem. Ja és éjszaka rajtafelejtem a töltőn. 
-
Teljesen mindegy! Nem fog túl tölteni… stb. A ciklus számít jobban. Mostani gépemen is engedem 100-ig tölteni. És folyamatosan töltőn van ha lehet. Havi 2x-3x max lemeríten 10%-ig meg vissza100%-ig, csak higy a cellák érezzék a törődést.

Az előző notijaimat is így használtam. Élettartamban meg kb semmit nem jelentett. Ezt már több topikban is kitárgyaltuk amúgy. Csak lelki megnyugvás az egész. -
válasz
Dnalorr
üzenetére
Szerintem igen megéri, de! Ugye ha csak arról van szó, hogy pl meg kell húzni a csavart, akkor (nem olvastam utána, hogy mit takar pontosan mit írtál) nagyon óvatosan leszeded a hátulját, majd az akksit, mert elatta lesz, akkor lehet hogy te is meg tudod oldani.
[link] -
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Ram cserénél nem szokták sokan. Am pont kénytelen voltam lcd-t cserélni, csak ugye beépített akksis volt az is. Viszont az lcd hozzáférhető volt 2 csavar kicsavarása és ugye a keret leszedése után. Mivel az egyik csavarheky már törött volt (asus x551c típushiba), nem kockáztattam azt. Túlélte így is.
. Am igen én is azon vagyok, hogy akksi azonnal ki. -
-
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Kérlek olvasd el a Téma összefoglaló-t!
(Nem célunk mások üzletének rontása, ezért csak olyan készülék beárazását kérd, amit eladni szeretnél. Tehát csak saját gépet árazunk!)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Disney+
- VGA kibeszélő offtopik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- BMW topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx