Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elérhető mindkettő formában. Az alumínium metálszürke vagy fekete műanyag borítása jellegzetes, sugárzó X dizájnnal rendelkezik, melyet homokfúvott vagy szálcsiszolt bevonat egészít ki. A laptop alján lévő hatszög dizájn további szerkezeti merevítést biztosít, kiegészítve a laptop modern és agresszív vonalait.
Szerintem ez a műanyag azért másabb, mint a “megszokott” anyagok.
Nekem ebben az esetben többet számít a teljesítmény.
-
válasz
homeless09
üzenetére
Értem, akkor pont most romlott el. Billentyűzetcsere megoldja
-
válasz
homeless09
üzenetére
Alaplapi csati lábai is éppek? (Nagyítóval lehet látszik vmi) Illetve a szalagkábel? Szerelésnél kivetted az akksit is?
Hirtelen ennyi jutott eszembe -
válasz
Project: A
üzenetére
nem, nem ezzel, de ez típusfüggetlennek kell lennie

-
válasz
Project: A
üzenetére
Jönnek házhoz elviszik kb 1 hét alatt intézik. Eddig nekem ez volt velük
-
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
3500 + szállítás, kb 5000 szállítással együtt
-
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Nekem ez van, ez hibátlanul megy:
-
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Lehet van is kijelzőm, ha aktuális, írj privátban. Üdv
-
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Ez így egyértemű. Kijelző csere, vagy garancia, ha még van rá
-
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Szia!
Esetleg ha küldenél képet róla, ahol jól látszik, könnyebb lehet. Így pixelt mondanék, de azt már kizártad. -
-
válasz
Iparmágnás
üzenetére
Szokasuk a csavaroknak kilazulni, elobb azt nezd meg. Keretet leszeded es latszik is.
[link] itt a video
-
ez világítós pedig. És ha az fn gomb nélkül nyomod? Illetve a következő drivere kellenek, amit telepítettél aztán Intel INF Update Driver. Előtte töröld az atk drivert, indítsd újra a gépet és utánna telepítsd újra. Probáld innen letölteni
Illerve nézd meg hogy a világítás kábele be van-e kötve.
-
válasz
alexnowan2
üzenetére
Ez vga driver-re utal. Kapcsold ki a windowsba az automatikus driver frissítést:
majd tegyél fel egy gyári drivert, nem feltétlen kell a legújabb
-
válasz
fodorpetii
üzenetére
Meg kellene nézni a feladatkezelőben, hogy mi mennyire van leterhelve. Fel kell tenni a szükséges drivereket, chipset, vga stb. Illetve aida progival megnézni, hogy a cooler mennyin pörög, illetve a hőfok értékeket. Egyenlőre ennyi ötletem van. Utána esetleg live linux rendszerrel is megnèzni.
-
válasz
Gabika9609
üzenetére
Ez nem a bekapcsoló gomb, akkor rendelj egy lcd kábelt, előtte nézd meg, hogy az alaplapon nincs-e sérülés, illetve külső monitorral is teszteld, mielőtt megveszed a kábelt
-
válasz
Gabika9609
üzenetére
Szia! Ezzel a problémával nem találkoztam, de ez jó lehet neked:
Pontosabban hol melegítesz rá?
-
-
válasz
ViBo77
üzenetére
Szia!
Gyártói oldal ezt írja:
DDR4 2400MHz SDRAM, up to 16 GB SDRAM, azaz max 16GB-t tudsz beletenni, 2x8-at. Az a legjobb mindig, ahol/akitől veszed, ott beleteszed, ha indul akkor kompatibilis, ha nem akkor másik kell. Előfordult már olyan is, hogy 2 egyforma ram sem indult együtt. Ritka, de előfordult már
-
-
válasz
oliwwer
üzenetére
Számítás körülbelüli:
Kingston SSD 240GB kb 13; a Samsung 250GB az kb 18-20;
4gb-os modul ddr3 5000kb.
Mivel ebbe max 8gb tehető, és modulonként 4gb. De ezzel még nem vagy nagyon előrébb, mivel még a cpu-t ki lehet cserélni erre (Quad Core Pentium N3530), ennek nem tudom az árát sajnos. szerintem 6-15 közt használtam. Ez cirka 30-40, és nincs benne a szervizköltség, ha csak ezt nem oldod meg. Így bár így lenne egy elfogadható géped, de jobban jársz azzal, amit te is írtál Üzleti DELL vagy pl HP is.
Remélem érthetően írtam.
-
válasz
Peti755
üzenetére
Nézd, jártam úgy, hogy két egyforma sem ment egymás mellett, beletettem egy noname ramot a fiókból és ment. Nyilván a másik ram is ment másik gépbe. Persze ez ritka eset amúgy. Ezt úgy a célszerű, hogy ahonnan vaszed mielőtt elhozod rakják bele, ha megy jó ha nem akkor másik kell. Ez a legbiztosabb szerintem. Elvileg amúgy mennie kell
-
válasz
SshaarK
üzenetére
Hm furcsa, mert látnia kéne. Említett mediacration-t is meg lehet próbálni:
MediaCreationTool1809-et, de igazából ennek nem kellene befolyásolnia. Egy próbát meg ér:ezen az oldalon https://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10
az eszköz letöltését válaszd, és pendrivra írd ki -
válasz
HegeTomiLaci
üzenetére
Bár nem találkoztam ezzel a hibával, de esetleg nézd meg a wifikártya energiabeállítását, és kapcsold ki azt az opciót, hogy a gép kikapcsolhassa ezt az eszközt......
Hátha, megoldja. Ha kicserélték nem gondolnám, hogy 2 alaplapnak és wifi kártyának is ugyanez a hibája.
Üdv -
válasz
taylor9414
üzenetére
Szia! Valószínűleg takarítani és pasztázni kell. venti és a borda lamellái közt pr került, így nem tud kiáramlani a meleg levegő, így nem hűt csak dolgozik. Mihamarabb meg kell csinálni. (kompresszoros kifújós modszer szétszedés nélkül semmit nem ér).
Üdv -
válasz
PixelRambo
üzenetére
Nem, de legalább megy már, ahogy kell.
-
válasz
PixelRambo
üzenetére
OK én is várom ,köszi
-
válasz
PixelRambo
üzenetére
Akkor frissitsd gyarira a wifi drv-t
-
válasz
PixelRambo
üzenetére
Ez windows-os hiba lehet, főeg ha win10. Amikor a wifi ikonra rákattintasz, akkor mit látsz?
-
válasz
Joker88
üzenetére
Köszi a választ.
Sis chipset a gyanúm nekem is. W10 cd-m nincs sajnos. Egy dolgot keresek még Módosított BIOS-t, de nem találtam még. Semmi másért nem izgat a történet csak, hogy gyengébb gépre is feltettem simán a w10-et, Hasonló asusra is egy f5 szériásra,plusz mikor volt ez az ingyenes w10-re való upd "őrület", mikor elemzi, hogy a gép alkalmas-e rá, akkor persze, azt írta, hogy minden jó. Nyilván az nem néz chipset, meg ilyen dolgokat. Jó ez így, mert amúgy meg korához képest pöpec kis gép és stabil. Volt benne t9400-es proci is, azzal is ment simán.
-
Sziasztok!
Adott egy ASUS F5SR laptop 212-bios van rajta. Elkezdem telepíteni a Win10-t, 32/64bit ezredik verzió
MBR, és nem UEFI, változat......
Kérdés:
Van e olyan itt akinek sikerült erre a típusra win10-et tenni, és ha igen hogy?
Vagy van-e valahol módosított BIOS.
Köszi -
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Hát az elég durva lenne, jómagam, még nem tapasztaltam ilyet, inkább a venti csavarjai lehetnek lazák, ha a venti épp.
-
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Szia!
Sanszos igen a venti, én azonnal küldenén vissza, de biztonság kedvéért csinálnék egy videot, ahol ahallatszik a hang, amit te is hallasz -
válasz
Málnabeach
üzenetére
Szia!
https://www.laptopszaki.hu/ -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő