Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• headB

tag

Sziasztok!

Jó ideje nem voltam itt, mert már nincs meg ez a laptopom, de engedelmetekkel figyelni fogom a fórumot (ha már megcsináltam) és segítek mindenkinek, ha tudok. :)

Leszögezném, hogy a méréseket sata3-as ssd-vel végeztem, ami 3dmark és a windows élményindexre is szépen kihat, valamint a mindenkori legfrissebb driverek voltak fent.

MSI Afterburner-el [link] szépen fel lehet húzni a vga-t, így magasabb pontszámokat lehet kapni, bár ez a 1366x768-as felbontáshoz szerintem felesleges, mert alapórajeleken is mennek a játékok 95%-a full beállítás mellett és így a kártyát is kíméljük, bár a hűtés példás ennél a gépnél, tehát 10-15%-os tuning még nem okozhat hibát.

A merevlemezt feltétlen ajánlatos SSD-re cserélni! Ég és föld a kettő közti különbség! Vétek az ilyen kaliberű laptopokhoz a sima merevlemez használata, még a 7200rpm-esek is!
    Az én méréseim egy ilyen [link] kütyüvel készültek, már 20eHUF alatt is lehet kapni és ez a fejlesztés nyújtja a leglátványosabb gyorsulást jelenleg a notebookoknál!!! A HDD-hez kell egy külső usb3-as ház és ezzel a gépfejlesztés elvégeztetett. Ilyen állapotban a masina hosszú évekig kiszolgálja a tulajdonosát, egyetlen esetben nőheti ki a gépet, ha 5-6 év múlva (bár ez csak gyenge jóslat) is a legújabb játékokkal szeretne játszani, akkor már lehet kesvés lesz az erő, de minden más villámgyorsan fog működni.

Bye!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés