Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-06-18 13:42:27

LOGOUT.hu

>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2519) hommeros válasza St3rling (#2517) üzenetére


hommeros
őstag

Ugyanezzel küldtem vissza több mint egy hónapja. De prognosztizálni se tudta a fixdirect, mikor jön meg az alkatrész. Ők megrendelték becsületesen. Mondjuk nekem 2-3 hét alatt jön csomag Kínából, ide egy hónap alatt se tud leküldeni ASUS alkatrészt: leszarja a magyar fogyasztókat. Átirányítottak az Asus Magyarország Kft-hez, aki csípőből akart átverni és egy javított gépet szeretett volna rám sózni. Persze visszakértem a pénzem. 2 hónapon belül tudják visszafizetni (biztos nincs pénz), de azt is euróba, úgy, hogy én állom a bankomnál a váltás költségét. Balkáni hülyének nézik az embert, mintha nem is EU-s jogok lennének a mérvadóak. Aztán aláírattak velem egy szerződést, hogy nem perelek semmiért. Mert hogy beígértem. A bunkó, lekezelő, flegma, soha be nem mutatkozó stílusról meg ne is beszéljünk. Köpedelem, amit adnak fél milláért. Ez a gép pénteken jött és ugyanaz a jelenség. Komolyan, már arra gondoltam, lehet ez a normális ennél a gépnél.:D Most két gép ára áll ebben a noti ügyben. Nagyon király karácsi ajándék ASUS-tól.

[ Szerkesztve ]

Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.