Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
melesz holnap a videókari is bele egy His 9800XT 256Mb-os!

Köszönöm mindenki segitseget!
-
megjavulr reset kabel behelt az fogta le

-
-
beletettem 512 kingston rammot azzal se nyikan meg

-
-
azzal semmit nem erek nekem a gep kell hogy mukodjon!milyen rammokkal probaltad?
-
-
-
Továbra is se kep se hang

-
-
-
-
remiulem ti rajöttök mi a probléma!
-
-
-
-
-
Nos szetszedtem osszeraktam ujra paszaztam csak egy rammot tettem bele de se kep se hang

minden otletet vegigzongoráztam egyébb otlet esetleg? -
-
-
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
már megtörtén de singl-be még nem tettem megprószálom úgy is

-
-
-
ötletek?
-

-
várok még ötleteket!

-
3400+ procikig ajánlják de leszedem mégegyszer és felrakom rá újra!Emelett Zalman pasztával raktam fel!
-
-
ujra szedszede és összerakom ha nem megy igy sem visszaviszem!

-
-
-
Na minden lehuz elem ki a biosbol es egy pillanatra bevillant a gep de mire az alt+F2 megnyomtam amit kert a gep megint lelotte a monitort
tipp????A procinak pedig igy ennyi terhelessel csak ha ráteszem a hutot akkor is el kellne mennie...
-
-
-
Bővebben: link
itt a srác topicja akitől újjan vettem! -
Nos egy erdekes problemaval találkoztam össze.Adott egy frissen összerakot konfig:Asus A7N8-Delux alaplap AMD Athlon 3000+ 2x512/400 ram 200Gb Samsung IDE vinyo Pionner DVD író és cd író 400W új táp GF mx400 64Mb
A jelenség a következő volt!
Gép bekapcs felpörög felismeri a proci a rammot kiirja a dual chenel módot és keresi az ide eszközöket.Keresi egy pár percet és utána lekapcsol a monitor de a gép pörög tovább power gombbal le tudtam kapcsolni.Újra bekapcs a gép föláll semmi sipolás hogy gond lenne de a kepernyő sötét.Mondom jó be egy x800Pro azzal is ugyan az a helyzet.Mondom jó bios reset megtörtént még mindig semmi
ötleteket várok mi lehet a problem?Se füst se villanás se éget szag nem volt a gépben.De mégis mi lehet a baj????
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox one X konzol 1Tb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest