- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sentry0
tag
válasz
zsozsa74 #387 üzenetére
Én megjelenés napján már vissza is váltottam pénzre a szimulátor árát
. Én nagyon gyorsan realizáltam, hogy nem akarok ezzel 1 évet szenvedni, és havonta szembesülni a frissítésekkel, és mindig szokni, ahogy változik valamit a szimukátor és bosszankodni, hogy még ez sincs kész, ezt is jó lenne megcsinálni, stb. Inkább még megjelenés előtt megveszem, ha már mindenki azt írja hogy közel kész a játék, vagy megjelenés után 2-6 hónappal, ha már tényleg kész is lesz.
De mindenkinek respect aki megfinanszírozta a játékot előre, és ők anyagi biztonságban fejleszthetik tovább.
Soha nem voltam az early access híve. Beam NG-t leszámítva, mert ott tényleg látom, hogy valami olyant csinálnak, amit eddig soha senki. És lehet 5 év mire kész leszHa valaha kész lesz
De sajnos szerintem a megjelenés napján nagyon erősen alfa verziós volt a játék. És bevallom, nem tudom nagyon elhinni, hogy ez kész lesz idénre, teljesen, úgy, hogy minden amit ígértek kész lesz. Remélem tévedek. De gyanítom hogy ez 1-1,5 év múlva lesz olyan állapotban amilyenbe a többség látni szeretné.
Én nagyon nem örülnék, ha ez lenne az új irány, hogy félkész játékokat szponzoráljon meg a játékos közösség egy része. Főleg hogy előtte a hype-ot az egekig verik. És ahogy látom szépen leült a topik is, nem túl sokan hajtják napi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest