- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Direkt meg amugy sem értem rá annyit nem köröztem, orákhosszat a betákkal.
"... pl a fék..."
Megfelelő nézetből jo pozicioban gyakorlatilag élöben láthatod a telemetriát a fék és felfüggesztés milyenségéről:
Az ai 0 aggresion mellet is ugy lök ki mintha ott se lennék.
Megnézem majdmég 100-ason is talán sokkal barátibbak lehet ez is forditva van bekötve? -
v2
senior tag
Azért annyiban zavaró, hogy nem egyértelmű a mögötted jövő előzési szándéka. Konkrétan engem megszívatott vagy kétszer. De van egy csomó hiba, pl a fék. Meg ha nézitek, az előtted lévő autó olyan mintha lebegne, nem érzem az aszfalton, vagy az ai olyan hülye mint a segg. Ezek nem voltak 1.0 előtt. Ez ebben a formában bőven szarabb mint a 0.7.2
-
-
Enton
addikt
Vr, spa tényleg van horizontal flip, sima monitoron lehet nincs, még hirtelen nem probaltam:
Assetto Corsa Competizione - SPA - McLaren 650S GT3 - VR
Még jó hogy nem figyelemelterelő hisz ugyis alig látszik, rá kell hajolni ha látni akarod. Illetöleg meg simán betölti tükör szerepkörét. Feljel lefele már zavaróbb lenne.
(Vagy még nagyobb mozi/trip.)
-
v2
senior tag
Hát gyerekek azért itt van baj bőven
-
v2
senior tag
Ha még soha nem töröltem az appdata fájljait de a játékot igen, akkor mi van? Érdemes törölni és újra rakni az egészet?
-
koanla
aktív tag
Hát, akkor fene tudja.
Rift S: azt mondják, még a CV1-ről is előrelépés, nekem meg még DK2-m van. Szóval amúgy is ki akartam hagyni a CV1-gyel való szenvedést (ha jól értem, az SDE javult valamit DK2-ről CV1-re lépve, de nem szűnt meg. (Cserébe gépigényben sokkal több kér.) Amennyire olvasom, a Rift S-nél viszont kvázi eltűnt) és most inkább az S felé kacsintgatok. De még ez is nagyon halvány és bizonytalan kacsintgatás csak. -
guftabi96
addikt
-
Enton
addikt
1080ti+8700+16GB cv1-el olyan 1.4-es SS oculus tray tollal asw off, játékban 165% render scale és 180%-as sharpness-el majdnem minden EPIC/High/max/max, épp megvan a 45 avg fps:
Kb így már nem annyira szögletes mint legelsö inditásra az alap beállitások:
Assetto Corsa Competizione - Silverstone - Mercedes-AMG GT3
Persze simán lehetne még nagyobb felskálázás de ez még van 45 fps, nagyobb SS - felskálázást már csak egy 2080ti-vel max.
Plusz ez még régi Nv driver meg egy win reinstall is sokat dobhat rajta, sokkal jobban fut mint az ez elotti verziok bármelyike.Engem megvett kilóra a látvány és az egész feeling nagyon menö. Alig várom hogy rendelhető legyen a Hp reverb, ez nagyon mozi lesz benne.
Lehetne több pálya. Van porsche GT3 Cup.
-
Chosen
addikt
válasz
guftabi96 #775 üzenetére
Magánvéleményem, de úgy érzem, hogy a G27 support ebbe a játékba már csak névlegesen került bele. Egyszerűen azt érzem, hogy szíjas/direct drive cuccokon fejlesztették az egész játékot és egy egyáltalán nem volt prioritás, hogy fogaskerekes kormányon milyen vezetni. AC-hoz képest visszalépésnek érzem G27-tel. Nincs mit csinálni vele, ez ilyen. Akinek komolyabb felszerelése van annak gondolom előrelépés az ACC az FFB tekintetében.
A menü szerintem is borzasztó. Fogtam a fejemet többször, hogy hogy lehet ennyire rosszul kezelhető és logikátlan felületet létrehozni. Anno az AC se volt egy UX mestermű, de ez még lejjebb vitte a szintet. Vegyenek már fel egy UX Designert a Kunoshoz...
-
guftabi96
addikt
G27-tel lehet kezdeni valamit, hogy ne legyen olyan óriási az ffb lyuk középen? Még akkor is elég rossz a helyzet, ha maximumra állítom a minimum force-t.
Remélem itt is lesz hamarosan valami lut-hoz szerű ügyesség, mint az előző résznél. Ott pl a Rasmus LUT (vagy már az is, ha te csináltál egy lut fájlt) csodát tett a fbb-kel. Ahhoz képest ez borzasztó.A programról:
Szerintem érezhető a fejlődés.
Azt továbbra sem értem, hogy ez az egész user interface miért jó. Sokan szidták az AC kezelőfelületét, de szerintem ezerszer jobb. Ezt egyszerűen kényelmetlen használni, egy szar az egész. Pl autóknál is miért kell végiglapozni a listát, miért nem lehet egyben kirakni az autók listáját és egy kattintással kiválasztani azt, amivel menni szeretnék?Hogy mennyire állja ki az idő próbáját, azt meglátjuk. Én továbbra is szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban.
-
v2
senior tag
gtx1080 meg cv1 vr használok. Segítség kéne, hogy mit hova? A szúnyogháló még mindig nagy. Multi nekem sincs.
-
pRoject22
őstag
Van magyar szerver, igy keressetek rá :
Magyar szerver jelszo magyar
Spa van beállitva
-
v2
senior tag
Remélem a vr sokat javul
-
guftabi96
addikt
Tölthető az 1.0.
5,5GB az update -
Solesz84
aktív tag
.
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok. Tudja vki h hany orakor jon ki az 1.0?
-
pRoject22
őstag
Holnap 1.0
-
tome0001
senior tag
Hivatalos bejelentés volt már arról hogy a játék megjelenik-e konzolra?
Köszi előre is a válaszokat! -
pRoject22
őstag
-
v2
senior tag
Üdv. Használ valaki MSI Z370 tohahawk lapot?
-
Debilon
addikt
üdv!
ha kijön az 1.0 érdemes lehet egy uninstall és aztán frissen feltenni?
vagy teljesen mindegy? -
pRoject22
őstag
Jövő hét szerdán kijön 1.0-ban, késő délután/este leszünk egy páran, csinálunk privát szervert és körözgetünk, próbálgatjuk, van TS3 szerverünk is ott is fent leszünk, akinek van kedve csatlakozhat majd hozzánk
Addig is vegyél fel steam-en nyugodtan
üdv
https://steamcommunity.com/profiles/76561198015524442/
-
v2
senior tag
Mivel érhetem el, hogy a gumi ne legyen 28PSI? Ott már nagyon szar a tapadás én úgy érzem, 25,5- 26 lenne az ideális. Vagy tévedek?
-
v2
senior tag
Eltűnt a két GT-R, nincs a garázsban. Ez mi a bánat már megint?
-
v2
senior tag
Üdv. Tudom, hogy összetett téma a beállítás de segítség kéne mert bedilizek! Minden pályán rossz a kigyorsításom. Monzát szoktam mostanában 18-as nissanban, és a járókeretes nagyi a három lábú tacsival is elmegy. Kanyar sebesség jó, meg az egyenes is, de a kigyorsításon nem tapad. Ott jól láthatóan minden gyorsabb. Már keresgéltem a neten a témában, de nem jutok sehova.Mit csináljak?
-
pRoject22
őstag
Hello all!
Akinek van kedve magyarokkal zárt szerveren körözgetni,dumálni az jöjjön fel a következő TS szerverre: 79.172.212.177 szerver jelszó nincs, felül van az ACC szoba oda pedig ACC a pw.
Szerveren pálya stb megbeszélés kérdése
-
pRoject22
őstag
-
pRoject22
őstag
-
macy
addikt
-
v2
senior tag
Üdv. Setupok letölthetők valahonnan? Nagyon nem megy ez nekem, nem vagyok versenymérnök
-
pRoject22
őstag
Sziasztok!
Ma este 20-00-tól teszt futam, magyar szervezéssel, magyarok ellen zárt szerveren, 8-10 ember biztos lesz, gyertek ti is nyugodtan.
http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6875-ACC-teszt-Hungaroring-04-18
-
pRoject22
őstag
Élő közvetités
https://www.twitch.tv/racedepartment?no-mobile-redirect=true
-
izitom
tag
-
pRoject22
őstag
Akit érdekelnek zárt gyakorló szerverek magyarokkal illetve teszt futamok szintén magyarokkal az látogasson el ide és nézzen szét
http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6845-ACC-Masters-hotlap&fbclid=IwAR0jLjQiuhbgMhGGc8uNPxMyKi4p8DXxhlAuqSS9z0oVCmeh50kffNUnciU
-
pRoject22
őstag
Changelog 0.7.2
- Fixed qualifying rule bug in Custom Race Weekend when the number of race sessions set were fewer than the number of qualifying sessions.
- Fix for cut warnings used in non-race sessions.
- Improved AI behavior under braking in traffic.
- Added AI reaction time at race start.
- Cars lapping the focused car now indicated red on the real-time display.
- More consistent real-time display.
- Fixed controls lock issue after a race restart.
- Enabled refueling in Multiplayer pitstops.
- Fixed potential freeze/crash in Multiplayer.
- In Multiplayer, players who are late to press "Drive" before the formation lap will be sent to pitlane with controls locked.
- Fixed mandatory pit calculation for AI if Driver Stint pitstop mode is selected.
- More reliable blue flag triggers.
- On race-end, the real-time display now shows the official finish position.
- Fixed track getting dry too quickly when rain goes down in small increments.
- Disabled "Remove fastest lap" penalty from practice and qualifying.
- Fixed MFD taking mouse focus away from the Pause menu.
- Possible fix for missing Force Feedback in VR mode.
- Fix to a bug that switched the F3 camera set when switching cars (both in replay and in game using shift+arrows).
- Improved manual and automatic clutch issues and functionality.
- Fixed VR navigation in the Multiplayer lobby page.
- Navigation is now possible in the MFD in VR mode.
- Fixed a bug in dynamic weather that removed the starting rain from the Light Rain preset with dynamic mode enabled.
- Fixed replay searching for a car that is already disconnected in Multiplayer.
- Added priority to player-related penalty messages in race communication. -
macy
addikt
-
pRoject22
őstag
válasz
Mosqu!to #705 üzenetére
Thx
Én sosem rakom max erősségűre az ffb-t. 70%-on van, igy nem rángatja agyon, egy minmális max fél-1 cm es mozgása van de az teljesen elhanyagolható, pl egy osw-hez már nem lenne elég de a CSW 2.5-höz, elég nekem.
Obuttón agyaltam, de úgy döntöttem , hogy nem jobb annyival mint amennyivel drágább
-
macy
addikt
Na mizu uraim. milyen volt a teszt futam? Nem pörög a topik
-
pRoject22
őstag
Changelog 0.7.1
- Fixed a bug in some tracks where pitwall proximity would invalidate the lap.
- Removed penalty audio message at the end of the race.
- Fixed incorrect #26 Special Event description.
- Fix for MFD losing focus after a pitstop.
- Fix for potential setup initialization issues when changing game modes.
- Fix for Real-Time display showing lapped entries in non-race sessions.
- Missed changelog entry from initial release: default keyboard mappings have been changed to free up the arrow keys for MFD navigation.
Custom mapping for various controllers will be implemented at a later time. Thank you for your patience.
- Fixed auxiliary light mesh not fitting the Nissan GT-R Nismo GT3.
- Fix for lack of expected rain probability with high variability percentages when setting high cloud density and dry track surface.
- Repair time added to teleport during race.
- Fixed wrong damage message after teleporting to pit.
- Enabled 10 laps telemetry saving by default on Huracan GT3 monza preset setups.
NOTE regarding old setups: setups created in older builds will have extreme brake duct settings and may cause braking issues and overheating. Please adjust accordingly.
https://www.assettocorsa.net/forum/i...-damage.55903/
NOTE regarding control presets: old control presets created in previous versions may cause issues. It is recommended to delete your old controls.json in Documents/Assetto Corsa Competizione/Config/ and start from scratch.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 1 / 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Autós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- MacBook Air 15" M2 2023 - 24GB RAM / 512GB SSD - SK bill 100% akku
- Apple Macbook Pro 14" M3 Pro 2023 - 18GB RAM / 512GB SSD - 100% akku - német bill
- LENOVO Legion 5 15ACH6H R5 5600H - 15,6 FHD 165Hz - RTX 3050 Ti - 16GB / 1TB SK bill
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!