Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

válasz PR0JECTNR56 #9713 üzenetére

Jaj de kár hogy már itt sincs élet :(((((((

Csak szökő évente van már időm és türelmem tolná pár kört ezzel a zsugával, de ilyenkor mindig innen szoktam informálódni mit hogy kell beállítgassak, mik az újdonságok, stb stb.

A hétvégén imolában van az F1, ami nekem is az egyik kedvenc pályám, gondoltam megyek pár kört rajta, és ahhoz kértem volna segítséget, hogy miként lehet beleerőltetni a játékba egy modern F1-es verdát.
    Mindjárt feltelepítem, de kétlem hogy van F1 expansion pack, de hátha tévedek, és nem kell moddolni, csak néhány kisebb címletű zöldhasúért cserébe letölthető pillanatok alatt.
    ---
    Jaj, most nézem, 2017-es az utolsó dlc, és az meg is van, abszolút semmi nem történt a játékkal azóta?
    Vége van, kampó, ennyi volt, szarnak rá a fejlesztők? Miért? Ez volt a legjobb szim/arcade kombó az autóversenyzés szerelmeseinek, illetve azoknak akik csak távolról de azért mégis bekukkantottak volna egy kicsit realiszitkusabb vezetési élménybe.
    Xboxon ott volt a forza, de azzal is vagy 10 éve játszottam utóljára, most ha ennek a játéknak itt a vége, és már senki nem tolja, akkor mi a következő említésre méltó cím, amit esetleg érdemes kipróbálni PC-n?
    :O

Új hozzászólás Aktív témák