- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- N€T0X|N: SSD cserék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #9713 üzenetére
Jaj de kár hogy már itt sincs élet
((((
Csak szökő évente van már időm és türelmem tolná pár kört ezzel a zsugával, de ilyenkor mindig innen szoktam informálódni mit hogy kell beállítgassak, mik az újdonságok, stb stb.
A hétvégén imolában van az F1, ami nekem is az egyik kedvenc pályám, gondoltam megyek pár kört rajta, és ahhoz kértem volna segítséget, hogy miként lehet beleerőltetni a játékba egy modern F1-es verdát.
Mindjárt feltelepítem, de kétlem hogy van F1 expansion pack, de hátha tévedek, és nem kell moddolni, csak néhány kisebb címletű zöldhasúért cserébe letölthető pillanatok alatt.
---
Jaj, most nézem, 2017-es az utolsó dlc, és az meg is van, abszolút semmi nem történt a játékkal azóta?
Vége van, kampó, ennyi volt, szarnak rá a fejlesztők? Miért? Ez volt a legjobb szim/arcade kombó az autóversenyzés szerelmeseinek, illetve azoknak akik csak távolról de azért mégis bekukkantottak volna egy kicsit realiszitkusabb vezetési élménybe.
Xboxon ott volt a forza, de azzal is vagy 10 éve játszottam utóljára, most ha ennek a játéknak itt a vége, és már senki nem tolja, akkor mi a következő említésre méltó cím, amit esetleg érdemes kipróbálni PC-n?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Parfüm topik
- HBO Max
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Klaus Duran: 2025 dude
- Anime filmek és sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest