Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- IMG_20250917_090039
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sub-ZeRo #4140 üzenetére
App-t úgy teszel ki hogy az egeret kiviszed a képernyő bal szélére, és a kibújó panel ikonjaira kattintva aktíválod-deaktiválod
rakj ki egy olyan app-t ahol látod a sebességváltó helyzetét, addig rákeresek az ilyen problémára, mert több ismerősöm is van aki H váltóval használja, de nem tudok ilyen problémáról, viszont az is igaz, hogy már nagyon régen használják, lehet régebben felmerült ilyesmi.
Az App-k közül amit így ismerkedésképpen ki kellene rakni, az a: pedál, a sebességváltó, és az elektronika kijelzése.
A pedál nem fontos, de most hogy probléma van, jó ha csekkolod...elképzelhető hogy állandó kuplung,..vagy mittomén, bármi anomália van ott látod.
A sebességváltó helyzetének kijelzése nyilván azért kell, hogy egyáltalán beteszi-e sebességbe.
Az elektronika meg csak...abs-kipörgásgátló-drs-edl ezek látszanak.ha a pedálok jól működnek, és sebességbe is berakja, akkor a kuplung felengedésére el kell induljon.
Nekem sajnos csak szekvenciális botváltóm van, és nem is vagyok otthon (rokonlátogató)...de addig olvasgatok hátha.. -
válasz
Sub-ZeRo #4140 üzenetére
Ha a hosszabbítóval megy a többi játék normálisan, akkor nyilván nem az a baj, mert akkor semmi más se menne normálisan. Nekem is G25-öm van, de nem csinált ilyet soha. Végignyomkodtam még tavaly ilyenkor a kalibrálást kezdésnél és azóta megy.
AC fórumon azt írják, hogy ha valami nem kerek, érdemes megpróbálni kitörölni a documents and settingsből az AC mappáját és elölről kezdeni minden beállítást (nem kell minden szarságért újratelepíteni a játékot, ez kicsit gyorsabb). Egy integrity checket is rá lehet esetleg előtte/utána engedni.Btw egyéb gombok működnek a váltóházon amikor már a játékban vagy?
-
Joshi
titán
válasz
Sub-ZeRo #4140 üzenetére
Nem tudom de nekem valahogy úgy tűnik hogy user error lesz, sajnos látatlanba nem nagyon tudok többet segíteni. Nekem is G25 van de nekem van külön egy TH8-as váltóm én azt használom nem a G25 váltóját.
Szerintem az újratelepítés lehet hogy segítene azt még próbáld meg, ill a hosszabbító kábelt iktasd ki próbaképpen. Fontos hogy minden zavaró tényezőt kizárj különben nehéz lesz megtalálni a probléma forrását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Silent Hill f teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest