Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
barcalaci84
üzenetére
Engem meg a nickek zavarnak jobban, mert abból lehet valakinek 135, míg neve csak egy van. Nekem pl. az SG nickem eleve más, mint az itteni, akkor melyiket kellene használnom?

Többek között azért nézegetem a GTR Masterst, mert ott kötelező a teljes név használata a ligában. Én nem ilyen-olyan nickekkel akarok versenyezni, hanem normális emberekkel - ha már szimulátorozunk vagy mi...
attól, hogy esetleg nem a nevemen szólít valaki, attól még úgy hívnak (amúgy nem titok, adatlapomon is kint van). -
Z0C!
őstag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Viszont én úgy gondolom, ha az a célszerű ha teljes névvel játszik az ember.
Legalábbis sok ligában eddig úgy kellett...De nekem Zoli vagy Zoci oly mind1

-
Met
nagyúr
válasz
barcalaci84
üzenetére
Engem is zavar, íRacingben is zavar, van hogy észre sem veszem ha nekem írnak, meg azt várom hogy írják hogy "Met fuck you"

Értem hogy mint a valós életben blablabla, de mindenki, akiket online játékból ismerek Met néven szólit, azok is akik ismerősök FB-on, rámírnak hogy Figyi Met, nem Figyi Laci.
Az meg a másik hogy összekapcsolni hogy itt melyik nick-hez melyik név tartozik....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

attól, hogy esetleg nem a nevemen szólít valaki, attól még úgy hívnak (amúgy nem titok, adatlapomon is kint van).