Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Hello
Én is megvettem, vártam. Egyelőre nem sok idő volt rá, kb 10 percet ha körözgettem.
röviden a véleményem, elárul mindent : Forza Horizon.
Sajnos ez jut eszembe. Na jó lehet túlzok, meg még kevés idő, de a régi nekem eddig sokkal jobban bejön irányításra. G29-em van csak amúgy. Inkább aracade....
Na meg a tartalom is kevés, értem ott a roadmap, látom mi jön majd... de addig a régi Assetto-ban tudok menni bármilyen kocsival, bármelyik pályán, ebben egyáltalán lesz ilyen valaha ? -
kzolee216
senior tag
Hááát. Nekem még nagyon nem adja, elég kezdetleges állapotban van a játék. Kocsikból is elég szegényes...
Nekem így most csalódás, de tudom ez egy Alpha relase, így majd várok vele és örülök majd neki, hogy most olcsóbban be tudtam húzni.
Tripla monitorokkal felejtős. Nekem egyszer sikerült elindítani, majd utána vagy 10x kellett elindítanom, mire a menü bejött, FPS számokról inkább nem is beszélek ilyen beállítások mellett
.
Gépigénye sokkal nagyobb, bár nem értem, mert nem látok olyan egetvető változást grafika téren. Szebbnek szebb mint a sima ACC viszont azt hiszem itt már gépet kell fejlesztenem a 3 monitor kihajtásához még alacsony grafikai beállítások mellett is.
FFB visszajelzés sztem rendben van, de a fizikát még szokni kell. Ezt úgy mondom, hogy mostanában főleg Iracing-el tolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- VGN Dragonfly Y2 Pro+
- Lenovo LOQ gamer laptop, Ryzen 7 8845HS, RTX 4060, újszerű állapotban 2+év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest