- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzolee216
senior tag
Hááát. Nekem még nagyon nem adja, elég kezdetleges állapotban van a játék. Kocsikból is elég szegényes...
Nekem így most csalódás, de tudom ez egy Alpha relase, így majd várok vele és örülök majd neki, hogy most olcsóbban be tudtam húzni.
Tripla monitorokkal felejtős. Nekem egyszer sikerült elindítani, majd utána vagy 10x kellett elindítanom, mire a menü bejött, FPS számokról inkább nem is beszélek ilyen beállítások mellett
.Gépigénye sokkal nagyobb, bár nem értem, mert nem látok olyan egetvető változást grafika téren. Szebbnek szebb mint a sima ACC viszont azt hiszem itt már gépet kell fejlesztenem a 3 monitor kihajtásához még alacsony grafikai beállítások mellett is.

FFB visszajelzés sztem rendben van, de a fizikát még szokni kell. Ezt úgy mondom, hogy mostanában főleg Iracing-el tolom.
-
kzolee216
senior tag
AC EVO kormánybázis beállítási infók: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4501, 100% AKKSI
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.