- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
-
kovsol
titán
Volt ahol azt mondták inkább 20 óra csak valójában, és ezért is adják olcsóbban, mint pl a Valhalla kezdő ára volt. Meg itt nem lesz karakternek XP gyűjtés, meg valami 7 féle fegyver, meg 1 armor set van összesen vagy ilyesmi, azt is csak kétszer lehet uppolni külön tervjaz megszerzése után.
-
NB2
aktív tag
-
pilu85
őstag
-
Jorus
nagyúr
-
H3XHUN
tag
Standard Edtion - csak az alapjáték
Seasonpass - Siege of Paris és Wrath of Druids DLC-k
Ragnarok Edition - alapjáték és a Dawn of Ragnarok DLC
Complete Edtiont - Alapjáték +Paris, Druid és Ragnarok
A dlc-ket külön is meglehet venni, de a complete éri meg a legjobban, Epicen 16446 Ft, Uplayen drágább egy kicsit mivel ott euroban fizetsz.
Ha csak az alapjátékot vetted akciósan és külön vennéd most a Season Pass-t és a Ragnarokot akkor olyan 2-3000 Ft-ttal kerül többe mint a Complete Edition, 18766 Ft (Epic)
Persze ha egyik DLC se jön be akkor pedig buktál 12e-t. -
Jim74
nagyúr
-
Jim74
nagyúr
Végigolvastam, de csak egy nagy káosz van a fejemben...
.
Mondjuk még csak kb. 2 óra játékidőm van benne...
A world event-eknél ha valamelyik nem sikerül, akkor azt újra lehet csinálni, vagy elbuktam?
Pl. az elején van a "The Hunt for Honor"ott nem sikerült a kissrácnak megölnie az állatot, amit odacsaltam neki, hanem az állat győzött. Ilyenkor mi van? -
Jim74
nagyúr
-
kovsol
titán
-
S e t h
nagyúr
-
Deck
titán
-
kovsol
titán
-
Deck
titán
Kinek mi a szórakozás. Nekem az nem az, ha egy játék magát is végigjátsza olyan könnyű. Egy AC játék meg nem nehéz még hard-on se. Úgyse ha neki mész a sokkal magasabb halálfejes enemyknek, bossnak. Direkt így van megcsinálva, hogy még ez se vegye el a kedved. Na meg a mai játékoknál a normál nehézség az easy kb.
-
need
addikt
-
need
addikt
-
kovsol
titán
-
WATERDACA
őstag
-
WATERDACA
őstag
-
Dark Archon
addikt
-
DrJaka
aktív tag
-
VTom
veterán
Az Odyssey-ben engem ez már zavart a végén. Én úgy szeretek játszani, hogy odalovagolok, ahova kell, de ott kénytelen voltam gyorsutazni, különben 300 óra lett volna az eddigi eredményem, amiben 150 óra csak a lovaglás.
Túl nagy volt ott már a térkép, és túl messze voltak a küldetések.
Itt eddig jól van felépítve ez a rész, pl. most a fő vonal elvisz egy helyre, ami még nincs felfedezve, és útközben tudok kalandozni, mert át kell mennem egy területen, ami még szintén nincs felfedezve. Itt el tudok időzni, ha szeretnék. -
VTom
veterán
-
VTom
veterán
Mondjuk a mellékküldetések színvonala kb. vicc kategória az esetek 90%-ban, legalábbis amit eddig láttam. Van amikor csak beszélgetek valakivel, és hopp, kész is a mellékküldi.
Van egy-két jópofa, de a többségnek semmi értelme nem volt eddig.Lehet lopakodva fosztogatni a komolyabb monastery-ket is, aztán mikor már csak a két emberes ládák maradtak, lehet fújni a trombitát, hogy jöjjenek a haverok.
Viszont érdemes a harcrendszert is próbálgatni, mert minden fegyverrel egészen más, és nagyon látványos, élvezetes tud lenni. Szerintem ezt a részt inkább erre építették fel, a lopakodós gyilkolást inkább az order tagoknál kell bevetni.
Azt látom már, hogy nagyon hosszú lesz a játék, 52 órával most kezdtem el a második szövetséges begyűjtését, még óriási terület nincs felfedezve, és 90körül van a power level.
Viszont nem sietek sehova, nagyon jó bóklászni, felfedezni, kincset keresni. A kincskeresős részekben nagyon tetszik, hogy valamennyire visszahozták a régi AC-k hangulatát, meg kell oldanod, hogy eljuss a ládáig. -
blue01song
aktív tag
-
hdekakas
senior tag
Így igaz, nekem eszembe sem jutott hajóról raid-elni. Belopóztam, elkezdtem az ellent lopakodva nyírni, mihelyst megláttak meg megfújtam a tülköt és becsődültek a szövetségesek gyepálni. Szóval itt sincs jelentősége a hajózásnak.
Másik igazán haszontalan dolog a játékban a flottakezelés.
Semmivel nem leszünk többen, se erősebbek, ha csomó embert be is szervezek. Meg küldetés közben is hiába már szinte mindenki meghalt, a következő küldetésben megint ott volt mindenki.
De nekem az is WTF kategória, ha meg kell ölnöm egy farkast, és aztán confirm killben ráteszi a baltáját hogy a Valhallába kerüljön. -
GalaHU
addikt
-
kalozhun100
őstag
-
VTom
veterán
-
kalozhun100
őstag
-
d3tox1c
senior tag
-
VTom
veterán
Én is így játszom, csak én nem pucolom ki fullra a területeket még, hogy később is legyen miért visszajönni.
Egyébként nagy hibája szerintem a játéknak, hogy a 90-es szintre javasolt területekre pl. beraktak egy 300-es mellékküldit. És ez sok helyen előfordul.
Nekem kicsit elb@ssza a kalandozós, felfedezős élményt, hogy bemegyek valahova, aztán vagy instant megölnek, vagy el kell menekülnöm, nekem, a nagy és rettenthetetlen viking harcosnak...A harcrendszer is elég érdekes, én pl. két fejszével szeretek menni, ez tetszik, de esélye nincs egy nálam magasabb szintű pallosos lovag ellen.. Kb. 4 méterről is sebez, és ha már elér, akkor 3-4-et zsinórban, akármit csinálok. Nem lehet pl. védekezni két fejszével, vagy csak én nem jöttem rá, hogyan kell..
-
d3tox1c
senior tag
-
VTom
veterán
-
kalozhun100
őstag
-
bbuffy
senior tag
-
NB2
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.