Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
ASSASIN'S CREED ORIGINS
Új hozzászólás Aktív témák
-
VincentVG
senior tag
válasz
VincentVG #1077 üzenetére
update:
kozben latom h a fomenu jobb also sarokban az aktualis patch verzio szam.
naszoval: nekem a fent emlitett ubi-forum trukkel sikerult visszabuheralni 1.02-re.
hogy oszinte legyek nem igazan latom az oriasi grafika "vissza" javulast.
elbizonytalanodtam... ha van valakinek screen save osszehasonlitasa
1.02 vs 1.05 grafika temakorben szivesen lecsekkolnam.addig is: koszi ubi h a mai jatekra szant 2 oraban hackelni kell
a day1 vasarolt AAA game-teket a nyomorek patchelgetesi tempotok miatt. -
VincentVG
senior tag
válasz
Anonymus23 #1059 üzenetére
Ez hihetetlen. Konkretan graf kartyat csereltem, minden szuper es gyonyoru,
erre felerolteti ezt a rohadek patch-et es azt hittem csak en latom rosszul.Turom a netet, mert nem akarok belenyugodni h nem tudom visszarakni az alap patch-et.
Sokat hallottam mar szidni a ubisoftot, de most jott el nalam is az a hatar h nem biztos h veszek toluk meg egyszer barmit is.
-
VincentVG
senior tag
válasz
Anonymus23 #1056 üzenetére
sirok
szerinted tortent minosegromlas (grafika ugyben)?
-
VincentVG
senior tag
Nem vagyok benne biztos, de nekem is olyan erzesem van/volt h butult a grafika.
Screensave ek nincsenek, ezert nem vagyok 100%ra biztos benne.Amiert extra giga rohadt ideges vagyok, h szandekosan nem jatszottam online, h ne frissitsen,
de egy windows update utan nem engedett tovabb a uplay, aztan lekapta.Most elegge morcos vagyok.
Downgrade-re van lehetoseg szerintetek?
-
VincentVG
senior tag
Sziasztok, utolso PC-s patch rel kapcsolatban mi a velemeny? felrakjam vagy sem?
offline jatekkal mirol maradok le? a "kissrac" napi kuldetesein kivul?
(na es persze a "csodalatos" megosztott fotokrol..)
-
VincentVG
senior tag
válasz
Anonymus23 #926 üzenetére
mostanaban offline vagyok
-
VincentVG
senior tag
válasz
bombibmw #804 üzenetére
Koszi, ranezek majd.
Csak az a tok furcsa, h ugyanonnan inditottam ujra, egyszer beesik par frame-et, barmerre fordulok megyek, ha pedig experience bol inditom, akkor ugyanott beton stabil 60.Olyan egyebkent van, h nagyobb terulet valtasnal beesik egy pillanatra 30-40re ,
utana azonnal vissza 60ra. De ez kb orankent egyszer.De teny h teljesen szeretheto a jatek. ( csak konyorgom h megy fel a lepcson ez a szerencsetlen Bayek.. animatorok meg kicsit csiszolhattak volna..
csak hogy ne csak dicseret legyen)
-
VincentVG
senior tag
Tök furcsa, ma reggel elinditottam, be be esett 56-55 kornyekre random, (tegnap atom stabil 60 fps volt nalam), majd ujrainditottam Nvidia Experience-ben, es igy most megint orak ota tokeletes.
Nem tudom h mit kavar be a Geforce Expereince, vagy nalam frissitett eppen valamit a hatterben a gep, de nem tetszik ez nekem
-
VincentVG
senior tag
hm. produkalt furcsasagokat nekem is, de vegul sikerult belonom ugy h fullHD fix 60fps (vsync) megvan.
de teljesen egyetertek veled, egy ilyen konfig legyen mar atom stabil..alexandria konyvtar nappal / ejszaka, remek hely tesztelni
mindenesetre en most vegre elegedett vagyok, remelem neked is osszeall majd. vsync-el probaltad mar?
-
VincentVG
senior tag
Szia. Ma csereltem 1080Ti-re a VGA-mat.
Kb kihullott a hajam mire rajottem, h az atkozott geforce experience bekavar a beallitasoknal, be-optimalizalja, es nekem full HD helyett felhuzta 4K-s felbontasra (majd vissza 1920-ra.. mivel full HD TV-n jatszok)...
En meg csak lestem h miert zuhan be ugyanugy 50-45 re neha az fps mint a 980Ti-vel..
Csak egy otlet, lehet h neked is ez a baj..
-
VincentVG
senior tag
válasz
Anonymus23 #772 üzenetére
Én egyszer komas allapotban veletlenul a szetszereles gombot nyomtam egy "legendas"-ra...
-
VincentVG
senior tag
Kosz szepen.
Elegge bejon a jatek es szeretnem max "elvezettel" nyomni fullHD-n,
ugyhogy elgondolkoztam a folytatas elott egy VGA cserén 1080-ra vagy 1080Ti-re.
(nekem btw inkabb a Ti-re illene valtanom, ha 2 generacios / 2 eves ugrast nezunk..)Konyvtarral kapcsolatban lehet h igazad van, ahogy lemegy a nap nyomom is inkabb a mediataciot.
Este meg dolgozzanak a rabszolgak. -
VincentVG
senior tag
Ha esetleg egyszer nagyon raersz (esetleg
)megnezned nekem h
fullHD-n, ejszaka (tele faklya + kezben is) Alexandria konyvtarban hogy alakul az fps?
(beallitas "mindegy is", gondolom nalad is majdnem minden maxon)Nekem 980Ti-n 45 fps-ig megy le gyors korbenezesnel.
koszi elore is. -
VincentVG
senior tag
PC-n az új patch mennyire okoz problemakat (latotav csokkenes, egyebek)? leszedjem? vagy varjam a kovetkezot ? koszi
-
VincentVG
senior tag
Védelem / proci porog / akadozás témában:
Nálam az eddig 20 óra jatekban egyszer sem esett be drasztikusan a frame.
Ahogy írtam mar parszor, alexandria + fáklya hasznalat nyomja le 50 kornyekere, esetleg 45,
de zavarobb, drasztikusabb beakadas sosem volt.Szerintetek az esetleges "vedelem" eltavolitas ezeken az fps drop-okon is segítene?
-
VincentVG
senior tag
+1
Szerintem a legegyszerubb egy mozifilm elmenyehez / jegyarhoz hasonlitani.
Ha jo a jatek es szeretted, akkor az min 20-40 ora "elmeny"-idő. ( + hardware-t meg kell venni ez igaz)Ha valaki mar kicsit is volt egy jatek keszitesenek kozeleben, esetleg 3D-zett, texturazott, zenet-szerzett,
story t írt ( mindezt idore) akkor megerti egybol mi kerul ezen ennyibe.
-
VincentVG
senior tag
Nem akarok nagyon OFFolni de a viragbolt elnevezes honnan jott?
Es hogy legyen ON:
tegnap Alexandriaban vegigprobalgattam a letezo osszes beallitast ami eszembe jutott,
h kicsit kikuszoboljem a frame bezuhanasokat ( konyvtarban teszteltem ejszaka / nappal)
...nem jartam kulonosebb sikerrel. Nyilvan teljesen lebutitani nem akartam...Valaki esetleg - aki mar nagyon elore tart a vilag felterkepezeseben -, meg tudja erositeni, h Alexandria a legbrutalabb resze a jateknak FPS szempontbol?
mert akkor nem vergodok rajta, elfogadom ott kompromisszumot kotok, ha maradek 95% jol fut..
-
VincentVG
senior tag
válasz
Anonymus23 #405 üzenetére
Nagyon szepen porgeti a procit a game, meleg lesz ott futes nelkul is!!
Ha szereted az AC sorozatot akkor ezt is imadni fogod.
-
VincentVG
senior tag
válasz
DeathAdder #385 üzenetére
Hieroglifa helyett ha van egy kis humorerzekuk faklyat design-olhattak volna,
jelezve h ezzel a kartyaval ejszaka sem esik be a frame rateu.i. szep a cucc
-
VincentVG
senior tag
válasz
dergander #380 üzenetére
Nekem pont bejon h vegigvezet kb az osszes helyszinen, igy nem hagyok ki semmit.
De ez pl tuti egy fajta monotonitas tures, de ahogy irtam is mar,
nekem ha jo a grafika es az animacio akkor orommel kalandozok orakat is...Arrol meg mar nem is beszelve, h pl egy templom egeszen maskepp nez ki nappal es ha visszamesz az ejszakai fenyekben..
(Sot erdemes mindenhova visszamenni homokviharba is
))) )
-
VincentVG
senior tag
hm ez erdekes.
nalam pl most alexandria, esteledik, bemegyek egy 4-5 fenyforrasos szobaba, (60 vsync-el jatszok), beesik 55-56ra, ha "faklyat huzok" 45 kornyekere. ez azert kicsit zavaro.
a 1080 elvileg nem lehet ennyivel gyorsabb...
most tesztelgettem borderless-el, meg adaptive vsync el, + fix 60assal is, de nagy valtozast nem ertem el.
-
VincentVG
senior tag
-
VincentVG
senior tag
Egy kis ertekeles kb 12 ora jatek utan. (PC)
Roviden: jo ez
Hosszabban:
Huh, oriasi a map. Nezelodve lassan felfedezgetve haladok, az elso map reszt igy 9 ora alatt nyomtam vegig..
12%on vagyok a storyban.. Meg igazan nem tudom megmondani mennyire lett jo a tortenet, side quest ek kb okek, valaki irta, kicsit tenyleg witcher-es, ezzel egyet tudok erteni.
Osszessegeben behuz annyira a taj es kornyezet h van kedvem loot-olni, crafto-olgatni a cuccokat.A grafika helyenkent mar mar tokeletes, de azert maradt par resz ami kicsit sutabb, es ez igaz az animaciora is.
Annyira nem zavaro, pl lo anim, halyozas nagyon eros, a karakter azert eleg benan el tud itt-ott akadni..
de meg pont belefer.(Nekem Ubi nal a Division az etalon, ezt a szintet nem eri el animban.)
A faklya / esti jeleneteknel (sok tuz) hajlamos eldobalni par frame-t (lemegy 50-55 kornyekere), de beletorodtem. Vagy kivarom a reggelt (leulok meditalni kicsit
).
Asszem full HD-re kell a 1080ti, h ez a resz is rendben legyen.Eddig nalam 10/8 a game, abszolut ajanlott kategoria!
Ha eltekintek attol h imadom a reneszansz italiat, ezert az AC2 volt eddig a kedvenc + optimalizalnanak meg egy kicsit es az esti jelenetek sem droppolnanak be (nem lehetetlen szeritnem javitani, mert nincs nagy baj) akkor azt hiszem ez eddig a legjobb resz. ( bar meg messze a vege.. ha ezt igy folytatom belemegy a 40-50 ora az tuti)
-
VincentVG
senior tag
nnna csak megkaptam en is a code-omat, tesztelgettem 2-3 orat, elso benyomasok: (PC/980ti/6700)
osszessegeben pozitiv, optimalizaltsaga lenyegesen jobb mint a Ghost Recon-nak, de a Division-t nem eri el.
(ubi vonalon maradva, mert frostbite / BF / SW / verhetetlen szerintem)szval nekem az elso orak mindig a "tokeletes" beallitas eltalalasaval telnek, frame drop vadaszattal, a stabil fullHD/60fps tartasa a cel.
kicsit be is csapott az eleje mert nem a varos/ NPC-k izzasztották le, hanem a "faklya" hasznalat.
(remelem ez nem spoiler). ugyanaz a jelenet sötétben vs faklyaval, 10-20 fps t is dobhatott helyenként (lfele)nagyobb varosban meg nem voltam, de high / very high beallitasokkal, tenyleg majdnem minden max on,
szepen fut.eddig elegedett vagyok, helyenként gyonyoru a jatek (kb mint a ghost recon)
utobbi evek ubi jatekai alapjan a Division-t nem eri el ( animacio / optimalizaltsag (oke itt tobb az effekt nagyobb a vilag, tudom tudom) de ott lohol a nyakában, ugyhogy az elso benyomasok alapjan: well done.
kellett mar egy jatszhato open world.... jo lesz ez...
-
VincentVG
senior tag
Egyebkent halal kedves volt a supp., es ezt tudta felajanlani h refund "van" de csak ebben a formaban ,
h kinguin balance ra. na mind1 tanuljatok a hibambol, ha azonnal kell a game akkor erre (is) figyelni kell..
Megyek addig keresek mas programot.. -
VincentVG
senior tag
Most beszeltem support-al, mondta h ma tuti lesz code, csak elobb a kereskedoknek kuldik ki.
Penzt csak ugy tudtak volna visszaadni, h levasarolhatom naluk...
Ugyhogy nem marad mas hatra turelmesnek kell lennem..es varni.
rendeltem mar kinguin-en eddig minden instant get volt... most ezt kicsit megszívtam...
oke nem halok bele (bar pont tudnek jatszani, ugyhgy bosszant a dolog)
de azert azt jeleztem a supportnak, h nem ez igy nem a leg tutibb user experience h van a megrendelesnel egy szamlalo (itt most ejfelig volt) es amikor lejar akkor kiirja h meg par ora.... -
VincentVG
senior tag
"Your Assassin's Creed: Origins EMEA PRE-ORDER Uplay CD Key (order: S1I34AC3AT4) will be delivered in: few hours!"
kosz szepen kinguin.... ezert keltem fel reggel koran h vegre nyomhassam..
a szamlalo (amikor megvettem) ejfelig szamolt, most meg: few hours...aaargh. most probalom elerni a supportot es lemondani....
-
VincentVG
senior tag
válasz
Anonymus23 #210 üzenetére
Koszi. Kinguin lett vegul... sajna csak ejfelkor adjak a Uplay kodot, pedig elotoltottem volna, h reggel mehessen egybol a moka... de nem
-
VincentVG
senior tag
-
VincentVG
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=aZG_PFZh-HQ
-
VincentVG
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest