- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
HungarinBen
csendes tag
-
Mate
nagyúr
-
bylow
senior tag
Jaja. gondolom nem mindenki emléxik ilyen pontosan...
Igen segít a mondat, főleg hogy magyarul játszom, "kezükben volt az erő..." hadvezérek meg ilyesmik vannak a képeken, nem mindnél látható a fegyver, és én azokat rakosgattam amiknél látszik a fegyver, de valahogy akkor sem találom a helyes képeket...
az előbb is 20-25 percig variáltam őket, de semmi eredmény
Na majd meg találom
-
BlackfireXIX
csendes tag
én most egy fél óra múlva teszem újra a win7-et mert feltettem másik gépre ahol ugyanúgy a saját uplay-embe léptem bele és ott meglepő módon elindult egy szó nélkül szóval valami ezekszerint nem oké nálam és most újra rakom és egy üres articióra fogom mellé még felrakni kíváncsi leszek akkor mi lesz,

-
Creative997
őstag
-
Leelou
tag
-
Leelou
tag
-
zolka95
őstag
-
daad79
csendes tag
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
-
Bjørgersson
félisten
-
Creative997
őstag
-
Creative997
őstag
-
Buster17
addikt
oksa.
Amúgy még lenne valami.
Szóval megvettem az legjobb páncélzatot aztán most amit még nem vettem meg gyengébet azt is megvettem, hogy azok is meglegyenek de a legjobbat már nem tudom magamra rakni így gyenge páncélzat van rajtam és a jókat most magamra se tudom venni. Ilyenkor mi van?
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
köszi!
Amúgy ha végig játszottam a játékot akkor megtudom még találni az összes tollat vagy van olyan toll ahol azon a részen van ahol a sírokat kell megtalálni? ha ott van akkor még egyszer eltudom-e azt a küldit vagy pályát vagy sem és nem lesz meg az összes toll se? -
Bjørgersson
félisten
-
HaZsolt
őstag
-
HaZsolt
őstag
-
Bjørgersson
félisten
-
alratar
addikt
-
alratar
addikt
-
TazLeacher
nagyúr
-
r4z
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
Lehetne tökéletesebb egy-egy helyen, de ahol durván elnéz (tomb-ok jellemzően) ott ez szándékos, és nehezítő körülmény. Nekem különösebb problémám nem volt vele, nem volt olyan rész, amit emiatt buktam volna egynél többször.
Igaz gamepaddal játszom azzal sokkal "természetesebb" az irányítás.
-
DeFranco
nagyúr
-
Adam96
csendes tag
-
fpeter07
veterán
A hivatalos oldalon nincs az AC2-nek nincsen oldala
[link] Az Ubisoft oldalán pedig csak egy patch található:
-A játék az internetkapcsolat visszaállításakor is folytatható, ha szakadás történt volna
-ATI Eyefinity technológia beépítve
-Többmagos processzorokhoz jelentős optimalizáció
-Grafikai beállítások alapértelmezettre váltása VGA vagy monitor esetén
-Uplayer böngésző javítva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés

- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Horgász topik
- EAFC 26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Választhattál volna te is valami AC-set