- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Én nem bántam meg. Ami jó benne, az most is jó, ami kevésbé, azon meg átsiklik az ember.
Nekem muszály volt újrajátszanom, mert elsőre még szinte nem is tudtam angolul, akkor 0 instrukcióval játszottam végig. A második végigjatszásomra nem is emlékszem. Meg különbenis, a sztorira nem emlékeztem eléggé, de már rájöttem, hogy amire kellett arra emlékeztem, csupán ez nem olyan sok dolog, mert a játék annyira azértnem történik olyan sok minden.
De ez nem baj. Az, hogy nem tervezem elővenni, az nem jelenti, hogy nem vagyok elégedett azzal az élménnyel, amit kaptam.
-
emiki6
veterán
Igen!
Valami nem volt az igazi, mert csak a florence presetet láttam, de már azzal is szebb volt a játék, főleg, ha benyomtam a szín kiemelő opciót. Az ambient occlusion javított a legtöbbet a grafikán, de sajnos az elég bugosan működött.Az AC2-t asszem, most harmadszor vittem végig. Jó nosztalgia volt, de igazából nekem ez kevés már. Viszonylag repetitív és viszonylag kevés a sztori. A seq11 vége még most is lenyűgöző, a seq13 végi beszéd is jól sikerült, valamint a seq14 is eléggé jó, ha már az ember eljutott Rodrigoig, addig inkább nyűg.
A harcrendszer azt hittem jobb, mert a BH harcrendszerére emlékeztem, ahol elég hatékonyan lehet már elbánni nagyobb tömegekkel is, nos itt nem. Csak a hidden blade counterje nem védhető az enemy által, szemben viszont nagyon nehéz konzisztensen jól időzíteni, mert az enemy egyszer lassan lendíti a fegyverét, másszor meg gyorsan. Csapkodni meg nem éri meg az ellent, mert egyrészt tud counterelni, másrészt, elég sok nem védett csapás, mire kimurdál, altair kard ide vagy oda. Túl repetitív és unalmas. Vagy el kell menekülni vagy zsoldosokat hívni, akikkel harcolva hátba lehet őket szúrni.
Vagy füstbomba. Régen a legjobb tőr volt a kedvenc fegyverem, most viszont a legtöbb katonával szemben használhatatlannak találtam. Ja és nem tudtam rájönni, hogy számít e egyáltalán egy fegyver speed és deflect értéke, mert ugyanúgy viselkedett a magas speed és vagy deflect értékű, mint az alacsonyabb.
Szép volt, jó volt, de nem érzem, hogy végig akarnám még bármikor játszani.A hangulat viszont kiváló, hiányozni fog. Valamikor sort kerítek a BH-ra és a revelationsre. A 3-at 4-et nem tervezem újrajátszani, szóval a következő azok után a Unity lesz, mert az ingyé odaadták, de amúgy letöltésre sem méltattam volna. Az azutániakra valószínű majd egyszer sort kerítek, kivéve a hajózósokra (rogue és odyssy valszeg kimarad).
Igazából a 4 nekem volt akkora csalódás, hogy ott ért véget az AC rajongásom. Úgy emlékszem ezzel nem voltam egyedül.
-
Mate
nagyúr
Mennyire lesz gyakoria a kombó és mennyire kötelező?
Gyűlölöm a kombókat 
-
Bjørgersson
félisten
Nem úgy értem, hogy most azonnal, hanem majd úgy pár éven belül, ha megjön hozzá a kedvem. Ha megjön.

-
bylow
senior tag
Tudom nem így kellene játszani hogy mindent meg kérdezek, de legalább él egy kicsit a topik

-
bylow
senior tag
Oké!
Megint van egy akadásom, nem olyan gáz, de jó lenne ezt is meg csinálni... Sehogy nem bírom sorba rakni a képeket, amiket akkor ad be amikor a saját villád bal felső sarkán találsz kívülről kód fejtős feladatot...
Remélem elég pontosan le írtam..
-
bylow
senior tag
Igen az a bajom hogy angolból szinte semmit nem tudok csak 1-2 alap dolgot, de rendes szöveget semmikép sem. De ha azt mondod hogy végig kell, akkor lehet a 2. után meg csinálom annak is a fő szálát...
Vagy végig nézem Youtube barátunkon
-
Bjørgersson
félisten
A Revevlations után kicsit besokkaltam a sorozattól, már annyira nem hoz lázba, mint előtte. Ettől függetlenül azért Steamen még be szeretném szerezni a Revelationsig őket és még egyszer végigjátszani.

-
Bjørgersson
félisten
Nekem szerintem csak kétszer volt meg végig.

-
Potyka03
senior tag
Persze,értem,nyugi

Csak azért kérdeztem rá mert az irányításban nem volt benne,és ledöbbenten próbálgattam mindent mikor játszottam de nem tudtam rájönni. Azért köszi a segítséget. -
Potyka03
senior tag
princess of Persia-t is végigjátszottam, de ez most kifogott rajtam,hiába az opciókba az irányítás,az semmit se ér,egy nagy nulla.
-
Kvelstadt
veterán
nem jelent az semmit. meg kell tanulni a mozgásokat.
haverom mikor elkezdte az assassin-t, az első részben sem tudott végigugrálni a gerendákon a legelején. azóta meg már aranyra csinálta a virtual training kb 80%-át.kontrollren tolni kell előre aztán meg nyomni mellé az A-t és az RT-t és akkor van free run.
-
zolka95
őstag
olvastam a könyveket, most tartok a revelationsnél
de arra már nem emlékszem, hogy hogy került az alma ciprusra
az első részben altairt odament, mert a templomosok ott szervezkedtek vagy kerestek valamit
de mit? a másik almát?meg a glyphsekben a 16-os mondta, hogy a töredékek régen egyek voltak és volt egy kép a napról, azon volt elrejtve a föld
a napból lennének az éden darabok? -
zolka95
őstag
én most játszom végig az összeset + olvasom a könyveket
revelations-nél tartok
de újra végigtolom a 2. részt, mert a glyphs-eket nem értettem
arra vagyok a leginkább kíváncsi
volt szó benne a kapitalizmusról, atom bombáról meg Edisonról a villanykörtés csávóról
kíváncsi vagyok ezeknek a feltalálói templomosok voltak-eSPOILER
valamelyik képkereső rejtvényen rajta volt egy éden-kard
cézár fia azzal öltem meg apját, asszem
meg valahol olvastam hogy Káin volt az első templomos
nagyon érdekesek ezek
SPOILER -
Kvelstadt
veterán
az úgy már nem jó. mert az altair lett volna, de ő meg szintén fehér csukja és úgy nem elég egyedi.
dead space sisak is van már szóval az is kilőve.
gondoltam akkor valami idiótát és egyből a paper mario-s Bowser ugrott be. ki lehetett nyúlni rajta abban a játékban.
no meg így elég egyedi lett szerintem.
-
emlekmas
tag
kérdés:
Az normális, hogy win8 alatt full graffal, miközben a háttérben a gpu-z szerint 45% a VGA kihasználtság, és a Proci valami 20-25%-on pörög, a max részletességnél mikrolaggol? Driver hiba?
-
vaakuum
addikt
Igen, helyből felugrás volt, mert a falra futás sehogyan nem akart működni, pedig eléggé rendesen kiugrik az ajtókeret, mégsem kapaszkodott bele. A helyből felugrást is próbáltam magamtól is, de akkor meg mindig a fejét verte bele a lámpába, és visszaesett, a lámpa meg lengett ezerrel. Egészen addig, amíg a lámpa fel nem akadt a rúd tetején, utána már megfogta a gerendát.
Megnéztem neten is, ott meg a fickó valahogy teljesen lelökte a lámpát a helyéről, utána mászott fel. -
emlekmas
tag
Nyomkodtam minden gombot természetesen, de ötletet adtál: olvasva a javaslatodat, lehet azt nem szereti, hogy én átdefiniáltam az egér oldalsó gombjaira a fegyvereket (G500-nak van ott három is). Azt hiszem, próbaképpen vissza kell definiálni a gyári helyére, hátha azért akad. Este teszek vele egy próbát.
-
Buster17
addikt
ott vagyok, de nem indítja el a küldit

szerk. csak a mellék küldiket -
Kvelstadt
veterán
ja értelek. nálam még mindig az altair és a ezio-s fehér ruha a nyerő. pedig alapból nem szeretem a fehéret. a reveations-os maszkos ruha meg azért tetszik mert nem fehér és ráadásul kurvajó színei vannak.
minden részben általában zöld és barna színekbe festettem az alapruhát mikor épp váltani akartam a fehérről. -
Buster17
addikt
ezt a termet sehol sem találom

-
Buster17
addikt
oksa. Maradt 9 toll azt még felszedem aztán benézek a villámba

-
Kvelstadt
veterán
perszer legjobb meg legerősebb meg nem sérül tudom. de nem tetszik. én ara számítottam hogy megkapom az ac1-ess altair szerkót. persze az is meglett csak ahhoz meg járt a altair arca is szóval úgy az sem volt az igazi.
tudom nekem semmi sem jó. .
-
Buster17
addikt
6 db tömb van, de ha jól nézem minden tömb megvan meg mintha az utolsónál 6/6-ot is írt.
És igen egyik páncél hely üres. Missaglias van most. -
Kvelstadt
veterán
az nekem már túl giccses volt meg nem volt benne sok fehér. felpróbáltam és hordtam egy darabig de végül visszavettem az alap ruhát.
-
Buster17
addikt
Kovácsnál már nem tudom magamra tenni. Fegyvertermes lesz a jó, de arról még nem is hallottam. Nem is tudom, hogy majd merre keressem.
Megtaláltam!! Köszi
Csak nem tudom, hogy melyiket kell felvenni 
-
zolka95
őstag
igen tudom, de most végre az AC2, Brotherhood és a Revelations is magyar lesz

-
fpeter07
veterán
Szubjektív vélemény volt. A XII. század nekem nagyon bejött.
-
_stick_
őstag
Így van, azt a tollaknál kapom. 100%-ig már csak a kincses ládák vannak hátra, de azt kihagyom...
-
fpeter07
veterán
Még ha nem is bonyolult, akkor is egyszerűbb 2 gombot egyszerre megnyomni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fpeter07
veterán
A pénz meg a térkép elveszi a helyet, de anélkül elég körülményes tájékozódni.
-
mad1
veterán
Jaa
!!!
De jon az utanpotlas
-
mad1
veterán
Assassin creed the moviet akarunk!!!

-
KMT
addikt
Köszi!
Tud valamit ez az Ezio, mert lefogva az ellenfelet még a seprűnyéllel is elvágja a torkát.

-
KMT
addikt
Ezeket hogy veszitek fel? Nekem még a holtakat/sérülteket is csak nagyon nehezen veszi fel, seprűt sehogy sem. :S
-
Zolás
addikt
Nem bakker

Előadta mégegyszer ugyanazt a bugot igy ujratöltés után a tető másik oldaláról settenkedtem és sikerült osztódás előtt kinyirni a mocskot
Nem menekülsz kis rohadék akárhogy próbálkozol is 
-
Lenry
félisten
gondolom így nem kellett külön konzolos és PC-s kiírásokat csinálni.
bár ezen kár volt spórolniuk, az első részben is sokat szívtam, mert hiába írta ki a gép, hogy mit nyomjak, ha hirtelen fogalmam nem volt, hogy az épp melyik gombot jelenti
-
hu öcsi
tag
Jah értem boccs az szép szakma grat.

-
hu öcsi
tag
Nem tom csak érdekességből, mert az eggyik tanárom mondta hogy teszi jövőhéten az államvizsgát ebből adódóan kérdeztemrá hogy te tanár vagy e érted?

-
Taifa Díaz
őstag
A dárdás harcot még én is szeretném gyakorolni, az első végigjátszásnál még az kimaradt

-
polonic
félisten
Nem a birtokon van. Írja is, hogy a uplay-ről lehet lehúzni.
-
DigitXT
félisten
Menü: Inventory -> Outfits
Velencébe és Forliba a kék, Firenzébe
és San Gimignanoba a piros a menő...
Ha sz*pni akarsz, a barnát veszed fel,
ha "klasszikusan" játszani (notorityvel),
akkor a feketét... Ill. ott van az az Altair
ruha, amitől olyan leszel, mint az 1-ben.A villában mindegy, melyik van rajtad.
Poénból írtam le színekkel, név szerint
asszem: Medici Cape, Venetian Cape,
Auditore Cape ill. Plain Cape nevűek... -
polonic
félisten
Plusz még akkor kapod meg az auditore köpenyt.
-
Black Dragon
addikt
Jah igen, az.

Nekem az a betű kezd kopni, lehet sokat játszok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DigitXT
félisten
Ha megvan a 100, ad valamit egyáltalán?
Anyád 22 év térdeplés után felül az ágyra...
Megköszöni a sok tollat. Majd csinál belőle
egy vánkost, és... Na jó csak az első kettő. -
Black Dragon
addikt
Kikopik a Ctrl meg a c, mire ezt megcsinálja.

-
Bluegene
addikt
igen de amikor a villában a csajtól elkérem a könyvet ott az áll megszerzett portrék : 8/?
most ez mi? aztán felmentem a padlásra és volt ott jópár
talán ezzel akkor végzek ha kinyírtam a főgonoszt?, de akkor miért 8/?
másik kérdésem, sastollban nagyon rosszul állok: 14/100, lehet vhonnan olyan térképet szerezni ami mutatja?
-
Black Dragon
addikt
Igen?
Nemis néztem.

-
Black Dragon
addikt
Bezony, most raktma ki egy képet, azon volt Napolen, George Washington meg még valaki és kezükben a Piece of Eden.

Mi folyik itt?

-
DigitXT
félisten
habár én nem teljesen vágom a video lényegét, mondanivalóját
Ádám-Éva, az alma, az Éden egy darabja... (Lenyúlták szépen...
)
Nameg ugye az istenek teremtették az embert a saját képmásukra. -
mad1
veterán
Még csak 1van neki,az pont nem latszik.Itt kb 20 eves lehet

-
Black Dragon
addikt
Bezony, de az 1 ben az volt a legundorítóbb, hogy amikor egy ház előtt volt ott egy ilyen kéregetős nyanya, és felakarsz mászi a házra, de nemtudsz, mert ledobál kővel, nah ilyenkore elszáll az agyam és a környéken az összes ilyet megkeresem és levadászom. Há mi a szarér dob le?
ráadásul még pénzt sem tudok neki adni, amivel békénhagyna, ezért csak bladel tudok neki szolgálni, de általában azt nemszeretik, de majd hozzászoknak.
-
Rossi
addikt
Jó kis videó. Érdekes srác ez az Ezio, az elején még el akart menekülni a család megmaradt tagjaival, ahhoz képest viszont elég jó gyilkológép lett belőle.
-
Black Dragon
addikt
Arra bizony.

Milyen jó is az, bár tényleg, a lándzsás dolog is jo, amikor a gerincébe szúrja.

-
Bluegene
addikt
aha és lehet olyan térképet venni ami mutatja hol vannak azok a "koponyás" helyek(koponya formájú amit kinyitsz), ahol sokat kell mászni és a végén kapsz egy nagy medálféleséget amit a villában odaraksz a szobrokhoz?
na szal van erre térkép? vagy hol keressem? mert velencében még nem is találtam 1et se
-
Black Dragon
addikt
Hát igen, vannak combok, de én kb 3 vagy 4 et tudok, a többit nemhasználom.

Katonák terén, pedig a nagy aranypáncélos barmok a veszélyesek, a többiek nem vészesek.

-
DigitXT
félisten
Nem esküszöm meg rá, de szerintem igen: szinte bármikor beveszi
a gyógyszert...
(Harc közben is, akármikor, sitty-sutty, LOL...
) -
DigitXT
félisten
valami amibe egyébként megtud, akkor mielőtt leesnél nyomsz egy Shift-et
Na igen, az AC2-ben a házfalakon sosem másztam lefelé: leesés, aztán
megkapaszkodás kicsivel a föld előtt, és nincs sérülés + marhagyors.
-
polonic
félisten
Akkor ennek mi értelme van.

Legalább lehetett volna games for windows-os cím, és akkor achievementeket kaptunk volna érte. . .
Az a levegőből kapaszkodás hogy is működik? -
Silent77
veterán
Ajjajj, akkor lehet még sem fogok mindent megkeresni, amúgy térkép nélkül ebben sem találtam volna meg a tollakat soha, az biztos.
Sztem ez nem volt túl jó megoldás.
-
DigitXT
félisten
Akkor jöttem rá hogy is kell levegőből megkapaszkodni
Arra az oszlopra leugrást én is rengetegszer megszívtam.
Aztán később kapcsoltam, hogy talán kapaszkodni kéne:
voilá, meg is volt a zászló...
Szerintem amúgy jó játék
volt az első rész is, újdonság + hangulatos*, meg minden.
A 2-ben viszont elég jól "felturbózták" ezeket a dolgokat,
összességében jobban tetszik, mint az első rész!
*: ez igen fontos, hiszen még egy "gagyibb" játékkal is
nagyon jól el lehet lenni, ha magával ragad a hangulata. -
Silent77
veterán
Sztem én is végig fogom, most egyre jobban tetszik.

-
polonic
félisten
Tényleg semmit nem adott? Mert most én is úgy csinálom, azaz csak csinálnám. Semmi információ, rejtett dolog?
Attól tartok akkor ezek a dolgok az xbox achievementek miatt vannak benne.
-
DigitXT
félisten
Amint megvan a 6 kő, meg lehet venni a kardot.

Még csak a csíkos Altair szerkó sem kell hozzá...
42500 pénz volt. Amúgy mostanában nem nagyon
sikerül neki online szinkronizálni a mentéseket.
Se fel nem tölti, se le, de azért játszani lehet...
---
Pl. i5-750 konfiggal nem játszik itt senki?

Én egyelőre Q9550@4GHz+DDR3-1884@CL8
alapon eljutottam 48-ig. Általánosságban is jól
megy, persze a Vsync kell (de néha lassít), ill.
AA-val szebb, de tipikusan 10%-ot lassít.
-
Silent77
veterán
Tegnap próbáltam, nem csinál semmit ha odamegyek.

A menübe lépve lehet újra lehet, de nem 100%.DigitXT: Köszi megnézem, csak bosszant, hogy nincs meg a 100.

-
DigitXT
félisten
Szerintem nem lehet újra végigmenni.
Pl. a családi kriptát megcsinálnám
újra, mert láttam a "titkos helyet", csak szerintem elsiettem, mert oda már
a trükkös ugrás kellett volna, de hát nem lehet újra próbálni, ha egyszer a
küldetést befejezted.
Talán majd egy következő újrajátszáskor...
Nem az a nagy kaland, hogy hol vannak a bejáratok, hanem az, hogy nem
fog rá semmit felajánlani, hiába mész oda megint, ahogy a kriptánál sem... -
DigitXT
félisten
Lehet, hogy már rosszul emlékszem, és meg kellett venni.
De felteszem, hogy csak akkor lehet, ha már megvan a páncél, viszont az eredeti felvetés az volt, hogy ez csak Róma előtt közvetlenül teljesülhet: ez biztos nem igaz.
(Konkrétan elég sokat rohangáltam Altair felszereltséggel.
Még bőven a játék vége előtt.
) -
polonic
félisten
Én is így jutottam a kardhoz.
-
DigitXT
félisten
A kovácsnál a végén nem a kard van, hanem egy bazinagy fejsze, vagy mi...

A kard tuti, hogy Altair páncéljához jár, max. ki kell választani a fegyvertartóból.
(Feltéve, ha vettél később újabb fegyvert, és mondjuk azt alapból felszerelte.
) -
GAbre
veterán
Hát én már jóval előbb megszereztem a kardot is,meg persze a páncélt is.
Mivel amint megvan a páncél "dobja" a kardot is.Amúgy,h ment a szakdoli?
-
Silent77
veterán
Én 95%-nál járok, csak a tollak hiányoznak abból 45 van meg.

Az a 2 kincsen láda a föld alatt van, a ház mellett jobbra van 1 kút, ott kell lemenni.
A tollakról nincs vmi térkép, mert így elég macerás összeszedni mindet, főleg unalmas.
DigitXT: Ott nem azok vannak ha jól emlékszem.
-
DigitXT
félisten
Kár hogy az Altair kardot Róma előtt kapom csak meg
Kár, hogy ez nem igaz.
(Hamarabb is meg lehet a szerkód...
)valahol alatta kell, de ott hol??
A bányában lesz az... (A hátsó falnál nézz körül...)Szerk: egyébként nem sokan bombáztak procilimitet elemző
screenshotokkal, pedig többen is ígérték... Node sebaj, azért
megnéztem, hogy mi a helyzet a Win7 táján... Nos jelentem,
XP alatt gyorsabb.
Viszont 7 alatt 63 FPS a limit, nem 60.__________________W7___XP
E5200 alapon (0xAA): 23 -> 26
E5200 alapon (4xAA): 21 -> 24____________________W7___XP
E5200@333x10 (0xAA): 29 -> 34
E5200@333x10 (4xAA): 27 -> 29Jah, XP alatt 9.3-as Catalyst, W7 alatt 10.3-as: elvileg gyorsabb.
(Markokban érdekes a különbség, nagyjából egy szinten vannak,
de pl. prociteszteknél rendre a W7 nyer, 3D-ben meg nemigen...) -
Silent77
veterán
A legegyszerűbb megoldás ismét nem jutott az eszembe, köszönöm szépen.

-
GAbre
veterán
Azért vitatkoznék a 15-25 fps nem akaddal.
De jólvan,ki-hogy érzi.
Amúgy,h sikerült a vizsgásd,vagy tudtál aludni? -
GAbre
veterán
Jahj tesó,nagyon köszönöm,nem kellett volna fáradnod,google baráttal én is jóba vagyok,csak gondoltam,hátha vki tudja.
1000 hála érte,h szakdoga mellett megkerested,de inkább erre fordítsd az idődet,meg alvásra
Amúgy igen erre gondoltam...
A zenédre inkább címet dobjál,mert nekem nincs youtube nevem.
Thx -
Silent77
veterán
Ahh, köszi.

Sose jöttem volna rá.
-
Silent77
veterán
Pontosan.

A méreg amúgy mire való? Mivel kell használni? nem jöttem rá.

-
GAbre
veterán
Az kemény!
Most aludj azért 1et.és ne menj így majd vizsgázni
...
Remélem hétvégén lepörgetem végre a játékot,már elégé a végén vagyok.....
A the truthra vki tud dobni 1 videócsokrot,vagy vmit,h hol találom meg a rejtet jeleket? -
GAbre
veterán
(#492) Silent77 válasza Silent77 (#491) üzenetére
* Új
* Válasz
* Privát
* 2010-05-07 01:38:33Nekem ez nem tegnapnak tűnik!
De jó kötekedniXD -
Gl4diator
tag
Közben sikerült
, valaki előrébb belinkelt egy végigjátszást, és le volt írva benne a megoldás. : Dodge a neve amúgy. -
Lenry
félisten
végső esetre itt vannak a megoldások
(#466) GAbre: Altair ruhát? dehát azt ingyen is megszereheted, ha összegyűjtöd a sealeket a többi assassin sírjából, igaz az nem fehér, tehát nem tudom miért Altair-é, mert az nem is ilyen volt.
-
mad1
veterán
Az ugrast velenceben tanitjak meg neked a csavargok.Erdemest a foszalat nyomni picit,es ha megvan az ugras,csak akkor menni a sasokhoz.

-
Lenry
félisten
a festmények előtt általában van valami idézet ami segíthet, illetve bizonyos képek közt logikai kapcsolat van, ezt kell megtalálni.
az első ilyen képkeresőn pl azok a képek kellenek, amelyeken van egy alma.és igen, Velencében fogsz tanulni egy új ugrást, rögtön az ottani történetszál elején.
-
mad1
veterán
Szerintem szakdoga utanra hagyd mert rabolja az idot.

Erdemes a mellekuldeteseket is nyomni,ami mar kisse monotonna is vallhat,perce nem olyan mint az 1ben a citizen mentesek.A kedvencem a postagalamb megbizasok.Annyi fele gyilok van hogy mar taktikazni is kell.A versenyek meg fenomenalisak,az utvonalak tokeletesen meg vannak tervezve...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés

- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S25 128GB,Új,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy füstbomba. Régen a legjobb tőr volt a kedvenc fegyverem, most viszont a legtöbb katonával szemben használhatatlannak találtam. Ja és nem tudtam rájönni, hogy számít e egyáltalán egy fegyver speed és deflect értéke, mert ugyanúgy viselkedett a magas speed és vagy deflect értékű, mint az alacsonyabb.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
!!!