Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neil Watts
veterán
Sziasztok!
Miért lehet az, hogy fehér képernyőt kapok, azután, hogy befekszem a gépbe még az elején?

Üdv. core2
-
törölt tag
Megint nem lehet játszani. Hát ez már tényleg sok!
Most éppen egy oylan bullsit van, hogy "establishing connection, please wait" és akkor az egyetlen gomb az a "exit to windows".

-
DigitXT
félisten
Nah, elindult, hihetetlen, hogy ennek is örülni kell...

Szegény VGA-mat meg majdnem megsütöttem, mert
elfelejtettem, hogy durván leszabályoztam a venit...
De becsületére legyen mondva, csak pici rángatással
(maglassulás) tudatta, hogy bizony 100 fok fölött járt.
Nem rossz: remélem holnap is menni fog/lehet folytatni! -
DigitXT
félisten
Gyerekek, Ubi DRM rulez... Mindezt 8K-ért.

Szerk: eddig szerettem őket, mert jó játékokat
adtak ki, de ez kezdi kiverni a biztosítékot...
-
GegeWarrior
senior tag
-
törölt tag
Hát ez rohadt jó.
Megvettem ezt a fostos game-et és most mivan? Nem enged játszani, incorrect pass or uname... 'nyátokat!
-
DigitXT
félisten
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Ennyire gáz a helyzet? Én holnapra foglaltam le, de inkább ne vegyem át?

Egyelőre kibírom nélküle, mert van mit csinálnom, meg van más játék is...
Szerk: azért valszeg át fogom venni, max. nem játszom vele most túl sokat. -
GegeWarrior
senior tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Na lassan megbánom, hogy megvettem

Most megint szerettem volna játszani erre, megint rosszalkodik
Remélem ez csak azért van, mert túl sokan akarunk játszani, és nem mert alapból egy moslék a rendszer. Másképp kéne a warez ellen harcolni, mert lassan keresni kezdek egy cracket
Csak félek az sem lenne elég
-
BalaNce87
addikt
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Nah de ez kicsit durva, ebből is látszik hogy a rendszer még új, oké el kell fogadni hogy folyamatos net kell hozzá, de az hogy nem működik...én sajnos ezért 8000-et nem fogok perkálni ám a játék érdekel, de az hogy nemtudok vele játszani ha net is megy...
Ha már bevezetik a warez ellen, akkor legyen már problémamentes, és még ők néznek nagyot ha kevés lesz a bevétel pc-re. -
GegeWarrior
senior tag
válasz
Lucifer6280
üzenetére
Úgy hogy ez nem lopott verzió
Hanem bóti
Péntek délelőtt elmentem érte a boltba, és megvettem 8 ezresért
[link]
Elég jó, de ez a kurva DRM már egy órája nem enged be. A tököm ki van tőle.
-
DigitXT
félisten
Tobbszor nem is azt csinalja amit szeretnék
Talán ha nem virtuális, interpolált képkockák alapján, durván megnövekedett input lag mellett akarnád szerencsétlent irányítani jobban menne...
Persze felmerülhet, hogy nem is ezt teszed, de akkor a kollegának miért kívánod ezt a szenvedést?
Egyébként ebben a fránya számítástechnikában ez már csak így megy: a gép nem azt csinálja, amit szeretnél, hanem amire utasítod.
Persze ha elkezd helyetted okoskodni, adott parancsot rossz kontextusban értelmezni, és így nem az sül ki belőle, az kellemetlen.
-
mad1
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Nallam 45-50 fps.Vegyel 100hz es tv t azon minden 60 fps
persze 25 fps felett javitja csak fel...
Azert neha idegesito ez a jatek amikor eizo szerencsetlenkedik.Tobbszor nem is azt csinalja amit szeretnék..Kiba akadalyok..

-
DigitXT
félisten
válasz
gainwardgs
üzenetére
Az előző rész szerette a négymagos procikat, de azért a 25-30 kicsit karcsú.

-
DigitXT
félisten
válasz
Lucifer6280
üzenetére
Mondjuk megvette?
Amúgy én ma csodálkoztam rá, hogy megjelent, de még nem vettem meg, mert fukaréknál "listaár" van: majd jövö héten a galaxisban, olcsóbban.
-
pety27
tag
Nem tudnátok adni ötleteket hogy hol lehetne beszerezni M.O-on egy PCs limted editiont ?

-
Lucifer6280
aktív tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Hogy hoztad össze hogy megy is

-
fpeter07
veterán
Ezt a csíkot egyszerűen meglehet oldani, 1280x720-ba rakod a felbontást, oké hogy a kép csúful, de amúgy is így tudok HD videót felvenni
Nem mellesleg könyebb is lett így a játék (mintha rázoomoltak volna)Én nem várom a játékot, de ki fogom próbálni. Annyi jó játékom van már hogy felére nincs idő..
-
mad1
veterán
-
hu öcsi
tag
helló sziasztok nem tudjátok pcre mikor jön ki jó lennetudni

-
SQX_Barto
addikt
én várom, bár még nem tudom meg fogom e venni...
Amúgy xboxosoktó kérdezem, itt is lesz az az időgépes marhaság, mint az 1.-be?
Nekem az a szál annyira nem tetszett, csak megakasztotta sztorit és sztem sok értelme nem volt...
Tudni lehet, hogy a játékhoz tényleg kelleni fog-e az állandó internet mentéshez/játszáshoz PC-n?
Válaszokat előre is köszi
-
Na várjátok már?

-
Sonja
nagyúr
Grafikai elemzés! Érdemes végignézni az összehasonlításokat.
Mondjuk az jól látszik, hogy 16:9-re van ez is tervezve (akár csak a Mirror's Edge) és 16:10/5:4/4:3 felbontásokban fekete csík lesz alul felül. -
aya
addikt
Szereztem egy ilyet

Igaz ez csak amcsi x360-ra jött ki, de pc-re is jön White Edition, ami úgyan ez, csak nem fémdobozos, és nincs hozzá bonusz dvd és artbook.
-
keIdor
titán
Megvan már Altair köpenye egy ideje, a "The Truth" megvan már valakinek végig?
-
Black Dragon
addikt
-
Croft-21
őstag
-
pityeszka
őstag
Végre egy játék ami leköt sok idő után!
Nagyon jóra sikeredett az egyszer biztos.Leültem játszani mondom megnézem milyen lett.Cirka 5 órát nyomtam mert nem bírtam felállni annyira megfogott!
Minden elismerésem az Ubinak. -
Black Dragon
addikt
Igen Lucy télleg kicsit átváltozott.

Én PS3 on már majdnem kijátszom, ezért tudom mondani, hogy télleg kicsit fura lett.

Desmond szerintem semmit nem változott szerintem.
Viszont Lucy lehet azért változott meg mert már nem ott dolgozik hanem már ellenálló lett vagy micsoda.
Más a ruhája stb...Amugy a játék fantasztikus, elképesztő, király!

Minden elismerésem a tervezőké.

-
volvoguy
addikt
üdv. még nem játszottam a 2-vel, de feltűnt, hogy a főszereplő Desmond és Lucy és tök máshogy néz ki mint az első részben..Desmond nem soakt változott, de Lucy...olyan disznó turcsi orra van a videwókban, mint Jacko-nak volt...miért?
-
JAckass6
tag
engem nagyon bosszant hogy a PC-sekkel mostanában játékok terén csak kitolnak... a megjelenésről meg ahány helyet megnéztem, annyi dátumot találtam szval én még bízom benne hogy idén kijön

-
fpeter07
veterán
válasz
Fortissimus
üzenetére
Az 1 is úgy volt hogy konzolra 2007-ben jött, pc-re meg márciusban nem?
-
Fortissimus
őstag
de messze van meg a pc-s....

-
keIdor
titán
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
PC-re jövőre jön.
Igen Xbox, ahogy a Left 4 Dead 2 is. -
keIdor
titán
Hihetetlen nagy lett a játék! Az első unalmas volt a sok egyforma küldetéstől.
Itt javították!
-
mad1
veterán
Hogyan tudom felszedni azokat a kis (pirosan, fehéren csillogó) dobozokat?
-
fpeter07
veterán
A második line age vidi nem tudja vki mikor jön?
Megjelenére kikell jönnie mind a 6-nak -
mad1
veterán
Van topicja az 1 nek is

-
Rossi
addikt
Most tolom az első részt, második nekifutásra végre fagyások nélkül (hála neked 1.02 patch). Még nyáron próbálgattam először, de akkor állandóan fagyott, egyszer úgy, hogy utána az XP csak csökkentett módban volt hajlandó elindulni, reinstall lett a vége...
Nekem iszonyatosan bejön a hangulata, egész 7végén toltam, nemrég néztem meg a Mennyei Királyságot, így nagyon tudok azonosulni a stílussal...
-
mad1
veterán
Ez nagyon durva.senki ne vegye komolyan XD
itt:http://www.youtube.com/watch?v=_J9trmTwDxcValamiert sem smileyt sem linket nem tudok csinallni..
Ez az uj szerkesztesi rendszer bekavar... -
fpeter07
veterán
Van vmi konkrét info a játékról?
-
zolomon17
senior tag
Én nagy-nagy szeretettel várom a folytatást, főleg az erősen elk*rt "befejezés után (sőt, inkább "befejezés", így idézőjelben).
Nem gondoltam, hogy idén fogja még vmi nálam kicsapni úgy a biztosítékot végkifejlet terén, mint a Jericho - Hát az AC odaállt mellé a dobogóra, az ziher...
Kíváncsi leszek, hogy visszajön-e a középkori vonal, hiszen ott elvarrásra kerültek a szálak, ellenben Desmond történetével...
-
mad1
veterán
-
Vistaboy
veterán
Nincs mit bevallani, nem igazán vagyok oda az ilyen Thief-szerű játékokért. Csak olyasminek szoktam nyitni topikot, ami tetszik.

Nem verseny ez, a rangokba nem számít bele a megnyitott topikok száma...

Csak egyszerűen furcsa volt látni, én sokszor egy óránál is többet áldozok a nyitó hsz megírására, összekeresem a linkeket (Ha vannak), képeket, videókat teszek be.
Ne értsd félre, nem akarom én kritizálni, csak egy egyszerű megjegyzés volt.

-
Gyusz
őstag
Most ünnepled az évfordulódat a PH!-n és már topiknyitásról okítasz?
Bocs, nem lehetett kihagyni
Egyébként teljesen egyetértek, legalább valami várható időpont, mi lesz, mi nem lesz benne, célplatformok, vagy akármilyen infó nem ártana.
Itt összegyűjtöttek pár dolgot, mi is kéne a második részbe. -
Vistaboy
veterán
Így kell egy topikot megnyitni! Bele a lecsóba!
Azért az első hsz-t egy kicsit nem ártott volna bővíteni. Nézd meg akármelyik topik 1. hsz-ét, amit én nyitottam...
(Pl. Prey 2.)Amúgy a játék biztos jó lesz. Az első résszel játszottam egy kicsit, de nem nagyon szeretem ezeket a lopakodós akciókat. Inkább irtani szeretek, DOOM-módra, vagy RPG-sen.
-
Gyusz
őstag
Sok sikert hozzá, ha megvan akkor kölcsönadhatnád nekem is
Még az első résszel játszom, eddig nekem nem volt problémám a monotonitással, de tényleg lehetnének ötletesebbek is a fejlesztők. Szóval gyerünk, változatosabb küldetéséket kreálni, és a harcrendszerre is ráférne némi ráncfelvarrás.
-
mad1
veterán

Ubisoft Montreal fejlesztésében és az Ubisoft kiadásában jelenik meg az Assassin's Creed II marmadik személyű akció játéka. A történet 300 évvel az első rész után folytatódik, helyszínként pedig a 15. századi Velencében. A játékos lehetőséget kap arra, hogy belemerüljön az olasz reneszánsz buja és halálos világába, a művészetek, gazdagság és gyilkos összeesküvés egy korszakába.
Játszható figuraként Ezio Auditore de Firenze a fiatal olasz nemes bőrébe bujhatnak a játékosok, - aki miután családját elárulták - kitanulja a merénylők mesterségét, a gyilkolások módját. Ezio rangjának köszönhetően saját fegyvertárral rendelkezik, az úszás - mint új lehetőség - a helyváltoztatások lehetősége is bővül.
Az Assassin's Creed II a család egy epikus története, bosszú és az összeesküvés beköszöntött az érintetlen, mégis brutális reneszánsz Olaszország hátterében. Ezio Leonardo da Vincivel barátkozik, megismeri Florence legerőteljesebb családjait és kimerészkedik Velencének azokon a csatornáin keresztül, ahol tanult, hogy mestermerénylő legyen.
A játék megtartja azt az alapjáték menet tapasztalatot, ami jellemezte az első Assassin's Creed kompozíciót, de jellemzően új, izgalmas elemekkel egészítette ki a játékmenetet, hogy az a játékosokat kihívások elé állítsa és meglepje őket.
Lehetőséget kapsz, hogy szembe nézz a hatalom és korrupció eme epikus meséjével, ahogy általad irányított merénylőd művészetét gyakorlod, miközben fegyvereket és eszközöket kezelsz, amiket maga a legendás Leonardo da Vinci tervezett ebben az izgalmas és halálos folytatásban.
Gepigény:
Processzor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
Memória: 2 GB Windows XP / 3 GB Win7
Video Card: 256 MB DirectX® 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher.
Hang: DirectX 9.0 or 10.0-compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 12GB

Kellemes fórumozást mindenkinek.
[ Módosította: ollie ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szep volt ubi.

Csak félek az sem lenne elég

Persze ha elkezd helyetted okoskodni, adott parancsot rossz kontextusban értelmezni, és így nem az sül ki belőle, az kellemetlen.
persze 25 fps felett javitja csak fel...

Amúgy én ma csodálkoztam rá, hogy megjelent, de még nem vettem meg, mert fukaréknál "listaár" van: majd jövö héten a galaxisban, olcsóbban.

Jesus Christ mondom!