Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Assassin creed the moviet akarunk!!!

-
Creative997
őstag
Na végigtoltam 2x is, most is élveztem! De hiába tetszik azért harmadjára már nem fogom
Talán megkeresem a tollakat.
Már alig várom a Brotherhood-ot!! -
mad1
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Jaja itt vannak felirattal.

-
Creative997
őstag
Azt vágjátok hogy készült Assassin's Creed Lineage, kisfilm.
-
KMT
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
Köszi!
Tud valamit ez az Ezio, mert lefogva az ellenfelet még a seprűnyéllel is elvágja a torkát.

-
KMT
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
Ezeket hogy veszitek fel? Nekem még a holtakat/sérülteket is csak nagyon nehezen veszi fel, seprűt sehogy sem. :S
-
KMT
addikt
Sikerült beesnem a villa alá. Kb 10 mp zuhanás után a "tengerbe". Gondolom bug, mert csak úszni lehetett, de azt bármennyit.

-
kos4
csendes tag
Hello, mit kell megnyomni a Leonardos, penge összerakós résznél? Mer sajna nekem is befagyott... kitudok lépni meg minden... de egyszerüen... nem ír ki semmit ... pls segítsetek... am állat játék... ajánlom mindenkinek

-
Rossi
addikt
válasz
Black Dragon
üzenetére
Mégis minek tűnt

-
jozsef11
tag
Sziasztok!
Kéne nekem egy kis help a játék vége felé.
Összegyűjtöttem az összes codex oldalt és kiraktam a világtérképet utána mit kell vele csinálni? Mert nem enged ki a szobából.
Előre is kösz! -
KMT
addikt
Manapság, ha ki akarok lépni a játékból, egy fekete képernyő lesz az eredmény (játék hangja marad), és sehogy nem lehet kilőni, csak a reset segít. Ugyanez van felbontásváltáskor, illetve akkor is, ha csak másik programra váltanék alt+tab-bal. Ilyennel találkozott már valaki? Mi lehet a gond?
-
hu öcsi
tag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Pedig én meg nézném a győzike ruhát nagy lehet. xD
-
DigitXT
félisten
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Azt még nem vittem ki, mert annyira nem jött be...

-
Zolás
addikt
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Hálásan köszönöm

-
Zolás
addikt
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Most nagyon szépen megkérlek NE csinálj képet és NE rakd be ide
. Köszi béke ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DigitXT
félisten
-
DigitXT
félisten
Mekkora poén már: a POP:TFS-ben lehet Ezio ruhában nyomulni.

Szerk: amúgy mindenkinek ajánlom a játékot, aki szereti a POP sorozatot! -
Zolás
addikt
Mindenkinek köszönöm megcsináltam és öröm-bódottá

-
Zolás
addikt
Most átkerültem velencébe. Van egy olyan pont amire nem tudok felmászni. A templom a közepén amin van egy bazinagy torony. Sehonnan nem tudok felmászni rá pedig a tetején van egy pont amire szükség lenne. Van valami tippetek?
-
Zolás
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
Nem bakker

Előadta mégegyszer ugyanazt a bugot igy ujratöltés után a tető másik oldaláról settenkedtem és sikerült osztódás előtt kinyirni a mocskot
Nem menekülsz kis rohadék akárhogy próbálkozol is 
-
Zolás
addikt
Most viszont iszonyat bebugzott
Ki kéne nyirnom valakit és mikor meglátott hirtelen vagy 20 lett belőle és folyton osztódott ahogy nyirtam őket. Nagyon durva mészárszéket csináltam sajna nem jött össze a kép amit csináltam. Végére kiléptem vagy 150 volt belőle és 500 a földön ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zolás
addikt
Egyre jobban tetszik ez a játék
Szétdarálok mindenkit 
-
Taifa Díaz
őstag
Köszi hu öcsi

Lenry: nem arra gondoltam. Amit te mondasz, az ilyen gyors reagálású esemény, amit ha elmulasztasz megtenni, attól még az élet megy tovább
Például a szolgáló le akar ütni valamivel, mikor Ezio visszatér a házba, és még nem tudja, hogy az apját és a testvéreit elrabolták. Itt ha gyorsan tudsz nyomni egy Shiftet - Need for Speed: Shift
-, akkor lefüleled a kiscsajt, és nem tud kupán nyomni. Mindig logikus reakció van ilyenkor: csóknál E (fej), lefegyverzéshez Shift (kéz) stb. -
DigitXT
félisten
Az nem a Contextual Camera.
De a jelenség nekem is ismerős.
Amúgy a megoldás egyszerű: meg kell nézni az irányítási beállításoknál,
hogy mi mire van állítva. A Contextual Camera-t egyébként akkor szokta
ajánlgatni, amikor pl. búvóhelyen rejtőzöl az üldözők elől: ha megnyomod,
felemeli a kamerát, tehát jobban át tudod tekinteni, hogy merre járhatnak. -
Lenry
félisten
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
szinte mindig mást, és olyankor valami emocionális történik.
Leonardo pl azért nem lett egyszer megölelve, mert nem jöttem rá időben, hogy mit kellene éppen nyomni. -
Taifa Díaz
őstag
Én második nekifutásra sem tudom, mit nyomjak hirtelen, amikor bal felső sarok közelében kivillan az egy kis időre, hogy contextual camera. Gondolom, átváltana valami távolabbi nézetbe, de még nem jöttem rá, melyik gombot nyomjam meg hozzá
Na majd most valaki elárulja nekem úgyis

-
Lenry
félisten
válasz
Creative997
üzenetére
gondolom így nem kellett külön konzolos és PC-s kiírásokat csinálni.
bár ezen kár volt spórolniuk, az első részben is sokat szívtam, mert hiába írta ki a gép, hogy mit nyomjak, ha hirtelen fogalmam nem volt, hogy az épp melyik gombot jelenti
-
Zolás
addikt
Üdv urak. Nemrég kezdtem el játszani eddig nagyon tetszik. Most viszont lefagyott egy résznél. El kell vinni egy fegyvert LeonardoDaVincinek (ez lesz az első fegyver amit ad a játék). Megszereli nekem és mikor felveszem mutat egy ikont hogy mivel veszem elő. És itt megáll a kép. Már 2x ujrakezdtem de nem megy tovább. Ki tudok lépni a menübe ki tudom választani a fegyvert csak a kép áll. Ilyenkor mi van? Nem szeretnék valami levelhekker cuccal törni nehogy bekavarjon a drm-nek.
-
DigitXT
félisten
Ez nagy szöveg: ment az aranyköpésekbe.

-
DigitXT
félisten
Váltottam. Mindenkinek köszi a teszteket, és a megerősítést.

Megérte.
Lehet, hogy már a hétvégén kezdem is újra a játékot... -
hu öcsi
tag
Halljátok lehet tudom hogy hülye kérdés,de nem lehet meg borotválkozni ?Mert nagyon szőrös már ezio.xD
-
fpeter07
veterán
Az első részhez viszonyítva milyen ez a játék?
Videón engem az zavar hogy minden túl "éles". -
hu öcsi
tag
DigitXT késs teljesen a treasure már nincs mit meg csinálom szerinted hogy költsem el a pénzem ezt a sokat?xD

-
hu öcsi
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Jah értem boccs az szép szakma grat.

-
hu öcsi
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Nem tom csak érdekességből, mert az eggyik tanárom mondta hogy teszi jövőhéten az államvizsgát ebből adódóan kérdeztemrá hogy te tanár vagy e érted?

-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
A dárdás harcot még én is szeretném gyakorolni, az első végigjátszásnál még az kimaradt

-
hu öcsi
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Helló tanár vagy?

-
Creative997
őstag
Na így államvizsga után azt hiszem nekimegyek másodjára is. Közben kipróbáltam a dárdás kivégzéseket, hát atombrutál

-
hu öcsi
tag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Én is nagyon bírom a játékot ,de jó videó lett azért grat.xD

-
Taifa Díaz
őstag
Nem akarom elvitatni tőled az ötletet, éppen azért csináltam ezt a videót gyorsan, hogy másnak is bemutassam ezt a mókát
Csak belinkeltem ide is, hogy ti is nézzétek meg, milyen lett 
mad1: ezért gondoltam, hogy lezárom a söprű-témát egy minivideóval, elnézést, ha lerágott csont benyomását keltettem bárkiben is, nem a hsz-gyűjtés a célom, csak szeretem ezt a játékot

-
hu öcsi
tag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Én ezt már nagyon rég meg csináltam am meg é fedeztem fel a söprűt de attól még állat. xD
-
mad1
veterán
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Par hsz el feljebb jot derultunk mar a teman.

-
Taifa Díaz
őstag
Akkor ezen csámcsogjatok: új fegyver és harcmodor az AC2-ben
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hu öcsi
tag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Ennél jobb már csak lantal lehetett volna szerintem poén, hogy seprűvel kitudsz nyírni egy talpig páncélban lévő emberkét olyan mozdulatokat csinál mintha kalapáccsal küzdene. xD

DigitXT: Neked már meg van az össze pénzes láda találva?
Nekem már csak az nincs meg csinálva. -
Taifa Díaz
őstag
1 kérdés, assassinek: van 4 db szobortartó az Auditore villa kertjében, mindegyikbe 2 római isten szobrát lehet helyezni, amik mind-mind Monteriggioni területén vannak. Ha megtalálod és elhelyezed mind a helyén, kinyílnak és nagy lóvét tudsz kivenni alóluk. Még anno Mario nagybácsi ükapja találta ki ezt a csodát a monda szerint, ha jól értettem. Megkerestem a szobrokat az első végigjátszás alkalmával, de kissé csalódtam, amikor más nem történt, csak kivehettem a talapzatokba rejtett pénzt. Azt hittem, ha mind megtalálom és a helyére rakom, lesz valami nagyobb titok, vagy rejtvény-fejtvény...de nincs

hu öcsi: a seprűs gyilkolászás tényleg elég jó móka

-
DigitXT
félisten
Mikor a kőkorongokat kerested, akkor kellett volna
megtalálni a "titkos helyeket" (van ott kincsesláda:
ki is írja, hogy most jól megtaláltad)... Sajnos oda
visszamenni nem lehet, így ezeket szvsz csak új
játékban lehet teljesíteni. (Ha az vigasztal, nekem
sincs meg az összes: egyet bánok, amiről tudom,
hogy hol volt, csak nem sikerült odajutnom akkor.) -
hu öcsi
tag
Helló haljátok seprűvel a legálatabb harcolni nagyon zsír próbáljátok ki. xD
-
DigitXT
félisten
Szerintem is, bár én még csak kettőnél tartok.

A jól elbeszélgetésről meg annyit, hogy egész más, ha el tudom olvasni, amit írsz, te meg megérted, amit válaszolok.
Mivel nem ismerlek, ezért csak az alapján ítélhetek, amit a fórumon látok: ha az gáz, akkor előfordulhatnak összezördülések.
Ezért nem árt nem csak arra figyelni, hogy mit írunk, de arra is hogy hogyan.
Egyébként ezt az xD-zést nagyon nem bírom, de erről nem tehetsz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Talán megkeresem a tollakat.

..Remelem a 3. reszben gondolnak majd erre is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De jó volt.