Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Aktív témák
-
Gitros
aktív tag
válasz
powerwade
üzenetére
Az az 1k pont valszeg azért van mert egy 1600+ -ost húzok 2200+ -on (Kvázi 173MHz az FSB) Tehát az valószínű, hogy a proci oldala miatt van. De a BIOS-ban az nem kamukapcsoló, különben a Driver nem ilyeneket írna, hogy Fastwrite supported but disabled.
Szal nem hinném, hogy csak az emberek hülyítése miatt van a kapcsoló, de még nem mesélte el senki, hogy kell bekapcsolni... én meg még nem jöttem rá. Neten kerestem idevágó registry tweak-et, de azt sem találtam. ÁÁÁÁ... mind1. Szóval ne emészd magad. Reménytelen :P
Uff Gitros voltam...
Aktív témák
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő