Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz
duracell89 #14 üzenetére
Isaac Asimov: Csak mi vagyunk itt...
Isaac Asimov: Gyönyörû idõ van...
Isaac Asimov: Így történt (TXT) 2 KB
Isaac Asimov: Mit neveznek szerelemnek? (TXT) 27 KB
Isaac Asimov: Mit neveznek szerelemnek? (TXT/RTF) (ZIP) 26 KB
Isaac Asimov: Ötölés-hatolás, hetelés (1979) (HTML) (ZIP) 10 KB
Isaac Asimov: A tréfamester (TXT) 30 KB
Isaac Asimov: A tréfamester (HTML) 46 KB
Isaac Asimov: Az utolsó komp (HTML) 8 KB
Isaac Asimov: A végsõ kérdés (RTF) (ZIP) 11 KB
Isaac Asimov: A vízzel borított hely (TXT) 9 KB
ezek ugye novellák????mert még nem hallottam róluk....
hol leledzenek ezek??metagalktika.....??
köcci -
bdav
őstag
válasz
duracell89 #14 üzenetére
nahh az első bekezdés sorrendje kb. jó annyi kiegészítéssel hogy amennyire tudom a halhatatlanság halála és a kalibán nem tartozik szorosan hozzá az egészhez. ja és sztem a robottörténetek legyenek az eslők, utána én a robot (ezek novelláskötetek). az ''istenek is''-től kezdve sztem meg az egy tök külön valami, a robotok-birodalom-alapítvány befejeződik az Alapítvány és Földdel, illetve ezt a 2. trilógiát meg nem Asimov írta, sz'al legalábbis kétséges h. milyen
egyébként az Alapítvány, Alapítvány és Birodalom és a Második Alapítvány olvashatóak a többi ismerete nélkül is (látszik a dátumokból is h. ezek születtek leghamarabb), aztán ha tetszik akkor kezdd el az elejétől, NE folytasd az Alapítvány peremével (bár élvezhető, de sokkal jobb ha ismered a robotos birodalmas történeteket is).
-
királylány
csendes tag
válasz
duracell89 #14 üzenetére
Mindenképpen a robottörténetekkel kezd, az első novella címe: Robbie 1995ben játszódik, Innen indul az egész. De amúgy ha csak bemégy egy könyvtárba, vagy könyvesboltba, megtalálod az 5 kötetes összegyűjtöttet, abban nézd meg a sorrendet.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
duracell89 #14 üzenetére
A nemrég kiadott összefoglalóban van egy időrendi táblázat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest