- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasirTTT
őstag
helósztok
a felbontást nem lehet nagyobbra venni ?
emléxem hogy a parancsikonba átlehetett szerkeszteni indításkor, valaki ? -
sakrab
csendes tag
Ha van valakinek kedve multiban nyomatni küldjön privit.
-
Balinov
titán
nekem is bejött anno. nem lesz hozzá kieg?
-
Tom5
addikt
Sziasztok!
Én már a kezdetek kezdetén végigvittem a játékot!Nemtudom,nekem nagyon bejön!!!Valahogy teccik a hangulata!Igaz van pár ilyen játék,de mégis...volt a játépkban pár szopatós pálya,de rálehet jönni a megoldásra!Szerintem a story nagyon király,de lhetne több átvezető videó!Már várom a második részt!Remélem lesz...mert a befejezés alapján lehetne....Izgalommal várom!!!
Nálam a Game:10ből 9!!!
-
válasz
Capricornus
üzenetére
Hááát, nem tűnik túl népszerűnek.
Boltban is már csak 4 rugó.
Egyébként nem is csodálkozok rajta, mert a grafikán kívűl nem sok újat mutat. Olyan Age of Empires és Warcraft 3 keverék lett belőle... -
Capricornus
aktív tag
Üdv!
Ugyan a single-t még nem vittem végig, de lanon multiztam már vele keveset. Nem tudjátok hogy ha felmegyek netre, miért nincs szinte senki?Ennyire népszerűtlen lenne a játék?Pedig jó lenne neten is zúzni
Szóval ha valakinek van kedve, szóljon
[Szerkesztve] -
kismanus
tag
Mit lehetne tenni, hogy a Patch felrakása után is elinduljanak a korábbi játékmentések?
-
MCGaiwer
addikt
az összes nagyobb lélegzetvételű missionak van egy trükje. itt pl a gnóm bárkák. csinálsz 6-ot, 5 be csak elfeket raksz, a 6.-ba mag a főcsávót + a papokat. jah, kell egy 7-. is a katapultoknak (1-be kettő fér...) és nem foglalkozva a kisseb falukkal, nagy kerülővel É-ra, berepülsz egyből a toronyhoz (É-NY-i sarok) mindenkit gyorsan ki, a katapultokat ráállítod a toronyra, a többiak is azt löjjék, nem kell foglalkozni a támadókkal. amint ledölt a torony, vége a küldinek, akár még ha az utolsó embered döntötte le...
-
MCGaiwer
addikt
én ezt ugy csináltam, h van egy szűk hely, ami közvetlenül a mágushoz vezet. na ott van egy olyan rész, ahol merőlegesen be tudsz állítani két sor tornyot tele elfekkel. odaraksz még a tornyokhoz 15db elfet, 3 papot, és a tornyok elé berakod a főcsávot (azt a buzogányost) hely megtartása opcióval, az egyik papot ráállítod. igy őt támadják, a tornyokat meg nem. a katapultal meg közben aprítod a népet,
az elején viszont azonnal érdemes elmenni és kinyirni a két katapultot. (főcsávó meg egy pap elég hozzá)... -
MCGaiwer
addikt
hi!
van egy küldi, az a neve, h a ''Törpe Kapu'' a gonoszok 3.-4. küldilye lehet...
nem tom megcsinálni, mivel allig készül el a barakkom, kilyön max 5 db fullánkos, és a törpék már ott álnak egy fél képernyőnyi sereggel + földgólemekkel. ezt hogy lehet megcsinálni? esetleg pályalépő kód? -
Dying Fetus
tag
nekem nagyon tetszett talán az miatt is mivel teljesen úgyanilyen a warcraft is.
mindenkinek ajánlom hogy vigye végig (igaz van néhány pálya amin lehet egy kicsit szenvedni de szerintem nagyon fasza volt) -
ciao
senior tag
megvenném jogtisztán a játékot működő kóddal amivel lehet neten játtszani, a CD galaxisban nincsen, más netes játékboltot nem ismerek, a googleval sem jutottam sokra
[Szerkesztve] -
mkbla
senior tag
UP!! nagyon jó kis játék, nemrég tettem föl és nagyon tetszik, haverral is nyomultunk multiban

csak elakdtam az egyik , asszem a 4. pályánál amikor a várat kell védeni.... sehogyse megy, még fél perc kellene és akkor megnyerem, de a keleti kapuből özönlenek a szemetek....
-
bbazsy
őstag
kap egy upot
-
bbazsy
őstag
olvasgatva a geci pályák:
3- véded magad, míg nincs nagy sereged, akkor támadsz, és a catapult(!?) -tal szétlövöd az ''ember''gyártó helyeket, onnan meg nem nagy cucc.
4-nyílpuskás ház-catacomba, véded a kapukat, amíg lehet, utána felső várrészbe(utolsó 1-2 perc) besűrítesz tornyokat, nyílpuskásokat, farmokat, és ez elég.
5-6-7(kígyó)-minden kis helyre érdemes bemenni, kapod az embereket, életfeltöltő kék valamit
utolsó-katapulttal nyomulsz előre attack move-val, fedezve 2 egység elf -fel, 1 egység repülő izével(valk...), és pár darab másik repülővel, a sárga (nemjuteszembe a neve), ami látja a láthatatlan egységeket, és -bár lassan-, de tiéd a pálya
ez nemtomm, h 0 szintről megy, mert végén kezdtem így el támadni, elején a rusholós taktika elég gyér sikerekkel járt.
-
bbazsy
őstag
sziasztok..
ööhm, végigvittem az empiret, felraktam az 1.4 -et, és gondoltam mivel ugyse jok, torlom a saveket.
namost ezt ugy sikerült véghezvinni, h elveszett a profile -om is..
nincs valakinek véletlen akár csak a fallen elejei profilja, amit odaadna?
köszi -
brownus
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
koszi, megnezem
-
Darth_Revan
veterán
Csak trainer van,de ezzel is tudsz aranyat,gyémántot és fát szerezni
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
Hali!
dobjatok egy linket vagy vmit ahol vannak cheatek a jätekhoz!
a google nem segitett
vagy eleg ha leirjatok: arany, gyemant es fa
-
pooly
csendes tag
Szevasztok magyarok !
Mizu ?
-
Shim
őstag
látom többen emlegettétek, hogy még nem találták ki a kétszintes harcot (föld alatt)
nos elég régen használták már rts-ben, méghozzá a Metal Fatigue-ban Bővebben: link ahol ráadásu 3(!) szinten lehet egyszerre harcolni (föld alatt - földön - levegőben/űrben) -
peltar
tag
Üdv mindenkinek!
Egy ideje tolom a játékot és nagyon tetszik, de most szembetaláltam magam egy nagy problémával. A Bestia hadjárat második küldetésében, ahol a három banyát és az ogre főnököt kellene hidegre tenni, rögtön a játék elején letámad vagy két tucat ogre és kb 10 másodperc alatt elsöpör mindent amit feltudok vonultatni.
Szóval, mi a trükk?? Mert ezt szabályosan nem lehet megcsinálni. -
Balinov
titán
1 fanpage, igaz német...
[L]http://www.aoxc.de/index.php?show=spiel[L]
az 1.2b-s peccs tényleg szétbassza a korábbi verziók mentéseit.
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
Ja, a gamefaq-on van egy FAQ/Walkthru
Bővebben: link -
Balinov
titán
Valaki Nagylelű tudna nekem mélen küldeni 1 mentést a bukottak 5-ik pályályának kezdetétől. Szopok az elfekkel,meg a rohadt, 3 mágus által megidézett farkas/medve kombókkal a 4-es pályán az erdőbe.
-
frájdéj
tag
A fönixes pályán,kinyirtam mindenkit de nem találom azt a két bigyot.
tudna valaki segiteni? -
Padló
csendes tag
Sziasztok! a 7. pályán hogyan kell tovajutni azon a részen ahol a kígyók kijönnek a földből??

-
Balinov
titán
szia,én is sokat szoptam ezzel a pályával. Próbáld meg a katapultot,ami a fővarázsló alatti épület mellett van, ezzel területet tudsz támadni.konkrétan a déli bejárót. Igaz,hogy felét se védi a bejárónak,de ha építesz 1-2 upgradelt tornyot,vagy farmot,lényeg,hogy olcsó és gyors legyen,akkor be lehet a szörnyek utját úgy szűkíteni,hogy pont a célterületen kelljen átmenniük. (bár hamar lerombolják ezeket az épületeket). A nagy ''székesegyház'' mellett le tudsz menni a katakombákba egypár harcedzett egységgel,ott némi arany (asszem drágakő) vár rád. Fontos még,és erre egy kedves fórumtársunk hívta fel a figyelmünket,van a székesegyház környékén egy kis épület,ahol 100arany fejébe nyílpuskásokat tudsz venni,csak bírjad lóvéval. Szal gec* egy pálya,de sok próbával le lehet tudni. nemúgy mint a human 12-es missziót,egy szombatom ráment,mire megcsináltam.
üdv
Balinov -
nbk
aktív tag
hej!
Végigvittem warcraft III.-at, de én ezzel a játékkal nem boldogulok.... a negyedik szinten, ahol be kell védeni a várost amig a fővarázslóbácsi gondolkodik... 4 barakk ontja az egységeket, kardosokat, pikásokat meg nyilas elfeleket, de akkora sereggel jön hogy mindig lenyom a francba.. van 3-4 papom is...
visszavonultam a legbelső várudvarba, ott küzdök velük, de egyszerüen nem megy... pedig épitettem egy templomot a csatatér közepére, hogy csata közben is gyógyuljanak az egységek.... de NEM TUDOM MEGCSINÁLNI! bruuhhhhhhh... sirok....
help! köszi -
Haok
tag
Nah + az sem tetszik, hogy hiába jelölök ki egyszerre pl 50 embert, maximalizálva van, hogy mennyit tok egyszerre mozgatni...ez a nagy baj, mert apródonknt kell mozgatni, és amíg az egyik egységet már támadják, addig a többi még sehol sincs...
-
Haok
tag
Nemazért,de nagyon nehéz ez a játék, legalábbis nekem

3. pályán vagyok, elkell vezetni 2 ''főembert'' mittomén hová (nem azért játszok, hogy megjegyezzem a neveket, a történet sosem érdekelt, de a játékot élvezem), de akárhány harcost is készítek, mindig megölnek...legalább lenne olyasmi , hogy piac, ahol a fából aranyat tudnék csinálni...mert arany semmi, fából + van egy rakat.
Nagyon jó játék, csak nehéz nekem, de azért élvezem, és valahogy csak megoldom
-
arpi6k
addikt
Végigvittem. A végén izzadtam de sikerült. Szerintem a legjobb magyar stratégiai játék.
-
törölt tag
sziasztok, van vkinek mentése a 8. elejéről? elakadtam a 7. pályán, a holtlápot nem tudom megcsinálni...

pls vki küldjön mailben, még ma este, ha lehet -
-
törölt tag
ahol a kovács van, onnan keletről is támadnak néha, nem sűrűn, kb. 5 percenként, csak azért javasoltam, hogy oda csinálj eyget, mert egyszerűbb ''helyben'' katonákat gyártani, mintha máshonnan vonnád meg az erőidet, bár oda elég pár nyílpuskás is, mert erősebbek

a papok automatikusan gyógyítanak, de tudnak áldást is csinálni, amire még nem jötem rá, hogy miért jó...sebzik az ellent, de különösebb jelentőséget nem tulajdonítok neki
nekem is 512+128 van, az újrakezdés vagy mentés betöltés nem tart olyan soká, csak amikor először megyek a pályára, de azt is ki lehet bírni, nem vészes, és itt is panaszkodtak páran az első hszeknél, hogy kicsit lassan tölt...
állítólag a föld alatti járatban van arany... azért ezt nézd meg, mindenképpen előny
én a 4. vagy 5. újrakezdésnél már csak nyílpuskásokat vettem, és ahhoz kell a sok pénz, egyébként nem olyan nehéz ez a pálya, van ennél sokkal rosszabb is 
és voltt itt vhol egy link, ahol a fajonkénti térképek voltak, azt nem árt ha nézegeted, mert én is később jöttem rá, hogy mennyi mindent kihagytam
ja igen... nem emléxem hogyan lehet fajt váltani? ezt tudja vki? biztos rájönnék, de nem tudom mikor megyek haza, és csak ott tudok játszani...
-
Balinov
titán
válasz
üzenetére
Ok, köszi a tippeket.
van annak gyakorlati jelentősége,hogy a barakk a kovács mellett legyen?
még egy láma kérdés,ha nem bánod:
a papok automatikusan gyúgyítanak,vagy külön ukászt kell nekik kiadni erre?
Remélem ma má le fogom tudni a 4-es pályát,tegnap csak annyit tudtam próbálni,hogy 512+128MB rammal már gyorsabban tölt valóban. nem sokkal,igaz,de észrevehetően.
Bali -
Haok
tag
Én most telepítem

-
törölt tag
a jobboldalit hagyd
a kovács mellé csinálj egy barakkot meg pár ember vagy őrtornyot, az bőven elég
azok a kis piros akármicsodák elveszik az életerődet, míg az ellent erősítik, és azok a kis vékony égő akármicsodákat kell elpusztítani (ez konkrét volt, mi?
de nemtom hogy hívják azokat a kis épületeket)
ezért szoktam legalább 7-8 papot vinni egy csatába, mert ha van ilyen, akkor hamar meghalnék nélkülük... -
Balinov
titán
válasz
üzenetére
a katapult az a templom térrel ,a templommal átellenben a háztól délre található.
ramról: juteszembe,van egy kallódó 128mb-os 266-os twinmosom is,nosza majd berakom,hátha...
baloldali falu? húbazz. én meg küzdök a jobboldalival,mind állat.egykét olyan őrtoronyszerűség maradt idáig belőle.
Tényleg,amikor mész az embereddel egy ellenséges faluba,ilyen kis piros akármicsoda köröz (szélnek néz(ne) ki) az mi a rák? pusztítja az emberem,de hogy honnét jön. -
törölt tag
üdv
juhuujj nem
fent jobb oldalt nem tudtam őket kiirtani, viszont ők nagyon ritkán támadnak, én a bal oldali lenti kis falut irtottam ki, azt könnyebb, és onnan támadnak folyamatosan
van katapult a várban? nem vettem észre
a föld alatti barlangot is csak a térképes linkről tudom 
nekem egyben van 512 ramom, és néha nálam is lassan tölt... amikor 256 ramom volt, a 3. pályát már el sem tudtam kezdeni
nekem 1.3-as patch van, de még nem tettem fel... nem hallottam problémáról és menteni sem mindig kell
-
Tithian
őstag
Azt a pályát úgy oldottam meg, hogy irgalmatlan mennyiségű tornyot építettem, ha troll jött, kirohantam, levágtam, aztán usgyi vissza a falak mögé.
A tornyok (több tucat délen és keleten) még az ogrékat is könnyen leszedték.
A katakombákba elég pár ember (+hős) leküldeni, sok aranyat lehet szerezni.
A várban van egy katapult is, a déli bejáratot részben be lehet védetni vele. -
Balinov
titán
válasz
üzenetére
Üdv Monstre,
én is csak netes screeshotokból vettem észre,hogy mi a szösz,mi lehet az a kis kuckó nyilasokkal,tényleg fasza,ha nekiállítasz még parasztot a melónak,gyorsan bevethetők. amit írsz,kis falu,az a képernyő jobb szélén lévő falu,igaz? azt vettem észre,hogy a nyilas elfek,mitmongyak lófaßt se érnek.
Pár pap alatt te mennyit értesz? énis hurimbálok 2-3-at,de nemsok hasznot hajtanak.
Lenne még egy hw kérdésem, 2x256MB Dual,igaz csak 266-os ramom van,de néha mintha kevés lenne. Nem magában a gameplay-ban,inkább a játék kezdeti töltésénél és a pályák töltésénél.
Bakker,mégegykérdés: leszedtem az 1.2B patchet a gémhez,de olvasván a patch utáni savegame inkompatibilitásról,addig nem merem felrakni,mig nem tud nekem adni egy 5-ös pályakezdés (human) save-t. Valaki tud segíteni?
Köszi és bocs a hosszúléreeresztésért.
Balinov
még 2 hsz,azt te is senior leszel.Grat!
[Szerkesztve] -
törölt tag
amikor először játszottam azt a pályát, akkor csináltam pár barakkot, és mindig sikerült visszaverni az ellent, később rájöttem, hogy van egy ''ház'', ahonnan lehet nyílpuskás embereket venni/csinálni 100 aranyért, és ők sokkal erősebbek... velük támadtam meg a kisfalut, de a föld alatti járat kimaradt, azt szeriontem használd,sokkal egyszerűbb, és ha nem is irtod ki a kisfalut, a nyilasokkal vissza tudod verni az ellent egyszerűen... főleg ha csinálsz pár papot is...nélkülük én már el sem indulok sehova

-
törölt tag
köszi szépen

vegyek hősöket? azt hogy? arra gondoltál, amikor el kell szállásolni 1 katonát, és kapok +1 embert?
fajt hogyan lehet választani? nekem nem rémlik, hogy van benne ilyen opció... vagy csak figyelmetlen voltam?
Balinov: egyszerűbb, ha odamész, mert én szemből tám,adtam, és leromboltam a kisfalut + közben az ostromgépek megöltek, míg a hordókat kilőttem...nekem kimaradt a járat ebben a pályában, de úgy is lehet jáccani, viszont az utolsó 10 percben karbatett kézzel ültem, mert mivel kiirtottam mindekit, nem támadott senki
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
köszi,
akkor már csak ~5 percet kell kibírnom.
mégegykérdés.
találtam az Bővebben: link oldalon egy rakás felfedezett map-et,itt a 4-es pályára is jelez egy katakombás részt. eszenciális a győzelem szempontjából oda lekolbászolni?
Bali
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
monstre:
Csak a dárdásokkal ess neki a trolloknak és egyéb nagy állatoknak, szedj fel minden gyógygömböt, vegyél hősöket.
Balinov:
Addig kell megtartani a várat.
djtopa:
Milyen halhatatlan mágusokra gondolsz? Csak láthatatlan egységek vannak, őket fürkészekkel lehet észrevenni. -
-
djtopa
csendes tag
Sziasztok!A Fallen nevű fajjal vagyok.A 10 pályán elakadtam, valami mocsár és nem tudok továbbjutni.A halhatatlan varázslókat nem tudom sehogy kinyírni, már az egész pálya fel van fedezve.Valaki segítsen lécci.Kösz
-
törölt tag
vki azt mondja meg, hogy a 7. küldetést, a lápos vidéket, azt hogyan lehet túlélni...
a játék utolsó negyedében mindig meghal mindenki 
pontosabban nem mindenki, hanem a játék elején a csapat fele, a közepénél a maradék fele, és utána a maradék mindenki
[Szerkesztve] -
törölt tag
közben én jáccogatok ám
és rájöttem a pici kis agyammal, hogy amikor az első falut elpusztítom, az ostromgép az enyém lesz...amivel mindent le lehet rombolni a második faluban, anélkül, hogy odamennék a csapataimmal
ügyi vok
viszont az a várvédés... 15 perc alatt elbuktam első körben 
-
törölt tag
no végigolvastam a topicot... ezexerint a 3. pálya nagyon is szopatós
ez így nagyon nem jó... csak úgy haladok előre, ha mentek 10 percenként, különben végem van mindig...
és még ennyi betöltést, meg töltést... 
-
törölt tag
nekem csak a felirat magyar, bár ez éppen elég... a honlapot nem néztem

egy kérdés: a 3. küldetésnél hiába támadok nagy sereggel és vetek be mindent, kis idő után kiírja, hogy vesztettem... pedig én vagyok túlerőben, és az épületek is le vannak rombolva, sőt, a 2 emberem is életben van... ezt nem értem
-
Zenty
őstag
Ehez van teljes magyar változat? A ea hun oldaján van erre szavazás! Azért furcsálom ,mert eddig ugy tudtam nincs ?

-
törölt tag
sziasztok
amikor folytatom a játékot, akkor a legutolsó megcsinált pályától folytatja, de ha közben mentem a játékot, és megcsinálom végig több lépésben, ha sikerül, akkor is a következő pályától fogja kezdeni? nem zavar be a mentés folyamatba, ugye? -
Balinov
titán
Sziasztok, azt szeretném kérdezni,hogy humán 4-es pálya, várvédés,ami a képernyő felső részében középen fut számláló,az mit takar? Addig kell túlélni és valami felmentő sereg jön? vagy annyi időm van,hogy lenyomjam a rohadtakat?
Köszi
Balinov -
brownus
veterán
én ma kezdtem el vele játszani, és tetszik. nagyon tetszik

-
heihachi
addikt
Hát, pedig van ilyen. Sőt!
Az én bázisom és az ellenfél bázisa között egy út van, sehova máshova nem vezet út, mindent bejártam. Épp ostromlom az ellenfél bázisát, amikor megtámadják az enyémet... De honnan jöttek??? Ahh, nem is szidom tovább, mert qrva jó játék lenne ez, de most nagyon felbaszta az agyamat... -
-
Ottoka
őstag
válasz
heihachi
üzenetére
Én nem találkoztam ilyennel, Pedig én is vonultam párszor vissza, vagy éppen elfogyott a sereg a bázis lenyomása elején, és ilyenkor tényleg utánam jöttek. Viszont én el se indultam támadni, ha nem volt elég alaposan megerősítve a bázisom. Itt gondolok az őrbástyákra, és egyebekre, mert 200 ember limit elég húzós
-
heihachi
addikt
Nah ne már, hogy az ellen fő bázisát majdnem porig rombolom, de hogy ne haljon meg a főhős, visszavonulok. Alig maradt épen valami a bázisán, csak kinyírták az összes gyógyítómat, ezért visszavonultam. Erre basszus legalább 50(!!!) ellenfél jön utánam, kb 1 percel azután, hogy visszaértem a bázisomra. Sehonnan máshonnan nem jöhettek, minden milimétert szeretek bejárni a pályán...
Ez mi, ha nem csalás? Ilyen azért a példaképben a Warcraftban nem volt.
Nem az a gond, ha erős a gép, de ez azért túlzás... -
-
heihachi
addikt
Ez milyen rohadt moscskos köcsög játék basszus! A gép olyan szinten csal, hogy az már vicc: a semmiből teremti ezerszámra az egységeket, véletszerűen potyogtatja az ellenfeleket a térképre...
Szal 4 óra gém után uninstall sorsára jutott. Még jó, hogy nem vettem meg.
Kár érte, mert rohadtul tetszik...
-
Ottoka
őstag
Hali, Téged is megkérlek. Én az 1.3b vel játszom, és semmi pánikot nem tapasztaltam a bukottak 4. pályájáig. Ez az ahol az elf erdőben meg kell keresni Ruanon sírját a katakombában. Megtettem, Ruanon szellemét kb 20. játékra elintéztem, aztán a következő átvezetőnél megáll a game. Tudnál küldeni egy 5. pályamentést? az se pánik ha más verzió. Előre is köszi. s_otto@fbi.hu

-
Ottoka
őstag
Hali, én az 1.3b vel játszom, és semmi pánikot nem tapasztaltam a bukottak 4. pályájáig. Ez az ahol az elf erdőben meg kell keresni Ruanon sírját a katakombában. Megtettem, Ruanon szellemét kb 20. játékra elintéztem, aztán a következő átvezetőnél megáll a game. Tudnál küldeni egy 5. pályamentést? az se pánik ha más verzió. Előre is köszi. s_otto@fbi.hu
-
Geri93
csendes tag
Szevasztok!
Tudja valaki hogy kell átvinni azt a hadjáratot (3. fejezet, bosszú a pálya címe) amikor neked vissza kell foglalnod Margothot???
-
Darth_Revan
veterán
Hát,mivel nem jelent meg magyar szinkronnal,ezért inkább BFME-t vettem meg

-
Gorneck
legenda
Nem működtek a mentések vmi régebbi verzsönről regélt...patch neked fenn van?
6 villámtoronyra van időm és azok sem készülnek el...összeszámoltam 3db golem vagy mi, 15-20 gyalogos és 10 ijjász támad egyszerre egy hullámba! Nekem mim van a nagy semmi! Itt vmi bug van...nem akadtam el egy pályán sem max egy-két újrakezdésem volt...sok strat játékkal nyomtam már, de ennyire egyik sem volt lehetetlen!
Azért köszi a segítséget!
[Szerkesztve] -
ody42
senior tag
Van rá megoldás, mert én azon a részen már túljutottam,tehát nem teljesíthetetlen
,a másik esetre emlékeztem, mert azzal szívtam én is.
Mármint magára a pályára is emléxem, csak nem tudom miért nem okozott gondot. Mindenesetre az én taktikám az, hogy az elején mindig alapegységet gyártok, mert az csak aranyba kerül, és kb. 10-en bányásznak mellette, így 3 keltetőben lehet termelni. Aztán ha támadnak, akkor a gyengülőket visszaküldöm a lila genyóba,hogy gyógyuljanak. Try this
-
ody42
senior tag
válasz
Penge Borisz
üzenetére
Nincs trükk, az tényleg egy szopós pálya, én azt csináltam, hogy ha jöttek a bestiák, akkor beküldtem a parasztokat a főépületbe, meg folyamatosan elcsaltam őket a bázistól, és így tudtam gyártani pár katonát, akikkel utána már eltiportam őket hamar. (aztán már csak a szamárral kell végigmenni, közben még jönnek majd bestiák...)
-
Penge Borisz
tag
Én is a 3. pályán akadtam el, de az emberi hadjáratal.
Miután visszafoglalom a falut, van kb 10 percem rendbehozni és sereget gyártani, mert jön egy kb 10-szeres túlerő és nincs rá elegendő idő, hogy nyersanyagokat termeljek, egységeket gyártsak, épületeket húzzak fel, és védjem a falut az addig is érkező kisebb seregektől.
Nem tud valaki valami trükköt? Mert ez így túl sok. -
Gorneck
legenda
-
Tithian
őstag
Védekezz villámtornyokkal, sokkal, nagyon sokkal.
Gyárts sok köpőt és rémlovast, két 15-ös csoporttal elverhető az ellenfél. Nyersanyaggal nem lesz gond, nézz szét pár fullánkossal a barlangokban, sok kristály van elszórva a földön.
Szerk: most néztem meg a mentéseimet, a kezdőbázison öt villámtornyot tettem ki északra, készen állt egy (főhős + 14 fő) csapatom, velük lassan leírtottam a törpéket, létrehoztam az erre alkalmas helyen egy második bázist (a bányánál), építettem 10 tornyot, képeztem még 15 embert és megindultam.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Én már kétszer le is szedtem mérgemben!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gorneck
legenda
Emberekkel való küldetésekkel végeztem! Most a harmadik pályán tartok ezekkel az idóta semmitnemérő lényekkel és a törpék lerohannak úgy hogy semmi esélyem sincs! Mi a megoldás, mert már sokmindennel próbálkoztam!
thx... -
Spensers
aktív tag
-
Borg76
tag
Én a 12. pálya után befejeztem a játékot.Persze a StarCraft óta nem játszottam hasonlóval, de nekem sok volt.Épités, egységképzés, támadás.Egyszerüen unalmas lett a játékmenet.Lehet bennem van a hiba.Pedig az elején még nagyon tetszett mikor elindult egy 80-100 egység egy csapatban, de 12-nél nagyon durva lett a gép.De ennek ellenére tetszett arra a pár órára amit eljátszogattam vele.
-
d-boy
senior tag
Uppp!!!
-
d-boy
senior tag
Nekem van olyan, hogy az épületek helyett csak a sötét árnyékukat látom...
Másnál is előfordul ez a probléma?
-
Parker
tag
Aranybányát már nem igen fogsz találni.Nehéz a 3. pálya?! Akkor mit fogsz szólni a következőhöz amikor meg kell védeni Margothot. Az nagyon durva

-
lamadou
senior tag
Tudnátok segíteni?
Nekem sehogy se akar összejönni a 3. pálya(eddig 3-szor próbáltam). Amikor a pálya első részében felkiáltanak, hogy ott vannak az ogre-k és, hogy nem bírunk velük, nézzünk küröl mert sok alagút van itt, akkor meg is találtam az alagutat, de csak egy rövid szakasz volt a mi az ogrek mögé visz. Viszont ott ugyanúgy meg kell velük küzdenem mint, ha szemből megyek. Ugyan sikerül átverekednem magam ezen a részen de sokat sérülök. Utána, mikor már rendbe hoztam a falut, nem bírok eljutni Margothig! A második vagy a harmadik falu mindig megállít. Egyszerűen nincs elég aranyam. Van máshol aranybánya? Én nem találtam. -
d-boy
senior tag
Na sziasztok.
Tegnap letöltöttem a demóját a gammának, és nagyon zsíír
Eszement jól néz ki és a játékmenet is teccik.
Lehet befigyel majd a karácsonyfa alá
-
Spensers
aktív tag
Hi skacok
Én is játccadozom vele nekem is bejön, inrója is elég kafa de lehetne hosszabb is... -
ody42
senior tag
Radeon 9000-en pöpecül megy 1024x768-ban, és nagyon szép

Nekem egyedül az nem tetszik, hogy a beast faj szerintem nagyon erős multiban, legalábbis eddig ez a tapasztalatom. (Persze a WC3 sem volt kiegyensúlyozva az elején, biztos ehhez is lesz még 1-2 patch) -
lamadou
senior tag
Na, már szépen elő is rendeltem, ha minden összejön, akkor péntek este vagy szombaton már játszhatok is

-
Na elvileg aranylemezen van a játék!
Hétvégén nem leszek, de esténként szoktam.
Bár most, hogy megvettem a NFSU2-t nem nagyon van rá időm...
-
kokobe
őstag
na én is leszedtem a demót és nagyon bejött sok warcraft3-bol átvett elem van de szerintem még azt is übereli sajátos ujjitásokkal és a remek grafjával

-
lamadou
senior tag
UP! Elvégre újra hétvége lesz.
Pilóta jössz majd játszani? -
lamadou
senior tag
haha. 1-1
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jerry311
nagyúr
warn!ng mondta, hogy az AI-t fejlesztő exigo-s srácot leverte egy ''kezdő'' aki csak két napja játszik vele

Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen program, ami...?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Használt iPhone 14 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

de nemtom hogy hívják azokat a kis épületeket)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)