- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
Kevesen játsszák ezt a játékot, pontosan azért mert szimuláció ezért is ilyen gépigényű. Ha jól tudom, egyszerre betölti a 2xx m2-es területet, bármerre mehetsz, bárhogyan végrehajthatod a küldetést bárhonnan. Az AI az bámulatos.
Én azt hittem kettéhasítom a Arma DVD-t, amikor a második gyári pályával játszottam, valóban, szinte játszhatatlan.
DE, ilyen a valóság, mész nem figyelsz, AK-47-es ha eltalál, akkor az ember nem futkározik még kilométereket. Ez nem Arcade, mint a COD, vagy BF2, valóban ez kemény szimuláció.Operation Flashpoint (2001) óta ez a "vonal" a kedvencem, ha nehéz is, de tetszik, pont azért mert a valóságot szimulálja.
Viszont az, hogy trükközni kell, hogy kihasználja a CF-et vagy SLI-t manapság ez nagy nagy gáz.

Karácsonyi ajándék volt nekem az Arma II, végigtolom a gyári pályákat aztán jöhetnek a saját ill bbchris fórumtársam által gyártott pályák. A lehetőségek határtalanok, annyi pályával játszunk amennyivel akarunk, csak meg kell csinálni.

Még annyi, hogy nekem minden "Átlagos", látótávolság 1680m, felbontás 1680x1050-en átlag kb 45FPS-el megy vagyis éppen játszható.
Olyan dilemmában vagyok, hogy érdemes-e a 4870-em lecserélni egy GTX 280-ra, hogy gyorsabb legyen a játék. Megérné-e az a 30k-s beruházás.
Új hozzászólás Aktív témák
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DE, ilyen a valóság, mész nem figyelsz, AK-47-es ha eltalál, akkor az ember nem futkározik még kilométereket. Ez nem Arcade, mint a COD, vagy BF2, valóban ez kemény szimuláció.