Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark1980
csendes tag
Sziasztok wipe után egy új mappal tovább folytatódik szerverünk . Várunk mind kezdőket mind haladókat .
TS : ts.kockaparty.eu
[Kockaparty.eu]
[EU]Kockaparty.eu <PVP>
-
dark1980
csendes tag
Szia , anno g4560 -al futtattam az első ARK szervert + 8 giga ram . SSD a módok és az autó save miatt nem árt , de nem szükséges . Alap játék 30 slot nál max 6 giga ramot + swap ramot használt mire megteltünk rendesen , bár ez ubuntu szerver , nem windows . Bronto farmolás szokta meg fogni a szervereket mert csak egyetlen egy szálon számolt , azóta talán javították nem is figyeltem .
Ui : nemrégiben elindult Aberration szerverünk is [HUN]Kockaparty.eu néven keressétek . Alap játék minimális szorzókkal , mind kezdőknek mind haladóknak .
Szorzók : hw, xp loot 4x
taming , egg , baby 8x
Naprakész frissítés és természetesen a jó öreg ts is vár mindenkit . -
dark1980
csendes tag
Sziasztok , akit érdekel egy Hard PVE szerver , MPC , Bossok , Apexek stb keresetek bátran minket .
Egy útba igazítás ha felkeltettem érdeklődésed ! http://kockaparty.eu/index.php/ark-survival-evolved
Üdv mindenkinek : Dark®
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest