- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assimilator
őstag
En azt tudom javasolni, hogy youtube-n nezz utana videonak. Biztosan sokan vannak akik 7850-el teszteltek. Mivel nepszeru kartya volt a maga idejeben. S akkor meg tudod nezni mire kepes. Vagy megveszed, kiprobalod, aztan ha nem tetszik, mehet a refund. Viszont ha csak minimumom fut el, akkor hagyd, mert a rondanal is ocsmanyabb minimumon. Pont tegnap neztem egy ilyen videot. Egyebkent 100 ora single jatek utan azt tudom modnani, hogy egy nagyon jo jatek, ami azonnal buntett ha tobbet gondolsz magadrol vagy nem vagy ovatos. Nagyon nagy kalandokat lehet osszehozni benne. Tobbjatekosban sokkal jobb lehet, de csak haverokkal. Egyebkent nekem idegenekkel nem jott be. Rengeteg valtozatos mod van hozza. Viszont rengeteg kiaknazatlan potencial rejlik benne. Illetve problema, hogy a hosszutavu kihivasok teren erosen hianyos. A teruleti balanszon is lenne mut boven csiszolni. Illetve a gepigeny eleg magas. De azon elvileg dolgoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- iPad 11th 2025 128 GB
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest