Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
nofene
aktív tag
Én pozitív véleménnyel vagyok a filmről ez persze nem azt jelenti, hogy hú de jó film hanem azt, hogy igen végre megpróbált valaki akció/vígjátékot csinálni hiszen a magyar filmkészítés palettájáról ez az a stílus ami nagyon hiányzik (főleg az akciófilm). A történet valóban erősen hullámzik ám vannak nagyon jó pillanatai a filmnek, a karakterek és motivációik szvsz jól kidolgozottak csak egy-két szereplő engem nagyon zavart (pont a ''főszereplő'' Balogh Tibi és bandája az akik az idegeimre mentek már a tököm tele volt az amúgy nagyon jó Kovács Lajosal és Mucsi Zoltánnal). Viszont a színészgárda már egy sokat próbált tapasztalt társaság és szvsz ők is sokszor átlendítették a filmet a holtponton.
Tehát: én sem mondom, hogy egy húúú de jó film, de azért annyira nem is szar. Szerintem egy közepes de ha megindul több ilyen és ehhez hasonló film készítése akkor azért az segíthetne a magyar filmiparnak.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR4 RAM 16 GB (KF432C16BB1/16)
- iPhone 13 Pro Max 128 GB FÜGGETLEN
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 16GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 4800MHz CL40 - 99 hó garancia
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest