- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
Aktív témák
-
nofene
aktív tag
Én pozitív véleménnyel vagyok a filmről ez persze nem azt jelenti, hogy hú de jó film hanem azt, hogy igen végre megpróbált valaki akció/vígjátékot csinálni hiszen a magyar filmkészítés palettájáról ez az a stílus ami nagyon hiányzik (főleg az akciófilm). A történet valóban erősen hullámzik ám vannak nagyon jó pillanatai a filmnek, a karakterek és motivációik szvsz jól kidolgozottak csak egy-két szereplő engem nagyon zavart (pont a ''főszereplő'' Balogh Tibi és bandája az akik az idegeimre mentek már a tököm tele volt az amúgy nagyon jó Kovács Lajosal és Mucsi Zoltánnal). Viszont a színészgárda már egy sokat próbált tapasztalt társaság és szvsz ők is sokszor átlendítették a filmet a holtponton.
Tehát: én sem mondom, hogy egy húúú de jó film, de azért annyira nem is szar. Szerintem egy közepes de ha megindul több ilyen és ehhez hasonló film készítése akkor azért az segíthetne a magyar filmiparnak.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- TP-LINK routerek
- Motoros topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- MWC 2026: Megérkezett a Nubia Air Pro változata
- További aktív témák...
- Kiváló Logitech G29 kormány + Posta! PS5, PS4, PC, Playstation 4 5
- Kiváló Thrustmaster T150 kormány! T150 RS PS5 PS4 PC
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Western Digital Elements 2.5" 4TB USB 3.0 külső hdd
- ROG Strix G713RM 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest