Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
nofene
aktív tag
Én pozitív véleménnyel vagyok a filmről ez persze nem azt jelenti, hogy hú de jó film hanem azt, hogy igen végre megpróbált valaki akció/vígjátékot csinálni hiszen a magyar filmkészítés palettájáról ez az a stílus ami nagyon hiányzik (főleg az akciófilm). A történet valóban erősen hullámzik ám vannak nagyon jó pillanatai a filmnek, a karakterek és motivációik szvsz jól kidolgozottak csak egy-két szereplő engem nagyon zavart (pont a ''főszereplő'' Balogh Tibi és bandája az akik az idegeimre mentek már a tököm tele volt az amúgy nagyon jó Kovács Lajosal és Mucsi Zoltánnal). Viszont a színészgárda már egy sokat próbált tapasztalt társaság és szvsz ők is sokszor átlendítették a filmet a holtponton.
Tehát: én sem mondom, hogy egy húúú de jó film, de azért annyira nem is szar. Szerintem egy közepes de ha megindul több ilyen és ehhez hasonló film készítése akkor azért az segíthetne a magyar filmiparnak.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest