- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
nofene
aktív tag
Én pozitív véleménnyel vagyok a filmről ez persze nem azt jelenti, hogy hú de jó film hanem azt, hogy igen végre megpróbált valaki akció/vígjátékot csinálni hiszen a magyar filmkészítés palettájáról ez az a stílus ami nagyon hiányzik (főleg az akciófilm). A történet valóban erősen hullámzik ám vannak nagyon jó pillanatai a filmnek, a karakterek és motivációik szvsz jól kidolgozottak csak egy-két szereplő engem nagyon zavart (pont a ''főszereplő'' Balogh Tibi és bandája az akik az idegeimre mentek már a tököm tele volt az amúgy nagyon jó Kovács Lajosal és Mucsi Zoltánnal). Viszont a színészgárda már egy sokat próbált tapasztalt társaság és szvsz ők is sokszor átlendítették a filmet a holtponton.
Tehát: én sem mondom, hogy egy húúú de jó film, de azért annyira nem is szar. Szerintem egy közepes de ha megindul több ilyen és ehhez hasonló film készítése akkor azért az segíthetne a magyar filmiparnak.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen monitort vegyek?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest