- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ath
senior tag
köszönöm szépen mindkettőtöknek a segítséget!
-
ath
senior tag
ez a max7219 jónak tűnik, köszönöm. a következő kerülne megépítésre:
van 2 db mlx90614 IR szenzor, ehhez megjelenítőnek a már említett 2 db 4 számjegy (+ 4 decimális pont), 7 szegmenses kijelző, amit egy arduino nano vezérelne. minden polcon van már, csak amikor elkezdtem utánaszámolni a lábaknak jöttem rá, hogy ez így nem a legjobb. az érzékelők bekötéséről nagyon jó leírások vannak, annak az értelmezése nem is okoz gondot, viszont ha ezt a 4 eszközt kellene egybekötni smbus-on.. az már kicsit izgalmasabbegyelőre nem látom át hány ilyen chip kéne, de első átgondolásra 2 tuti. jól gondolom?
-
ath
senior tag
sziasztok
elvi segítséget szeretnék kérni
van egy nano-m, amire szeretnék rákötni két 4 számjegyes, 7 szegmenses, common cathode led kijelzőket [link]
i2c-vel kevesebb lábat kéne használni, ami jól jönne, de nem tudom hogy milyen multiplexert keressekvalami ilyesmiről lenne szó.
milyen irányba induljak?köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenMediaVault
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest