- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Spuri2000
senior tag
Hello
A mini pro-m elszállt, nem lehet programot tölteni rá. Serial monitorban sem adja vissza amit küldök. Próbáltam bootloader beégetéssel de az sem vezetett eredményre. Mi lehet a baj? Kuka? -
Spuri2000
senior tag
Hello
A mini pro-m elszállt, nem lehet programot tölteni rá. Serial monitorban sem adja vissza amit küldök. Próbáltam bootloader beégetéssel de az sem vezetett eredményre. Mi lehet a baj? Kuka? -
Spuri2000
senior tag
válasz
kormoskandur #7305 üzenetére
Árat is adj meg.
-
Spuri2000
senior tag
válasz
Janos250 #7243 üzenetére
Most így néz ki:
kapcsolo1 = digitalRead (9);
if (kapcsolo1 == HIGH) {
if (currentmillis - previousmillis >= ido1) {
previousmillis = currentmillis;
digitalWrite(led1, HIGH);
if (currentmillis2 - previousmillis2 >= ido2) {
previousmillis2 = currentmillis2;
digitalWrite(led1, LOW);
}
}
}és a program legvégén vizsgálom a 11 pin értékét ami kapcsolgat egy relét.
if (digitalRead (2) == HIGH) {
digitalWrite (11, HIGH);
}
else {
digitalWrite (11, LOW);
}Jelenleg így működik, de ez a millis-t nem tudtam máshogy megoldani a jelenlegi tudásommal. Ezért kérdeztem hogy jó e ez így vagy van egyszerűbb, átláthatóbb.
-
Spuri2000
senior tag
Sziasztok,
Most ismerkedem az arduino programozással és tanácsot szeretnék kérni, hogy a millis() jól használom e hogy több feladatot szeretnék végrehajtani. Csatolok egy programot ami ledeket villogtat. Kérem nézzétek meg és adjatok 1-2 visszajelzést.
Köszönöm.
-
Spuri2000
senior tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Nemrég kezdtem ismerkedni az arduinoval ezért kérem nézzétek el ha nagyon alap dolgokat kérdezek.
Két nyomógombbal két Ledet szeretnék villogtatni úgy hogy ha benyomom az elsőt akkor az elkezd villogni és ha benyomom a másodikat akkor az is elkezd villogni. Ezt a két folyamatot szeretném egymástól függetlenül irányítani. Hogyan tegyem?
A delay ugye kiesett, de olvastam valami millisről de az nem tiszta hogyan működik és pontosan mit és hova kell irnom. Ebben tudna valaki segíteni vagy ha van más egyszerűbb akkor azt is örömmel fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest