Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
Az nem lenne "megoldás", hogy egy példát megnyitsz és megnézed, hogy mit művel? Esetleg ha van spare device-od, megnézheted azzal is.
Most szívtam azzal, hogy egy ESP32-nek mondott board rohadul nem akart kommunikálni i2c-n. Board kidob, másikra kód feltölt, jé működik. A két board töb másképp néz ki de ugyanazt a board-ot kell kiválasztani mindekettőhöz. Az egyik hestore cucc volt - ami nem működött a másik a kedvenc alis boltomból - ők saját maguk csináltak hozzá layout-ot, és nem drágább mint a többi bolt.
-
Reset Elek
aktív tag
-
Postas99
őstag
Most néztem a linket amit küldtél, és amiket írtál. Valamiért csak nekem van más fényképem arról ami neked van?
Sem a most elfüstölt Q1 és az elején említett R5,R6 a panel hátulján nincs megmelítve.
Hanem az R15,16,17,18 van kiemelve mint információ. Megtennéd, hogy befotózod a hátulját. Hátha a többiek tudnak még valamit javasolni, mert ha a magic smoke már kijött a cuccból akkor nem biztos hogy továbbá is működni fog.
Az általam talált GITHub-is dokumentáció alapján sokminden nem kell ahhoz, hgoy működjön. -
Gergosz2
veterán
-
Szia! A linkelt oldal leírásából:
Wide voltage support: without any modification, directly supports 3V ~ 5V DC
A charge pump nem tudom hogy jön ide, ezeken egyszerű LDO szokott csak lenni.
A Vcc és a Vdd kb. szinonimája egymásnak, és egyik sem határoz meg feszültséget.A VCC és a VDD egyaránt pozitív tápfeszültséget jelent az elektronikus áramkörökben, de a VCC (Voltage Collector-Collector) jellemzően a bipoláris tranzisztoros logika pozitív tápfeszültségére utal, míg a VDD (Voltage Drain-Drain) a MOSFET és CMOS logika pozitív tápfeszültségére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huananzhi x99-bd4 (x99 BYD) + E51620v3 + 16GB Kingstone Hyper X ddr4 2133mhz
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő