- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Melorin #9341 üzenetére
Röviden switch case szerkezetet használsz, ahol az egyes esetek között "ugrálsz" attól függően, hogy melyik állapot érvényes. A case 1 alapból érvényes lesz, ezen belül vizsgálod, hogy a LE vagy FEL gomb le lett-e nyomva. Ha le lett pl. a FEL nyomva, akkor ugrasz case 2-re, ha a LE lett lenyomva akkor case 2 kimarad és ugrasz case 3-ra. Ezen kívül pedig amit írt Teasüti, ismétlő jelet vizsgálod a case 2 vagy case 3-on belül. Ha jön akkor forgatja a motort folyamatosan. Ha nem jön ismétlő jel, akkor ugrasz case 4-re, ami kikapcsolja a motort.
Ez abban az esetben működik, ha tényleg van 1 gomb lenyomás jel és egy külön ismétlő jel. Illetve abban az esetben, ha valaki nem mondja azt, hogy rosszul írtam
Látatlanba én ezzel próbálnám meg elsőként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Spórolós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged