Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
gyapo11
üzenetére

És ami ennél is jobb, hogy az első 5-10 darabos tétel általában 2$, minden további tétel 5$ (max 10 darabig).
Van viszont méret korlát, az ilyen kis tenyérnyi lapok olcsók, viszont a nagyobbakat már normál áron kalkulátor számolja. Mondjuk az sem vészes, az 55x170-es féklámpám volt vmi 12$ körül, ha jól emlékszem. -
Janos250
őstag
válasz
gyapo11
üzenetére
Nekem 5 darabot (80*100 mm) csináltak összesen 2 (kettő) dollárért. Fene se érti, mért éri ez meg nekik. A szállítás persze ennek többszöröse. (Lehet, ebből jut nekik is?). Eagle free verziójában csináltam, elolvastam az oldalukon az Eagle-hez írt tutorialt, hogy milyen fájlokat, hogyan csináljunk. Összeraktam egy zip-be, feltöltöttem. Egyből analizálta is, közölte, minden rendben, és kirajzolta a panelt, hogy ilyen lesz. Utána az oldalukon lépésről lépésre nyomon lehetett követni, hogy mikor mit csináltak vele, melyik réteget mikor rakták, majd mikor postázták. Nekem is Teasüti ajánlotta, tényleg jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Pendrive probléma
- Okos Otthon / Smart Home
- Interactive Brokers társalgó
- Hobby rádiós topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Háztartási gépek
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ZBook G7 i7-10850H 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 Windows 11 Pro
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad E14 / 11.gen/8Gb/SSD/Office/Több órás/Fémház/Full hd
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold